Şimdi Ara

30-35 bin arası araba tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar 30 en son 35 bin arası araba tavsiyelerinizi bekliyorum
    2006 model altı olmazsa sevinirim
    HB veya sedan farketmez
    yakıtı az olsun
    ikinci el piyasası da iyi olsun
    kararsız kaldım acaba 2012 modellerden km düşük mü alayım onlarda da doğru dürüst bir araba çıkmıyor, ayrıca bunlarda sırf km düşük ve temiz diye yavan bir arabaya bu kadar vergi vermek bana garip geliyor
    yoksa 2006 ve üstü modellerden şöyle kullanım konforlu güzel bir araba mı alayım
    bu konuda yardımlarınızı beklerim
    kalabalık bir aile değiliz sadece ben ve eşim var
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

• Civic ya da lancer"lara bir goz atin civic ikinci el ve performans olarak iyidir pek sorunda cikarmaz yakiita biraz fszla olabilir ama lpg bu sorunu cozer bana kalsa surekli araci kullanmayacaksaniz lpg cok gereksiz birsey . Lancer'da guzel aractir fakat ikinci eli yavastir biraz alternatif olarak bircok arac var ama ben kullandogim icin bu ikisini onerebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amadeus_M -- 10 Mart 2014; 19:55:20 >
  • Hocam yeni kasa (2010-2011) Honda City incele, yakıtı en az olan araclardan, görünümü iyi, modeli yüksek, donanımı yeterli, sorunsuz, içi ve bagajı geniş, 1.4 100 hplik ivtec motor ile de performansı tatmin edici tam bir aile ve sehir içi arabası!
  • ford fiesta olabilir
  • Eger cok km yapmiorsaniz lancer alabilirsiniz fiyatina gore cok guzel araba.fazla km yapiorsaniz yakit sizin icin onemliyse dusuk kmli fiestalara bakin kesinlikle deger kaybi yasamzsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler arkadaşlar
    tavsiye ettiğiniz arabaları inceliyorum
    detaylı bilgilerle tavsiyelerinizi süslerseniz çok duacı olurum
  • a.zade A kullanıcısına yanıt
    2006-2010 dizel hb focus önerimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100-120 bin arası araç
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Honda civic en mantıklı seçim bence 2007 ve üstü
  • Mazda 3'de düşünebilirsiniz.
  • Linea al sür bak keyfine. 5-6 yaşında araç alacağına al 2 yaşında temiz linea .
  • 1-2 yaşında clio, sandero stepway, fiesta, polo tavsiye ederim b sınıfı olarak.yakıt olayı sıkıntı yazmazsa Cruze hb, Sedan olarak honda city tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.zade

selamlar
    arkadaşlar 30 en son 35 bin arası araba tavsiyelerinizi bekliyorum
    2006 model altı olmazsa sevinirim
    HB veya sedan farketmez
    yakıtı az olsun
    ikinci el piyasası da iyi olsun
    kararsız kaldım acaba 2012 modellerden km düşük mü alayım onlarda da doğru dürüst bir araba çıkmıyor, ayrıca bunlarda sırf km düşük ve temiz diye yavan bir arabaya bu kadar vergi vermek bana garip geliyor
    yoksa 2006 ve üstü modellerden şöyle kullanım konforlu güzel bir araba mı alayım
    bu konuda yardımlarınızı beklerim
    kalabalık bir aile değiliz sadece ben ve eşim var
    yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

toyota corolla 2008 ve yukarısı tavsiye ederim. değer kazanarak satarsınız benim gibi :)

• Bence en akıllıca tercih 1.6 TDI 90 COMFORTLİNE VW POLO OLUR temzi bi tane denk gelirse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.