Şimdi Ara

3 Telefon arasında kaldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar telefonların bazı özellikleri birbirine yakın boyutlar vs. ama sizin fikriniz nedir ? fiyatlar da birbirine yakın 700 civarı daha iyi başka öneriniz olur mu bilmem ama benim baktıklarım bunlar..
    Lenovo P70
    Asus zenfone 2 lazer ZE500KL
    General mobile One 4G
    karşılaştırmam aşağıda.. SAR değerleri bana uygun geldi 0,533 en fazlası..şimdiden teşekkürler.

lenovop70-asusze500kl-gmone4g

• zenfone 2 net.
  • risk kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu ne için alacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes1

Hocam telefonu ne için alacaksınız?

telefonda whatsapp birkaç tane cctv (güvenlik kamerası izleme) programları, web browser ve basit fotoğraf çekimleri instagram için mesela oyun oynamam telefonda misal. sar değeri batarya performansı ama almışken de çok hantal olmasın diyorum. şu an kullandığım xperia go st27i ve çok yavaş geliyor artık.
    gerçi p70 performans ve batarya olarak iyi görünüyor ama android 6 ya yükselmiyecekmiş.. asus android 6 olucakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risk -- 5 Şubat 2016; 23:02:23 >
  • risk kullanıcısına yanıt
    Sizin için şarj daha önemliyse P70, kamera daha önemliyse Zenfone 2 tercih edilebilir.
  • lenovo a7000'i de incelemenizi öneririm
  • zenfon 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba general mobil 4g aldım memnun kalmadım sattım şarj donma kasma yapıyor.
    lenovo a7000 aldım boş hafıza dolu diyor hafıza algılama problemi var 11 gün lük cihaz serviste bekliyorum saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.