Şimdi Ara

30 - 40 Bin TL ye Kadar Dizel Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşe gidip gelmek için aktif olarak kullanacağım dizel araç bakıyorum.

Git gel yaklaşık 85 km yapıyor. Ehliyet alalı 4 yıl oluyor. Fakat direksiyon dersi dışında nerdeyse hiç araç kullanmadım.

Yakıt önemli Symbol ve Linea dışında alternatiflerim neler? HB veya Sedan fark etmez.

• VW POL0 1.2 TDİ YAKITINDAN OLDUKÇA MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM
  • 2012 ustu c3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

2009 yılından beri 2007 model KIA CERATO 1.6 CRDI-EX COMFORT manuel araç kullanıyorum. Çok şükür bu zamana kadar üzmedi. Her sene yağını filtresini değişip, yakıtını koyup bindim. Kesinlikle tavsiye edebilirim. Bu aralıkta manuel araç alacak olsam yine tercih ederdim. Yakıt tüketimi ortalaması 6 lt civarında. Şehir içi 6-6.5 lt/100 km, şehirlerarası 4.5-5 lt arası tüketimi en çok sevdiğim özelliği. Vergisi senelik 450 tl. Masrafsız güçlü bir araba. Araca binenler şaşırıyorlar. Bu fiyata ve modele böyle bir araba olabilir mi diyorlar.

Bu arada otomatik ve daha yeni model düşüneceğimiz için önümüzdeki aylarda(muhtemelen haziranda) aracımızı satmayı düşünüyoruz.
  • Seçeneklerin arasına hyundai i20 1.4crdi yi de ekleyebilirsin.

Biz de 2012 1.4 crdi sense paket var. şehir dışı 6.vites 2bin devir 110 km sabit hızda klima açık 4.6 litre yakıyor,şehir içi 5 litre sakin kullanımda.

• Polo az yakar .Alabilirsiniz boyunuz çok uzun değilseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.