Şimdi Ara

3. Sınavıma giriyorum. Kaç hakkım kaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sınavıma 17 Ocak ta girmiştim. Park yüzünden kalmıştım.

2. sınava giremedim okuyorum memleketteyken gimememiştim.

Şimdi 3. sınav 21 şubattaymış. Açıkcası bi korku bastı. Bi de bu yüzsüzler 200 TL para istiyor.

Kaç hakkım kaldı acaba?

• 3. Sınavdan da kalırsan son 1 hakkın kalıyor ondan da kalırsan dosyan yanıyor kursa tekrar mücaraat falan yapıyorsun onun icin aksatmadan gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavdan önceki son derste 20 park 20 yokuş yap. Ayrıca tablete veya bilgisayara simulatör tarzı oyunlar indir onlarda geri park yap, faydasını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Sınavdan önceki son derste 20 park 20 yokuş yap. Ayrıca tablete veya bilgisayara simulatör tarzı oyunlar indir onlarda geri park yap, faydasını görürsün.

Simülatör oyunları nereden indirebiliriz?
  • Southland S kullanıcısına yanıt
    Tablet veya telefon varsa, Dr Driving ve Dr Parking tavsiye ederim 2side çok başarılı.
  • quote:

Tablet veya telefon varsa, Dr Driving ve Dr Parking tavsiye ederim 2side çok başarılı.

Yok bilgisayar
  • Southland S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda bilmiyorum :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southland

quote:

Yok bilgisayar

Bilgisayarda City Car Driving ya da diğer adıyla 3D instructor olduka başarılı. Direksiyon setin varsa aynı gerçekteki gibi olur. Direksiyon sistemin yoksa mouse ile oynamanı öneririm, klavye ile direksiyon hareketlerine pek hakim olamıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.