Merhaba. 3 yıllık bir ilişkim son zamanlarda ki evlilik baskısı, maddiyat konuları vs. Konu yüzünden bozuldu aramıza soğukluk girdi tartışmalar derken ayrılmak istedi. Her gün onu düşünüp acaba tekrar olabilme ihtimalimiz var mı diye düşünürken bugün nişanlacakmış diye bir duyum aldım ve dağıldım. Sizce arkadaşına böyle bir şeyin doğruluğunu öğrenmek için yazmalı mıyım yoksa görmezden mi gelmeliyim? İçim içime sığmıyor resmen acaba benimle ayrılma arefesinde böyle bit ilişki içine mi girdi diye.. |
3 yıllık sevgilimin ayrıldıktan 4 ay sonra nişan haberini aldım?
-
-
Zaten ayrılmışsınız hocam. Bu konuyu tekrar düşünüp canınızı sıkmaya değmez. Herkes kendi değerini kendisi belirler, hayatınıza güzel anılar biriktirerek devam edin.
-
O iş geçmiş. Uzun ilişkiden sıkılan taraflar genelde böyle kısa süre içinde nişanlanıp yoluna bakıyorlar sana tavsiyem kafana takıp daha fazla üzülme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten olması gereken bu , işin aslı ortalama altı ay içerisinde hatta o kadar dâhi sürmemesi lazım bir kadın ile erkek ilişkisi eğer kısa süre içerisinde ne olduğunuz ve olacağınız hakkında iki tarafında belli bir niyeti oluşmadı ise o zaman çöpe gitmiş demektir o yüzden kız arkadaşın doğru bir karar almıştır
aklıma gelen ilk ihtimal zaten şuan nişanlandığı kişinin her zaman yedek klubesinde beklediği..
-
Buna benzer bir konu açılmıştı son zamanlarda. Oraya da bunun gibi bir yorum yapmıştım.
Alıntı
metni:evlilik baskısı, maddiyat konuları vs. Sizi kullanmaya çalışmış, kendinizi kullandırtmamışsınız. Buna bozulunca aranız açılmış, ayrılmışsınız. Yerinize kullanabileceği saflıkta başka bir model koymuş.
Arkasından üzülmeye değmez. Sevgiliyken böyle davranan, evliyken de değişmez, istediğini alamayınca bir üst modelle takas ederdi sizi.
-
Hocam ilk mesajında 2 yıllık ilişkinin ilk başından itibaren evlilik baskısı olduğunu yazmış. Kadına suç bulmak için bahane üretmeye gerek yok bence. Sizi partneriniz 3 yıl boyunca siz evlenmek istediğinizde bekletse (ve anladığım kadarıyla son anlarında ciddileşecekken borçlarım var diye aylarca ileri tarihe ertelemek istemiş) bu sizde bıkmışlık ve bırakma isteği uyandırmaz mı?
Kadın tutarlı davranmış sonraki bulduğunu ikna edip evlenmeye adım atmış. Yedek yada değil belki ilişki devam ederken bulup bizimkine soğuk yapmaya başlamıştır. Ama sonuçta turarlı ve istediğini almış. Yüzük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sakın öyle bir hata yapma. SAKIN!
-
Hayat devam ediyor kimse vazgeçilmez değildir kimse alternatifsiz değildir,
-
Doğru, ben konuya biraz düz yaklaştım. Düzgün yürüyen bir ilişkide evlilik baskısı var şeklinde düşündüm.
Ama yine de ilişkilerin ortak bir hızda yürümesi gerektiğini düşünüyorum ben. Herhangi bir taraftan, herhangi bir baskı geldiği zaman konu tatsızlaşıyor çünkü.
-
Para olmadan ne yapacak vahiy mi indirecek kadınlar nedense ekonomiden bi haber.
-
Annem babamla evlendiğinde koltuk takımı yokmuş minderlerde kalmışlar. Televizyon yokmuş radyo dinlemişler. Günümüzde bunu kabul ettirmek zor kabul ama seviyorsan borcum var yıllar sonra evleniriz demezsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evin eşyası önemli değil maaşın ev tutmaya yetiyormu ?
-
bu senin dediğin olay 50 sene önceydi radyo vardı sadece siyah beyaz televizyon
-
Muhtemelen pusuda bekleyen bir akrabası vardı onunla nişanlandılar
Benimde durum aynı ilişkide çocuklaştım tüm dertlerimi kıza döktüm sorunlarımı paylaştım yani bitmesi için mücadele verdim sonra da neden böyle oldu diye ağladım. Dostum üzgünüm belli bir ortak nokta ve mutsuzluk işin içine girince malesef bir noktadan sonra sıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X