Şimdi Ara

30.000TL civarı 0km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30.000TL civarı az yakan bir otomatik düşünüyoruz,
    e az yakması için dizel olsa diyoruz,
    bu sefer fiyatlar 40.000'e kadar çıkıyor,
    bir türlü karar veremedik,
    buna bu kadar parayı verene kadar bunu al diye diye iş 45.000tl yi buluyor

fiesta, c3, punto, clio hb vb. araçlara baktık ama dizel+otomatik yok
    ne tavsiye edersiniz, dizelden vazgeçmeyimi yoksa otomatikten mi?
    Birde hangi model

son durum

Evet artık sona yaklaştık 
    bekledim fiyatlarda değişiklik yok 
    ev tarafı daha fazla beklemek istemiyor, 

Artık bu hafta aşağıda ki otomatiklerden birini alacağım 
    Colt, 30.000TL 
    i20 1,4 benzinli 34.000TL 
    Fiat Liena Dizel 38.000TL 
    Punto Evo Benzinli 36.000TL 

Skoda 40.000TL ile sınırı aştı, şimdi alırım 40'a 2 ay sonra iner 36'ya, arabadan soğurum :D hepsinde bu risk var ama örneğin colt'un zaten yıl boyu fiyatı buymuş 

son tavsiyesi olan varmı 
    i20 benzinli otomatik nasıldır 
    colt la arasında git gel yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdusss -- 24 Eylül 2011; 16:01:05 >

• dizel bulunur ama 0 km dizel+otomatik biraz zor sıfır km mi olması lazım illa ??
  • 2. ellerde kredi kullanma işi nasıl oluyor? 0km'de o kısım avantajlı olduğu için öyle düşündük,
    birde içimiz rahat olsun diye, yoksa nakit 15-18 civarı verip gerisini kredi düşünüyoruz
  • Aveo'nun dizeli gelince çak bir dizel otomatik donanım zengini tasarım kallavi .
  • Merhaba, 30.000tl ye dizel otomatik sifir bir arac bulamazsiniz. Bulsanizda guvenle binemezsiniz.

Illede dizel otm. Olsun diyorsaniz butcenizi %15 arttirarak hafif ticari sinifa dahil bir arac alabilirsiniz.

Yok ben hususi istiyorum diyorsaniz da, isteklerinizi gozden gecirip bir ya da birkacini elemeniz gerekir.

Saygilar.
  • Punto Evo 5K MY LIFE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC liste fiyatı 32.000TL gözüküyor,
    Otomatik dizel 40.000 oluyor, benzinli dizel alsam, yakıt tüketimi çok farkedermi? Birde77hp bu kasaya yetermi? Nasıl bir şeçim olur
  • grande Punto kullandım 1.4 77hp. Çok seri değil ama yeterli bir motoru var sakin kullanım için. ama klima açıkken ve rampalı yollarda hantal kalacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100bin TL Civarı Laptop
    9 ay önce açıldı
    60000 civarı sıfır araç.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

grande Punto kullandım 1.4 77hp. Çok seri değil ama yeterli bir motoru var sakin kullanım için. ama klima açıkken ve rampalı yollarda hantal kalacaktır.

Ben yaşlanmış biriyim, öyle hızlı kalkma gibi heveslerim yoktur,
    ama araçta 4 kişiyken dik rampada durunca kalkabilmeli
    1 yılda 10.000 den az yapıyoruz, dizel için hiç kasmıyım mı
  • Yakın arkadaşımda 2007 gpunto var sıfır almışlardı. Çok memnun 1.4 77hp. 2 ay önce lavoto lpg taktırdı daha rahat biniyor. Benzinli kullanımda da yakıttan memnundu. Sakin kullanan biri olduğunuzu söylediniz o zaman alın derim. ilerde yakıt yüksek gelirse sonra lpg taktırırsınız. Motoru lpgde sorunsuzmuş.
  • Skoda Fabia Ambiente 1.2 TSI 105 HP DSG Tiptronik : 38.000...listesi....

yerinizde olsam bu aracı ciddi ciddi incelerdim...sıkı bir pazarlıkla beklentilerinizi karşılayabilir sanırım.
  • Evet artık sona yaklaştık
    bekledim fiyatlarda değişiklik yok
    ev tarafı daha fazla beklemek istemiyor,

Artık bu hafta aşağıda ki otomatiklerden birini alacağım
    Colt, 30.000TL
    i20 1,4 benzinli 34.000TL
    Fiat Liena Dizel 38.000TL
    Punto Evo Benzinli 36.000TL

Skoda 40.000TL ile sınırı aştı, şimdi alırım 40'a 2 ay sonra iner 36'ya, arabadan soğurum :D hepsinde bu risk var ama örneğin colt'un zaten yıl boyu fiyatı buymuş

son tavsiyesi olan varmı
    i20 benzinli otomatik nasıldır
    colt la arasında git gel yapıyorum
  • DİZEL OTOMATİK O FİYATA HYUNDAİ ACCENT -FİAT LİNEA bulabilirsiniz illaki 0 diyorsanız malesef piyasada öyle bir araç yok benzın + lpg ancak .
  • yeni aveo bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

yeni aveo bak

Yakit tuketimi fazla
  • bence b sınıfında fiyatına göre alınabilecek en iyi benzinli araç colttur.donanımlı, performanslı, az yakar ve birçok b sınıfı araca göre daha geniş üstelik diğerlerinden de ucuz.forumda coltla ilgili sayfalarca yazı var kullananlar aracından çok memnun
  • clio dizel otomatik yokmu ?
  • yılda 10.000-15.000 km yapacaksanız dizel seçmenizi tavsiye etmem.

COLT seçenekler içerisinde fiyat /performans açısından en makulu gibi duruyor bence.
  • Skoda da fiyar inmez meraklanmayin.:) vw den asagi kalir yani yoktur zam politikasinda...
    Tabiki secim sizin... Colt da iyi arabadir.
    Simdiden hayirli olsun
  • Teşekkürler,
    bugün dolaştık,
    colt 32.000 den aşağı inmem dedi,
    hyundai liste fiyatından 2500-3000tl indi, colt ile aynı paraya mode otomatik verdiler,
    i20 tam otomatik olduğu için i20 de karar kıldık

ama ablam olmasa, colt alırdım
    burda deniyordu ama içi bariz geniş, az fark yok direk bariz geniş,
    coltta ön koltuğu en geri aldım ayaklarım pedala yetişmedi, arkaya oturdum dizim koltuk arasında 5cm vardı
    i20 de en geri aldım, arkaya sığmadım,
    ön koltuğu normal pozisyona aldım ayaklarım normal ulaşıyor, arkaya oturdum dizlerim koltuk arasında 2cm vardı ancak
    colt u tebrik ettim

ayrı ca i20 nin kapılar kötü kapanıyor, colt o konuda daha iyi, bariz iyi
    Ama coltta arkacam otomatik değil, i20 o konuda full
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.