Şimdi Ara

30-35.000 TL arası sıfır yada sıfıra yakın alınabilecek ömürlük araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 25-35.000 TL arası sıfır yada sıfıra yakın alınabilecek ömürlük araçlar hangileridir? Soruyu cevaplarken yakıt tüketimi, parça ulaşılabilirliği gibi ekonomik özellikleri, konfor ve güvenliğini ve yakışıklılığını da düşünelim. Ama önemli olan fiyat aralığı ve en azından 15 yıl sorunsuz kullanılabilecek bir araç olması

1000 tl daha koyabilirsen şu var demeyin 1000 tl daha koyabilseydim 36.000 yazardım :D

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Ssangyong actyon sports ömürlük müdür sizce ?
  • Sağlam motoru ve kasasıyla tam da dediğin gibi ömürlük bir araç. Ancak bu aracı şehiriçinde kullanmak tam bir işkence olabilir. Dar yollardan dönmek, park yeri bulmak, sanıyorum ticari geçtiği için her sene muayeneye girmek ve İstanbul'da yaşıyorsan 1.köprüyü kullanamamak gibi dezavantajları var. Yoksa şu ilandaki gibi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-55-000de-tertemiz-bakimli-ve-aksesuarli-guzel-bir-arac-82200365/detay

bir aracı 33.000 TL.ye almak günümüz piyasasında imkansız sayılır.

• toyota auris ,corolla vs.
    ya da honda bakabilirsiniz.
  • Bu biraz da beklenti ve araca bakmakla da ilgili bence. İlk arabam 77 modeldi yani 35 yaşında (renault 12 TS). 2. arabam 90 medeldi yani 22 yaşında (lada samara). Bunlar çok ta iyi araçlar değildiler malum. Ama yinede hala biçok kişiye hizmet etmekteler. İyi bakılmadıkları için ben bakmaya çalıştım ama masrafları bi türlü bitmedi. Şuan mahsus sıfır aldım. En kötü ihtimalle 8 sene bineceğim. İlerdeki teknoloji ve vergi durumlarına göre karar veriririm. Ölene kadar binilecek araç yok şuan. Klasikler var demeyin onlar asla tek araç olmamışlardır.

Ek: Annemin amcasında 69 model opel rekord var. Hala duruyor ama artık ekonomik değil kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Nisan 2012; 20:20:35 >
  • Düşük modellerin vergisinin artacağı için uzak durmaya çalışıyorum Ssangyong iyi bir tercih gıbı gorünuyor fakat Türkiyede piyasaya yenı gırdığı ıcın en eskı aracı 2008 model bu yüzden uzun süre sorun çıkarmadan gidebilir mi ondan emin değilim.
  • O fiyata sıfır araba pek ömürlük olmayabilir. Ama temizlerinden bmw serisi bulabilirseniz mercedes ya da en iyi ihtimal opel bakın derim

Dediginiz arabayı da ben olsam almam. Motoru mercedes dir ona bir sey olmaz da kaporta tamamen facia. 15 sene hic götürmez diye düsünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ssangyongdan şüphen olmasın gidin test edin bir bayide sonra 2.ellerine bakın test etmeye kimse para almıyor;

Ne istiyorsun bu arabadan öncelikle;

MOTOR MU?

Bak kimin imzası var?

ŞASİ Mİ?

BUYUR MERCEDES PERT İKEN SSANGYONG MOTOR KAPUTU VE ÇAMURLUK KATLANMIŞ TAMPON TAŞ GİBİ EN UFAK BİR GÖÇME YOK

Süspaniyon dersen;

Önler salıncak arkalar 5 noktadan bağlantılı süspansiyon bu süspansiyon C sınıfı araçlardan üstün konfor vadediyor emin ol

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum

Sürüş keyfi,rahatlığı motor gücü ve yüksek hızlardaki müthiş sessizliği ile dikkat edilmesi gereken bir araç

Test etmeni öneririm...

NOT:KAZA FOTOĞRAFLARI GEZENBİLİR SİTESİNDEN ALINMIŞTIR ARKADAŞIM BENİ MAZUR GÖRSÜN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 15 Nisan 2012; 22:51:26 >

• Fatih Bey mesajınız oldukça aydınlatıcı teşekkürler. Ssanyonga yoğunlaşırsam daha yerinde olacak sanırım
  • 2008-2009 model Mondeo 1.6 Titanium alın, sıralı sistem lpg ile kullanın. Bu bütçe içi çok iyi bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan_gv

Fatih Bey mesajınız oldukça aydınlatıcı teşekkürler. Ssanyonga yoğunlaşırsam daha yerinde olacak sanırım

Test edin ve kullanıcı yorumlarını alın ama gerçek kullanıcı fanatik olmayacak!!

Beğeneceksiniz eminim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.