amazon Acer Nitro V 15 ANV15-51 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel i7-13620H, 16 GB DDR5 RAM, 512 GB M.2 NVME SSD, 15.6 inç Full HD 144Hz Ekran, GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6 Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QNBEY.002 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CPFLLS7Z?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_6206711_1206033931Sıcak hava çıkışı ekranın orada olmasa şu modeli önerirdim fiyatta tam sizin bütçeye göre. Satıcı da amazon. Prime Üyesi olanlara 33.399 TL Ama bu modeli almayın çünkü 1 adet sıcak hava çıkışı kısmın kasanın arkasında ve ekrana denk geliyor yani havayı ekrana üflüyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Kasım 2024; 13:27:22 > |
30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisi (6. sayfa)
-
-
Peki hocam Acer olarak hangi model alsam iyi olur 4060 W yüksek olan 140 vs sahibinden baksam
Şu zamana kadar 3-4 tane yakın laptopum oldu Hep 16 veya 17 inç üssüydü acaba 15 inç olan ekranı küçük gelir mi film dediği için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumlar da acer nitro 16 mi alınır diyorlardı
Asus TUF alın derim. Acer Nitro 16 var ama istediğiniz fiyatta bulmanız zor gibi. Bir de Asus ve Acer arasında kalındığında ben şahsen Asus tercih ederim.
-
-
Teşekkür ederim cevabınız için dediklerinizi dikkate alacağım
Sizin satmak istediğiniz cihaz 3060 ekran kartlı size teklif edilen 4060 ekran kartlı bir model dizüstümü onu anlayamadım.
-
Dediğimin forumlarla ilgisi yok. Acer Nitro 16 konusunda kendi düşüncemi söyledim. Acer alınacaksa bana göre en uygun model Acer Nitro 16. Aslında Acer Nitro serisinin bir modeli daha var ama onun fiyatı çok yüksek o sebeple onu hiç yazmadım.
Kısaca benim size tavsiyem epey linkini attığınız Asus Tuf modeli. Şayet sıfıra yakın bulmuşsanız.
-
-
Telif edenler bunlar en iyisi benim masaüstü 27 bin satıp asus tuf almak
-
Size yazmadığım model buydu ve sıfırının fiyatını bildiğim için yazmadım. Acer serisinin en üst modellerinden. Asus ile karşılaştırmak gerekirse. Asus serisinde rakibi Asus Rog Serisi. İkinci elide 45 altı olması o sebeple normal.
Size takas teklif edilen iki cihazı önermem. Victus 15 serisi de zaten tek SSD slotuna sahip yarın SSD takmak istersen var olanı çıkarıp yerine SSD takmam gerekiyor.
-
Peki hocam 2 laptop arasında kaldım casper Excalibur G870
Asus tuf A15 arasında kaldım casper 140w mış trendyol soru cevap baktım satıcı 140w diyor hangisi
https://www.epey.com/laptop/karsilastir/869604-955629/asus-tuf-gaming-a15-2023-fa507nv-lp023_casper-excalibur-g870-1270-dfb0x-b/
Excalibur G870.1270 diyarı 31 bin TL sıfır 43 çıvarı olan 1 aylık cihaz mış casper nasıl laptop kalitesi oluyor bilmiyorum ama asus Tuf 15 ise 1 yıllık cihaz fiyatı 32500 düşürdü pazarlık 31500 düşer ise alıcam
Hocam laptop buldum 45500 yazmış 38 bin anlaştık bakma şans var mı
Deger mi kapalı kutu 2 yıl garantisi varepeyAcer Predator Helios 16 PH16-71-768K Notebookhttps://www.epey.com/laptop/acer-predator-helios-16-ph16-71-768k.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Intel Core i7-13700HX olması kafamı karıştırdı. Dizüstünde H ile biten işlemciyi tercih edin HX olanları tercih etmeyin diyenler var. O sebeple bilemedim ama cihaz özellikler olarak güzel görünüyor. Ben bu fiyata bulmuş olsaydım valla alırdım.
Çünkü Acer da en alınabilir model bu diye biliyorum. Kaçmaz gibi duruyor. Kapalı cihazsa dediği gibi. İhtiyaçtan mı satıyor acaba satan.
-
Hocam Hx olanlar en üst miş overclockluymuş
Oyuncu İşlemci diye okudum 38 bin anlaştık deymez mi sizce
Aynen kapalı kutu 09.09.2024 vatan alınma hocam
58 bin gördüm en düşük
-
Değer hemde fazlasıyla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X