Arkadaşlar merhaba, Linkteki ürün 39 bin liraya geliyor. İlk kullandığım laptop casperdı, markaya karşı o zamandan kalan bir ön yargım var. 3 sene falan kullanabilmiştim, ekranı hemen bozulmuştu. Sonrasında üniye geçerken aldığım hp 650 notebook 10 sene dayandı bana. Şimdi yine laptop almaya niyetlendim, masa üstü dizecek yerim yok maalesef. Bu özelliklere göre fiyatı iyi görünüyor, siz ne düşünüyorsunuz? www.hepsiburada.com Casper Excalibur G870.1270-DFB0X-B Intel Core i7 12700H 32GB Fiyatı https://app.hb.biz/WWFDE7mkCqpm |
30.000 - 35.000 arası gaming laptop önerisi (8. sayfa)
-
-
Merhaba. Bir süredir yazışmadık size bir şey soracağım. Sizin Asus TUF da aldığnız andaki ram kaç mhz di. Asus TUF serilerinde 8 GB da olsa 16 GB da olsa fabrikasyon olarak ram 4800 Mhz olarak geliyor deniyor.
Benim 16 GB modelde 5200 Mhz görünüyor. Bir de çoğu yerde Ram 8x2 olarak 16 GB şeklindedir diye geçiyor ama benim cihazda 16x1 olarak 16 GB görünüyor.
-
Aynı durumu yaşadım ama anlam veremedim her yerde 4800 yazmasına rağmen uygulamalarda 5200 diyor ben 4800 ram aldım bir sorun yaşamadım benimkisi 8 tek slot olarak gelmişti -
Görev Yöneticisi sayfası üzerinden bakınca Ram 5200 MHz
Cmd komut istemi sayfası üzerinden RAM 5600 MHz gözüküyor.
Başka uygulamadan baktım onda da 5200 MHz görünüyor
Bu arada;
www.asusturkiye.com.trFX507VU-LP260-Gaminghttps://www.asusturkiye.com.tr/notebook/Q1-2024-ROG/FX507VU-LP260-Gaming.htmlBenim modelin resmi sayfası. Asus bile 4800 MHz demiş ama 5200 MHz ram var. Tuhaf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Kasım 2024; 14:7:20 > -
Hocam birde benim fanlardan hafif cızırtı geliyor kulağımı dayayınca daha net belli oluyor böyke bir sorun var mı sizde -
Ben pek duymadım. 1-2 defa belki duymuşumdur ama ortamdaki başka bir şey den de gelmiş olabilir çünkü bizim burası özellikle gündüzleri çok sesli bir ortam oluyor. Hatta gecen bir ses duydum pc den geliyor sandım ama tv de açıktı onu sessize alınca pc den geldiğini sandığım ses kesilmişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkkmn
Hocam birde benim fanlardan hafif cızırtı geliyor kulağımı dayayınca daha net belli oluyor böyke bir sorun var mı sizdeHocam sizin pc de ses sorunu filan oldu mu. Bugün bu saate kadar hiç açmadım cihazı. Az önce açtım youtube dan bir video açtım baktım ses yok. PC de olan bir music dosyasını açtım ses yok. Sistem sesi var ses sınaması yapınca.
Windows durduk yere ses Driver'ını silmiş. 24h2 de var mış bu sorunlar ama bende 23h2 kuruluyken oldu. Zaten 24h 2 nasıl geçiliyor onuda bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X