Şimdi Ara

30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
2
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle ise alınır.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bakalım hayırlısı ise bu gün alıcam
    Acaba sdd takılıyor mu buna slot boş oluyor genel 2 ci olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt
    Asus, Acer, Hp gibi markalarda üst sınıf modellerde boşta slot oluyor bunda da olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Kasım 2024; 20:26:4 >
  • Klasik olacak ama oyun laptoptan oynanmaz en büyük sebepleri.

1. Ekran çok küçük olduğu için çok göz yoruyor. PC başında kalkmadan 2 3 saat oynayacağın oyunu, laptopta 1 saat anca oynarsın öyle ciddi bir yorma problemi var.
    2. Aşırı ısınma sorunu ve buna bağlı olarak çok yüksek derecede fan sesi sinir eder. Laptop oyun oynamak için asla tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 9 Kasım 2024; 21:16:13 >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    1. Büyük ekran tv bağlayıp oynayarak o sorun aşılabiliyor.
    2. Büyük bir TV ekranına bağlayıp uzaktan oynarsan o sesi duymuyorsun.
    3. Kulaklık takarsan sesi duymazsın.

Dizüstünü istediğin yere taşıma kolaylığın var. Masaüstünde öyle bir kolaylık yok. Evde elektrik kesildiği zaman masaüstünü kullanamazsın ve pc yapman gereken iş varsa elektrikler gelene kadar yapamazsın. Dizüstünde ise elektrik kesilse bile pc 3-4 saat elektrik olmadan kullanabileceğin için o an yapmakta olduğun iş varsa sekteye uğramaz. Online bağlantı gerektirmeyen oyun oynuyorsan elektrik kesildiğinde save alacak kadar vaktin olur ve save alıp oyundan çıkabilirsin.

Saydığın 2 dezavantajı dışında bir dezavantajı yok ve o olanları da bir şekilde bertaraf edebilirsin. 1-2 haftalığa şehir dışına çıkacağın zaman dizüstünü yayına alabiliyorsun ama masaüstünü alamazsın.

Dizüstünde yapılabilecek esas önemli eleştiri masaüstüne göre daha pahalı olmaları ama duruma göre masaüstüne göre ucuza da gelebiliyor. Örneğin aynı işlemci ve aynı ekran kartına sahip masaüstü almak istediğimde benim seçtiğim kasa yüzünden masaüstü daha pahalıya gelecekti çünkü kasası tek başına 8K idi ve içinde fan artı power yoktu. Onlarda eklenince kasası 15-16k gelecekti. Donanımda eklenince fiyatı 50-55K bulacaktı. Ben dizüstünü 35K aldım.

Vallahi laptop altım 65.999 tl vatan dan alınma harbi 2024 en şanslı hakkım kullandım galiba harika mış ilk ben açtım Windows 11 var mış için süper oldu ayrıntılı video atarım tşk ederim tek tek cevap verenler için

• Sıfır fiyatına hayatta bu fiyatları veremezdik zaten

30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisi

• 4060lı ho victus laptop aldım cok pişmanım laptoplarda oyun felan oynanmaz tvye kurması ıvızı zıvırı uğraş dur aldım bitane ps5pro tek tuşla l koltuğumda dev gibi ekranda oyun keyfi yapıcam ha laptobu sorarsan naptın diye dolar bazlı zarar tl bazlı zarar öylece duruyo kaldırdım satamıyorumda macbook alsaydım keşke en azından hafif pc işlerini hallederdim sonuc laptop pişmanlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin laptop da sıkıntı var sanırım çünkü ilk seferinden sonra tv kurması uğraştırıcı bir şey değil ki.

Hocam gerçekten harika mış laptop alınabilecek bu fiyat en iyisi galiba jelatin vs herşey ben çıkardım kutu dan

• CS GO Pro kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

• Portekizçi ve İspanyolca da da Ç harfi var mış yeni öğrendim.

Bizim TUF serisinin youtube da Portekiz ve İspanyollar tarafından çekilen videolarında klavyede Ç harfi gördüm.

• ozgurkkmn O kullanıcısına yanıt

O kısmı ne yaptınız. Etiket yapıştırdınız mı. Bu arada bu etiket bizim 2023 model Asus TUF serilerinde sadece çıkıyor galiba. Youtube de kutu açılış videolarına bakıyorum 2023 öncesi modellerin kutu açılışlarına baktım hiç birinde bu etiketler çıkmadı. 2024 model yani bu seneye ait modellere bakıyorum onlarda bu etiket çıkmıyor.

Bu arada 2023 ve 2024 yılında ki modellerde aynı tasarım kullanılırken önceki senelerde çok sık tasarım değiştirmişler.

Hocam selamlar 30-35 bütçe bandında ne önerirsiniz, 4050 veya 4060 cihazlarından ? Bende 95 watt+ üstü istiyorum, asus tuf, lenovo log ve hp victusun bir kaç modeli arasında kaldım ama hepsinin ayrı ayrı dezavantajı var sizce hangisi mantıklı olur ?

• Glowa kullanıcısına yanıt

Bu işlerden çok çok anlayan biri değilim kendim pc alma aşamasında yaptığım araştırmalara göre yorum yapıyorum ama şunu biliyorum. Belirlediğiniz modeller arasında avantaj ve dezavantajlarını karşılaştırıp öncelikle sizin için olmazsa olmaz özellikleri belirleyin daha sonra vazgeçebileceğiniz özellikleri belirleğin. Ondan sonra hangi cihazı almanız gerektiğini az çok belirlemiş olursunuz.

Söz ettiğiniz bütçeye göre Asus Tuf A15 veya F15 , Acer Nitro 16, Hp Victus 16 önerebilirim. Lenova serisi hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.

Acer Nitro 5 ve 15 önermiyorum çünkü birinde ekran kartı wat değeri 100 wat altında diğerinde sıcak hava çıkışının yanlış konumlandırılmış olması gibi sıkıntılar var. HP Victus 15 serisini de tek adet SSD slotu olması sebebiyle önermiyorum çünkü yarın bir gün disk kapasitesini artırmak isterseniz mevcutta olan SSD çıkarmanız gerekecek.

Bu arada youtube da Acer Nitro seri hakkında ki videolara denk gelirseniz dikkat edin derim çünkü bir kısmın wep sayfası görselinde Nitro V15 gösterdikten sonra hakkında konuşulmaya devam ederken yakın plandan ve geniş kapsamda gösterilen Nitro modeli Nitro V15 değil Nitro 16 ve 17 modelleri.

Maalesef bazı kanallar Nitro V15 tanıtırlarken Nitro 16 ve 17 videoları oynatıyorlar.

Asus da durum daha faklı mesela.

Asus aynı yıl içinde çıkardığı Tuf serilerinde tek tip kasa kullanıyor. Yine Asus aynı yıl içinde çıkardığı Rog Strix serilerinde aynı tip kasa kullanıyor.

Asus TUF 15, Asus TUf 16 ve Asus TUF 17 kasaları birbirleriyle aynı

Asus ROG Strix G15, G16 ve G18 kasaları birbiriyle aynı

Acer da ise durum böyle değil.

Acer Nitro 15 kasasıyla Acer Nitro 16 kasaları birbirinden tamamen farklı kasalar. Ancak bazı youtuber arkadaşlar Asus gibi Acer da sadece isim değiştiriyor ama aynı tip kasa kullanıyor sanmaktalar. Bu sebeple Acer Nitro 15 görmeden yorum yapıp öneriyorlar.

• Glowa kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ben bu ilan arasında kalmıştım Acer Predator modelini seçtim
    Yine bu ilana bakın 31.500 kadar düşmüştü

https://www.sahibinden.com/s/Af9xty7A

• 30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisi
    30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisiıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    ASUS TUF GAMING F15 FX507VU-LP260 i7-13620H 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX4050 GDDR6 6GB 15.6" FHD 144Hz FreeDos Gaming Laptop | ITOPYA
    https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-f15-fx507vu-lp260-i7-13620h-16-gb-ddr5-512-gb-ssd-rtx4050-gddr6-6gb-156-fhd-144hz-_u26552?srsltid=AfmBOooHQtetylyz8tKAW_50Xc7FMfKdcWfWa3IOcLq_ZgHuVX3ktHMh

Ürün Bilgileri kısmında hatalı bilgi girilmiş. LP260 da 16 GB RAM (8GBx2) şeklinde bilgi girmiş ancak LP260 da tek slot dolu ve 16 GB Dual Ram var.

• Victus Gaming Laptop 15-fa1082nt, FreeDOS 3.0, 15.6", Intel® Core™ i5, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4060, FHD
    YouTube da vs hiçbir yerde incelemesi yok. Yeni mi çıktı acaba
    32000₺ sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslucus -- 20 Kasım 2024; 23:1:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Victus 15 serisinde 512 GB SSD artmık isterseniz boşta slot yok. 512 GB SSD çıkarıp yerine SSD takmanız lazım. Bunu bilerek alın alacaksanız.

• eregenthov44 kullanıcısına yanıt

m1 air aldım bende 8 256 2 ay oldu olmadı yok alışamıyorum macbook a hemen takas yapabiliriz sıfır ayarında :SD

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.