Şimdi Ara

3 yıla diş hekimligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2. sefer sınava girdim ama istedigim yer yine olmadı lys adam akıllı çalışmamamdan dolayı mf 280 cıvarı acaba 3.seneye hazırlanıp gerçekten adam gibi çalışarak diş hekimligi kazanma şansım nedir ? yoksa fen bilgisi ögretmenli yazıp gitsemmi ?lütfen cevaplarınız benim için çok önemli

• Adam gibi calisirsan girersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Down

Adam gibi calisirsan girersin.

teşekkür ederim kardeşim moral verdin yeminle tek sıkıntım mat ve kimya tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Gerçekçi olmak lazım bulunduğun seviyeden 20 binin altına çekme ihtimalin hayli düşük. Hele ki olumlu bir yorumla gaza gelip olumsuz bir yorumla hevesin kırılabiliyorsa. 50 binden daha iyi bir sıralama hedefle. Sonra hayal kırıklığı yaşama.
  • itü inşaat için bende 4.kez gireceğim ilk ikisine hiç çalışmadım sonuncuda da kırık okul puanı 18 bin aşağı attı hayırlısı artık son olurDert etme yeter ki düzenli çalış başarılar
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim salvani inş allah gönlüne göre verir kardeşim
    3nokta hocam günde 8 saat çalışıp özel ders + dersane ile bilemi olmaz . ve fen bilgisi ögretmenligi hakkında düşünceleriniz nedir çevremden baskı alıyorum git dige ama kpps den korkuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirÖgrenciAdam -- 30 Haziran 2014; 23:06:35 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK VS DİŞ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş hangi liseden mezun oldun? Düz, anadolu, fen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40 yillik yogurtcu

Kardeş hangi liseden mezun oldun? Düz, anadolu, fen?

düz lise mezunuyum
  • Lise fark etmiyor.
    çalısırsan yaparsın hertürlü.
    Sıkı çalışma ile olda.
  • 40 yıllık yogurtcu ben şansımı yinede denicem inş 1 yıl sonra bu konuyu uplamak nasıp olur
    metton bende böyle düşünüyorum teşekkür ettim yorum için
  • kimya problemini yaz tatilinde hallet. palme lys kitabını tam anlamıyla bitir
  • BirÖgrenciAdam B kullanıcısına yanıt
    hocam inanıp çalıştıktan sonra yapılmayacak bir şey yok. sen olumsuz yorumlara bakma ailenin maddi manevi durumunu göze alarak bir karar ver. en doğru kararı ailen ile birlikte verirsin.
  • monoff13 hocam çok saol tavsiye için hocam peki fizik için ne tavsiye edersiniz ?
    olrayt babamla konuştum konuyu istersen bir sene daha kal arkandayım dedi bende onu zor durama düşürmemek için elimden geleni yapmaya hazırım
  • palmenin fizikten iki büyük kitabı var ygs-lys hazırlık karışık. bunları bitirirsen kesinlikle çok yararı olur. eğer ailenin durumu varsa kesinlikle bi sene daha kal. ama çok iyi çalışman gerek unutma. biraz palme kitaplarını övmüş gibi oldum ama gerçek bu dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manoff13

palmenin fizikten iki büyük kitabı var ygs-lys hazırlık karışık. bunları bitirirsen kesinlikle çok yararı olur. eğer ailenin durumu varsa kesinlikle bi sene daha kal. ama çok iyi çalışman gerek unutma. biraz palme kitaplarını övmüş gibi oldum ama gerçek bu dostum

hocam bende fem in simetrisi var fizik için ne yalan söyleyim beni hiç sarmadı kitap .kimyasını bitirdim biyo bittirdim simetri kitaplarını güzeldi ama fizik hocam peki benim kimya biraz kıt fazla kasmaz dimi soruları ? palmenin fizine bir bakayım yol gösterdigin için çok saol büyük sevap işliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirÖgrenciAdam -- 1 Temmuz 2014; 0:39:24 >

• palmenin yanında şerit halinde konu anlatımları var. fazla kasmaz, ama zorlaması iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: manoff13

palmenin yanında şerit halinde konu anlatımları var. fazla kasmaz, ama zorlaması iyidir

şu anda palme biyo fizik kimya not aldım en kısa sürede gidip incelicem mühtemelende alıcam peki hocam mat geo için konu anlatım tavsiye edermisiniz kolaydan zora dogru ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirÖgrenciAdam

40 yıllık yogurtcu ben şansımı yinede denicem inş 1 yıl sonra bu konuyu uplamak nasıp olur
    metton bende böyle düşünüyorum teşekkür ettim yorum için

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93976076

• matematik ve özellikle geometride konu anlatımın işe yarayacağını düşünmüyorum anca formül yazar çünkü konuyu hocalardan öğrenmen lazım hem daha kısa sürer ve daha kalıcı olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.