Şimdi Ara

30-35 bin tl arası dizel alınabilecek en mantıklı araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçemiz 30-35 bin arası dizel bizi yıpratmıycak konforlu bir araç düşünüyoruz. Alınabilecek en mantıklı araçlar,modeller nelerdir 2007 üzeri olsun ve en fazla 1600 moto gücü düşünüyoruz. Piyasası olan araçlar nelerdir ve otomatikte olabilir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2008 hatchback 1.5 extreme 120000 binde 31000 tlye mantıklı mı sadece bir yerde lokal boyası var

• Yok mu yorum yapabilecek bilgili birileri??

• bence çok hocam ben de megane 2 bakıyordum 27-29 bin lira arası bu modeller,

ben de renaulttan vazgeçip peugeot 307 yeni makyajlı kasalara bakmaya başladım..
  • Ama piyasada malesef temiz araç kalmamış şimdi de 2010 model fiesta 1.4 titanium dizel var 34.750 diyor yarın da ona bakıcaz inşallah düzgün bir araç buluruz sonunda

• focus en mantıklısı en özellıklısı bence 1,6 ghia 2005 2006 bulabılırısn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peugeot 407 16 hdi executive paketten aşağısıda olmazsa kral arabadır bu fiyatlara. biraz yere yakın ancak bence tek sıkıntısı o yoksa yağmur sensöründen esp ye far sensöründen lastik basınç göstergesi elektirikli koltuklar katlanan aynalar. bence bu fiyata en kral araba 407
  • Chevrolet Cruze sedan veya HB olabilir. Dizel olanları var 2012 model ve üstü. Şu araca sakın ön yargılı yaklaşmayın artık.
  • alacağınız araç dci yada multijet olsun kendini kanıtlamış dizel motorlar satarkende zorlanmassınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.