Şimdi Ara

30-35000 Aralığında Otomatik Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşım için 30.000-35.000 (En Fazla Bütçe) aralığında otomatik vites araç alacağız. HB veya sedan olabilir. Dizeller pahalı olduğu için Benzin/LPG olması daha mantıklı galiba. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitsubishi Lancer 1.6 İnvite 2006-2007. Otomatik vites benzin + lpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 11 Mayıs 2018; 18:56:20 >
  • Aveo bakılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Aveo bakılabilir.
    hocam bende 1.3 ltz aveo araştırıyorum. Ciddi ciddi tavsiye eder misin?
  • _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Ben ederim. 2 sene kullandım. Yakıtı olsun donanımı olsun o fiyata alınabilecek en iyi araç bence. LTZ paket almak önemli çünkü sadece LTZ ler 95 beygir diğer seriler 75 beygir.Ben 2 sene boyunca 5.6 lt ortalamayla gezdim öyle dikkat falanda etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Ben ederim. 2 sene kullandım. Yakıtı olsun donanımı olsun o fiyata alınabilecek en iyi araç bence. LTZ paket almak önemli çünkü sadece LTZ ler 95 beygir diğer seriler 75 beygir.Ben 2 sene boyunca 5.6 lt ortalamayla gezdim öyle dikkat falanda etmem.
    cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Eski kullanıcısı olarak sormak istediğim; kronik olarak sorunları var mıdır? fren sistemi içerisinde yer alan westinghouse sıkıntı olduğunu okumuştum daha açık anlatmak gerekirse fren'in basılı kalması vs. tek kafamdaki soru işareti 2024 sonrasındaki parça sorunu! çünkü alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum nasip olursa.
  • Otomatik olunca zot getz al 150 200 bin km civarı başka da zor kenera da 5000 koy sen beni dinle ha manuel olsa şansın olurdu ikinci el 30 bine otomatik cesaret

Parça sorunu olacağını sanmıyorum. Bende şuan cruze var ve geçen bir hortumu değişti üzerinde Astra J - Insignia - Cruze yazıyordu. Aveonunkilerde corsa ve astranın bazı modelleriyle aynı kullanıyor. Parça sorunu olacağını sanmıyorum. Benim yaşadığım tek sorun z-rot sorunuydu ilk serilerdeki z-rotlar biraz dayanıksızmış sonrasında güçlendirilmiş olarak üretilmiş ve sorun ortadan kalkmış. Frenin basılı kalması olayını iç yaşamadım. Bu frene basma olayını acaba hill holder la karıştırıyor olabilirler mi ? Yokuş kalkış devreye girdiğinde fren basılı kalıyor ne zaman gaza basarsan bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Parça sorunu olacağını sanmıyorum. Bende şuan cruze var ve geçen bir hortumu değişti üzerinde Astra J - Insignia - Cruze yazıyordu. Aveonunkilerde corsa ve astranın bazı modelleriyle aynı kullanıyor. Parça sorunu olacağını sanmıyorum. Benim yaşadığım tek sorun z-rot sorunuydu ilk serilerdeki z-rotlar biraz dayanıksızmış sonrasında güçlendirilmiş olarak üretilmiş ve sorun ortadan kalkmış. Frenin basılı kalması olayını iç yaşamadım. Bu frene basma olayını acaba hill holder la karıştırıyor olabilirler mi ? Yokuş kalkış devreye girdiğinde fren basılı kalıyor ne zaman gaza basarsan bırakıyor.
    Z-rot sorunu hangi yıldaki modellerde baş göstermiş bilginiz var mı? hill holder karıştırdıklarını zannetmiyorum çünkü facebook grubunda bahsedilmişti ordan hatırlıyorum. Whestinghouse'dan olabileceği söyleniyordu o yüzden size sormak istedim.

Hangi seride olduğunu bilmiyorum. Benim araç 2012 modeldi 110 binde falan z-rot sıkıntısı oldu. 100 tl ye ikisinide değiştirtmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

hocam bende 1.3 ltz aveo araştırıyorum. Ciddi ciddi tavsiye eder misin?

Alıntıları Göster
    Parasına göre on numara araç, tavsiye etmemek için bi sebep yok hocam.

• Hem 1,3 hem Ltz, hem de otomatik. İyiymiş, olsa da alsak.
    Yeni kasa otomatik hemi de LTZ aveo'nun gebermemişini 40-45000 altında bulana yarım kokoreç ısmarlarım, ki konu sahibi bütçe üst limitini 35bin olarak belirlemiş.

Bu durumda son kasa sirion falan öneririm. 1,3 yaris motoru vardır, 60-80bin km aralığında yakalayabilirsiniz. İçi palio, punto gibi araçlardan çok ama çok geniştir. Amaaaa bagajı yoktur. (bakın küçüktür demiyorum, YOKTUR... 3 market poşeti alır anca ) Fakat tam bir şehir içi arabasıdır. Uzun yola da gider ama ben gitmiyorum. Sınıf olaraksa A desem A değil, B desem hiç değil, A buçuk belki.??

• Aveo eski kasa 1.4 otomatik nasıldır ?
  • Güncel...
  • O paraya ltz Aveo yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.