Şimdi Ara

3 telefon arasından tavsiyeniz hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

3 telefon arasından tavsiyeniz hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2019)
Giriş
  • Aşağıda incelenebilir linkini verdiğim 3 telefon var. Kararsız kaldım. Bugün almam lazım artık. Uzun zaman samsung a5 2016 kullandım ve memnundum. Onu göz onunda bulundurabilirsiniz. Katkı veren - verecek olan herkese teşekkürler.

1) mi 8 lite
    2) mi a2
    3) p20 lite

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/105379-126059-128746/huawei-p20-lite_xiaomi-mi-a2-64gb_xiaomi-mi-8-lite/

• Kardeş bende telefon arıyorum yaklaşık bir aydır bakmadığım model kalmadı. İzlediğim videolarda p20lite nin işlemci performansı olarak geride kaldığını söylüyorlar.

Kamera olarak mi a2 daha iyi gibi 1.75 odak açıklığı var ama saf android bu yüzden kamera ara yüzü nasıl ve nekadar başarılıdır bilemiyorum. Ayrıca mi2 nin hafiza kartı destegi de yok bu benim için önemli misal.

Sanki l8 lite daha agir basıyor. Kamerasi f1.9 ayrica batarya daha iyi hafiza kartı destegi de var gibi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aralarından en iyi model Mi 8 Lite .

Snapdragon 660 işlemcisi ve kamera performasıyla sizi üzmeyecektir.

Kamera kıyaslamalarına linkten ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Ben de bir haftadır bakıyorum. Her birinin diğerinden öne çıktığı tarafları var. İnsan karar vermekte zorlanıyor. Böyle durumlarda en iyisi gözü kara olup tık diye alabilmek.

Bir yandan sevgililer günü için kampanya çıkar diye bekliyorum falan filan.
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısın dediklerinde. Ben biraz boyutuna takıldım. Ama en büyük aday sanırım mi 8 lite.

Bunların şarj adaptörleri için dönüştürücü gerekiyor mu bilgin var mı?
  • İthal eden firmaya göre değişir bu,
    kutu açılış videolarını araştırın, fikir verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle valla sanki tüm şirketler bir olmuş birbirlerine telefon sattirabilmek için bir özelliği biri koymuş bir diğerini bir başkası... İse yarar ozelliklerin tek telefonda toplandığı modeller ise asgari ücretin 2-4 katı arası değişiyor.. Çok gıcık bir durum.

Kampanyalar, bizim ülkede genellikle önce bindir sonra azıcık indir ve daha fazla kar et mantığı ile yapıldığından çok da umursama kampanyayi derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir saat önce mi 8 lite siparişi verdim. Delta servis garantili yazıyor. Gelince ne olduğunu göreceğiz. İnşallah herkes alışverişinden memnun kalır.

Zengin insanlar olsak forumlarda bu şekilde bu fiyatlar için uğraşmayız. 1500 tl bugün telefon piyasasında düşük sayılabilecek bir miktar fakat benim için hatrı sayılır bir miktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetc

Bir saat önce mi 8 lite siparişi verdim. Delta servis garantili yazıyor. Gelince ne olduğunu göreceğiz. İnşallah herkes alışverişinden memnun kalır.

Zengin insanlar olsak forumlarda bu şekilde bu fiyatlar için uğraşmayız. 1500 tl bugün telefon piyasasında düşük sayılabilecek bir miktar fakat benim için hatrı sayılır bir miktar.
    hayırlı olsun sizin için. nerden aldınız peki bilgi verebilir misiniz. birde eğer bu cihazı almasaydınız hangisini alacaktınız. yani diğer alternatif hangisiydi acaba..
  • Gm 9 Pro'ya goz atmani oneririm.

• muhammetc kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cihazı nereden sipariş ettiniz ve satıcı ismi nedir ? Elinize ulaştıysa kargo ve paketleme durumu hakkında da bilgi verir misiniz ?

• Alternatifler konudaki açıklama mesajımda mevcut. Henüz elime geçmedi fakat kargo sipariş günü yola çıktı. Satıcıyı pm ile atıyorum.
  • pm atacağım satıcı ile ilgili. 14 şubat tahmini kargo teslim görünüyor.
  • muhammetc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Arkadaşlar telefon elime ulaştı. Her şey satış sayfasında yazıldığı gibiydi ( delta servis, global versiyon vs). Sıra geldi telefonu keşfetmeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.