Şimdi Ara

30.000 liraya dizel Hatchback arac tavsiye, lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30.000 lira kredi cekebiliyorum max.
    dizel arac dusunuyorum.
    2-3 sene içinde satmak istedigimde fazla deger kaybetmeyen bir arac olsun.
    bagaji genis Hatchback modellerden , yakit konusunda da ekonomik olsun yeter.

tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler.

Not: lutfen tavsiye ederken nedenlerini de yazarsaniz daha cok makbule gecer.

• Grande punto yada punto evo alabilirsiniz. Nedeni ise ucuz bakım maliyetleri, sorunsuz motor,düşük yakıt ve en küçük vergi dilimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten bu segmentte çok araç yok punto corsa clio 206 fiesta tarzı araçların temiz dizellerini bulabilirsiniz.

elinizdeki fiyata uygun temiz olarak sıralarsak 206 punto clio corsa fiesta

Kendim 2009 clio dizel otomatık aldım gayet memnunum ama bu segmentte çogu araç aynı kalıtede siz dış görünüşü en çok hoşuna gideni seçmenizi tavsiye ederim
  • Bagajı biraz küçük gelebilir ama 2010 model 207 1.6 HDi Dynamic modellerine bakabilirsiniz.Hem 207'ler diğer B segmentlerine nazaran B-C arası iç mekan sunuyor,HDi motor zaten ödüllü bir motor ve 1.6 HDi olanların performansı da güzel
  • Bende clio3 2009 dynamik full 1.5 dizel 32.000 km var Allahima cok sukur cok memnun ve cok mutluyum clio3 az yakan masrafsiz arabadir km dusuk araba alirsan kazasiz kesinlikle basin Agrimaz clio3 full kasalara bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkenesap -- 19 Şubat 2015; 3:17:25 >
  • O Fiyata CİTROEN C-ELLYSE tavsiye ederim.tek sevmediğim yönü arabanın camlarının vites konsolunda bulunması :S
  • tavsiyeler için tşkler...
    clio3 lere bi bakayim.
    bagaj tatmin ederse ins alirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında barajı 1000-2000 lira kadar arttırırsanız Peugeot 308 dizel öneririm. Yakıtı çok uygun, arka süspansiyonlardan kütürtü gelmesi haricinde konfor iyi, sessiz. Motoru güçlü, bagajı geniş (bir bebekli bir ailem var). Tavan ve cam yapısı nedeniyle çok ferah. Genel bakımı orjinal Peugeot parçalarıyla özel serviste 250 lira civarı. 17 inç stromboli jantın takımı 1285 lira, yani parçaları çok pahalı değil. Piyasası var. 30.000'e boşu alınır ama en az Comfort Pack bakın. Sorunuz olursa buralardayım.

• Fist bravo 400 lt bagajı var bu segmentinde en geniş bagaj hacmi onda. Alternatif olarak 308 bKilabilir.

• bravoya baktım bagajı gercekten de iyi...
    temiz bravo bakalım denk getirebilecek miyim.
    1-2 lira daha eklemeye calışayım.
    bravolar 30.000 den aşagı yok gibi.
    biraz daha beklerim baharda biraz daha düşebilir.
  • Mitsubishi Colt bakılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.