Şimdi Ara

30.000 TL ye alınabilecek ikinci el araç tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, forumda böyle bir konu var fakat 2012 yılından kalma. Dolayısı ile ben ve benim gibi bu fiyatlara araç alacak kişileri yanlış yönlendirmekte.

Öncelikle maksimum bütçem 31.000 TL dir. Genellikle şehir içi kullanmaktayım yılda en fazla 15.000 KM yapıyorum. Yılda en fazla 3 defa uzun yol yapmaktayım. Aracın dizel, benzinli veya tüplü olması açıkçası fark etmiyor. Benim aradığım özellikler ise, şehir içinde kullanacağımdan dolayı yakıt tüketiminin ekonomik olmasıdır. Performans tutkunu veya hız tutkunu değilim, lakin çabuk hızlanmasını tercih ederim. Görünüş açısından da sert hatları olan bir araç aramaktayım. Daha önce 2013 model Hyundai i20 kullandım, yakıtı da gerçekten çok iyidi, fakat görünüşü biraz kavisli olduğu için biraz daha yumuşak geliyordu.

Konfor konusuna gelecek olursak, tabii ki üst segment araçlardaki konforu beklemek yanlış olur. Ama en azından bu fiyatlara alabileceğim konforu kötü olmayan bir araç bakıyorum.

Tavsiyelerinizi beklemekteyim.

İlgi ve alakanız için teşekkür eder, esenlikler dilerim.

• 2 daha koy fiat bravo al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda size katılıyorum 2000 TL daha koyulabilir. Fakat 32.000 TL ye olan Fiat Bravolar donanım, yakıt, motor, gösteriş konusunda iyi olmasına rağmen alınabilecek temizlikte bir araç bulmak çok zor. Bayadır sahibinden.com'a bakmaktayım fakat kayda değer tertemiz bir Bravo göremedim. Belki gözümden kaçırmış olabilirim orasını bilemicem ama cidden 32.000 TL ye çook çook zor.
  • Ben Yarisimden Acayip memnunum tavsiye ederim sizede. Lpg taktım 1.33 motoru ile bedavaya geziyorum ;)

• Opel Corsa
  • 1.4 team i30 o parayan candir

• @emindoner09

Oldum olası Yarisleri bir türlü sevemedim gitti :(

@umuti

Corsa hacim olarak bana çok küçük ve rahatsız bir araba geliyor. Yani içerisinde boğuluyorum nedense.

@pdr tecnics

Evet i30 lar cidden candır. Temizini istediğim fiyata bulursam kaçırmamayı düşünüyorum. Hyundai'den böylesine konforlu ve keyifli bir araç yapacağını beklemezdim doğrusu. Üst segmentler hariç tabii ki.

İlgi ve alakanız için teşekkürler.

Donanımsal özellikleri fiyatına göre gayet iyi olan, görüşünüşü ortalama olan 2012 ve üstü Chavrolet Aveo Sedan da bakıyorum. Ama hala daha + larını - lerini çıkartamadım. Piyasasından ötürü. 2. eli çok yavaş gidiyormuş öyle birşeyler okudum ama bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.