Bildirim
30.000 TL Nakite Araç Önerisi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 28bin tl ye araç bakıyordum 1.6 benzinli i30 aldım , şehiriçinde 9-10lt ortalama tüketim elde ediyorum ama düzgün kullansam 7-8 litre de mümkün olucak , çünkü aracı aldığımda 8.3 lt deydi tüketim şehiriçi
aracı tercih sebebim öncelikle güzel dış görünüşü , otomatik yanan farlar , soğutmalı torpido , ısıtmalı koltuklar , dijital klima , 10 havayastığı , ön arka kol dayamalar , abs ebd eps ve esp bulunması , ayrıca 340 litrelik bagaj hacmi de ihtiyaçlarımı karşılıyor
siz de düşünürseniz 1.6 benzin + lpg li bir i30 almanızı öneririm
yukarıdaki araçlar arasından da honda civic 1.6 benzinli öneririm -
Beyaz bir civic alin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer yakıt sorun değilse Cruze iyi bir seçenek.Sonra Civic ve Corolla yakın zamanda kasa değiştirdiği için eski kasa olacak bunlarıda değerlendirin bence.Bu durumda Cruze iyi bir tercih gibi duruyor donanım ve güvenlik olarak -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Ben 28bin tl ye araç bakıyordum 1.6 benzinli i30 aldım , şehiriçinde 9-10lt ortalama tüketim elde ediyorum ama düzgün kullansam 7-8 litre de mümkün olucak , çünkü aracı aldığımda 8.3 lt deydi tüketim şehiriçi
aracı tercih sebebim öncelikle güzel dış görünüşü , otomatik yanan farlar , soğutmalı torpido , ısıtmalı koltuklar , dijital klima , 10 havayastığı , ön arka kol dayamalar , abs ebd eps ve esp bulunması , ayrıca 340 litrelik bagaj hacmi de ihtiyaçlarımı karşılıyor
siz de düşünürseniz 1.6 benzin + lpg li bir i30 almanızı öneririm
yukarıdaki araçlar arasından da honda civic 1.6 benzinli öneririm
İlla sedan olmayacaksa en mantıklı tercih Hyundai i30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 30 Ocak 2012; 13:11:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: erisman
Arakadaşlar 30.000 tl nakitim var 2007 ve üstü araç arıyorum 2 aydır sitelerden vs. bakınıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
favori markalarım : honda civic( sedan)- chevrolet cruse(sedan veya HB farketmez), toyota corolla(sedan)- Opel Astra( sedan)
motor hacmi :1.5-1.6
benzinli.
teşekkürler.
Seçenekler arasında benim tercihim civic olurdu
Tavsiye olarak ise mitsubishi lancer invite 1.5 önerebilirim.
1.5 motor. Yakıt tüketimi düşük sorunsuz bir aradır. 27-28 bine yüksek model bulabilirsiniz.
Tüketim 7,6 lt şehiriçi
şehirdışı 4,7 lt
http://www.sahibinden.com/mitsubishi-lancer-1.5-invite?sorting=price_asc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 30 Ocak 2012; 14:24:59 >
-
Civic Tercihim Olurdu... -
quote:
Orijinalden alıntı: E.TAH
Aslında istediğimde tam bu ama 30.000 e zor bulunuyor be hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: erisman
quote:
Orijinalden alıntı: E.TAH
Aslında istediğimde tam bu ama 30.000 e zor bulunuyor be hocam.
yeni kasa çıktı biraz bekle fiyatlar düşecektir. -
civic akar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X