Şimdi Ara

30-40 MANUEL DİZEL B SINIFI tavsiye!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiesta 1.6Tdci Titanium, 44bin lira liste fiyatı var pazarlıkla 42'ye alınır.
    Polo 1.6Tdi Comfortline 41bin lira ama donanım ve güvenlik olarak fiestanın çok gerisinde, yan hava yastığı olmalı bence alacağınız arabada
    Bunların haricinde eski aracım 1.3 Cdti Corsa'yı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: gLcK
    acemiliğimi bu arabayla atıcam.

Acemi dedin mi iş değişir.
    Acemi==> palio.
    ötesi kurtarmaz.
    paranı heba etme.
    palioda işi öğrenir sonra araba bakarsın.

ya öyle bi arabayı kendime yakıştıramıyorum. Annem bile seneler önce ehliyet aldıktan sonra ilk araba olarak böyle bi araba almamıştı. Ayrıca acemi dediysem de annemin otomatik Freelander 2'siyle geziyorum biraz. Ama yani Palio'yu ne ben babamdan isteyebilirim ne de o bana alır zaten 2. el hayatta almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 14 Ağustos 2012; 0:56:35 >

• quote:

aldığın arabaya vereceğin paraya yazık.
    acemiliğini atacaksın ki mis gibi arabana binesin.
    arabayı ağlattıktan sonra mersoya da binsen farketmez.
    bu mesajımı da babana okutursun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

aldığın arabaya vereceğin paraya yazık.
    acemiliğini atacaksın ki mis gibi arabana binesin.
    arabayı ağlattıktan sonra mersoya da binsen farketmez.
    bu mesajımı da babana okutursun:)

ya bi de şöyle bişi var ben yaşadığımız şehirde üniversite okumayı araba aldırma şartıyla kabul ettim. şimdi kalkıp Palio aldırmam saçma olmaz mı? Ki bi de çevremiz var ve yani ben o insanların yanına Palio ile gidemem
    Ayrıca annem Freelander 2 babam da S320 kullanıyo onların yanında benim Palio ile gitmemi hayalinizde bi canlandırın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 14 Ağustos 2012; 1:08:38 >

• quote:

aldığın arabayı tepindireceksn,sonra babana gidip dağılıyo diyeceksin.
    baban da sana verdik parayı aldık adam gibi kullansaydın diyecek.
    bir de o bölümü düşün:)
  • Fiesta
    yeni Rio

Ve acemilere surekli tavsiyesinde siddetle katildigim shadowgeist in tavsiyesi palio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C 3 tavsiye ederim hem şık hemde yakıtı makul bir araçtır.
  • Opel astra hb 38bin

• Ya arkadaşlar ben arabayı aldırınca zaten direksiyon eğitimi tekrar alıcam pratik kazanmak için. Onun için bana büyük olmayan ama hoş görünümlü az yakan güzel araba önerisi yaparsanız memnun olurum.
    Aklımdaki araçlar en başta Peugeot 208 - Polo - i20 - C3 - Fiesta - Punto - Corsa vb olabilir

• mademki maddi durumunuz iyi 40bin liranın üstünde bir polo yakışır size.dersenizki 40 bin altı olsun o zamanda i20 uygundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserbey_i20

mademki maddi durumunuz iyi 40bin liranın üstünde bir polo yakışır size.dersenizki 40 bin altı olsun o zamanda i20 uygundur..

Bu guzel bi tavsiye oldu tesekkur ederim :)

• Bi de hangi aracı niye almalı veya almamalıyım (+) ve (-) 'leriyle söylerseniz daha memnun olurum

• Hoş görünümlü, az yakan, 2.eli çerez gibi olan fiesta var, hem tdci motorlar sağlamdır, sizin kahrınızı çeker, dizel turbo nasıl kullanılır öğrenin ama

Yine polo bluemotion, 41.000 lik fiyatı, yakıtı koklaması, 2.el muazzam değeri, donanımıyla ve zaten 3-4 ay sonra düşünüyormuşsunuz 3.5 ay sıra veriyorlar, gidipte pazarlık yapmayın kuruş inmezler ve kaf dağından bakarak satarlar

Yarisin 1,33 benzinli otomatik motoru yakıtı kokluyor, 2.eli iyi, liste fiyatı 37.000 ama pazarlıkla 34-35 civarı rahat alınabilir, hem otomatik oluşu sizin gibi acemilere iyidir,

Bundan başka kalanlara yorumum yok tercih sizin...

Edit : İ20'leri bu akşam sıkı bir şekilde inceledim ve B segment bir arabada olamayacak kadar ağzına kadar donanımlamışlar ama 32,5k'lık 1,2 benzinli sense olan modeli mantıklı geldi bana, dizel olunca 40k oluyor hemen fiyat, gerek yok aradaki yakıt farkını çıkarıncaya kadar ohoooo yakıt değerleri de : 6,1 / 4,2 / 4,9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 15 Ağustos 2012; 2:46:07 >

• nedir bu acemiye palio ısrarı arkadaş heryerde aynı şey:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Hoş görünümlü, az yakan, 2.eli çerez gibi olan fiesta var, hem tdci motorlar sağlamdır, sizin kahrınızı çeker, dizel turbo nasıl kullanılır öğrenin ama

Yine polo bluemotion, 41.000 lik fiyatı, yakıtı koklaması, 2.el muazzam değeri, donanımıyla ve zaten 3-4 ay sonra düşünüyormuşsunuz 3.5 ay sıra veriyorlar, gidipte pazarlık yapmayın kuruş inmezler ve kaf dağından bakarak satarlar

Yarisin 1,33 benzinli otomatik motoru yakıtı kokluyor, 2.eli iyi, liste fiyatı 37.000 ama pazarlıkla 34-35 civarı rahat alınabilir, hem otomatik oluşu sizin gibi acemilere iyidir,

Bundan başka kalanlara yorumum yok tercih sizin...

Edit : İ20'leri bu akşam sıkı bir şekilde inceledim ve B segment bir arabada olamayacak kadar ağzına kadar donanımlamışlar ama 32,5k'lık 1,2 benzinli sense olan modeli mantıklı geldi bana, dizel olunca 40k oluyor hemen fiyat, gerek yok aradaki yakıt farkını çıkarıncaya kadar ohoooo yakıt değerleri de : 6,1 / 4,2 / 4,9

Ama otomatik istemiyorum özellikle acemiliğimi atmak için manuel istiyorum (aslında manuel seviyorum galiba ben :D) zaten sonra yıllardır hayalini kurduğum Mini Cooper Roadster otomatik olarak alıp ömür boyu kullanmak istiyorum :D
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan981

nedir bu acemiye palio ısrarı arkadaş heryerde aynı şey:D

Aynen ya

• size artılarını eksilerini yazmaya gerek yok bence anladığım kadarıyla sizin az yaksın ikinci elde kolay satılsın gibi bir derdiniz yok.o yuzden diyorum fiyat derdiniz yoksa polo alın veya i20.ben taktım bu iki araca ama gerçekten b sınıfı araçlar içinde ikisidir yani başka bakmaya gerek yok.pejo 208 5 yıldızlı olsada güvenmiyorum ona pek çok sağlam gibi değil bence.ama güzel araba.siz bu ikisini değerlendirin hem 2 sinden birini seçeceğiniz için işiniz daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Punto, C3 gibi araçlar hem sorunsuzdur hemde az yakarlar.

Oo çok farklı bi yorum daha geldi ve kafam yine karıştı

• Hadi arkadaşlar gittikçe kafam karışıyo yardımcı olun. (+) ve (-)'leriyle önerilerinizi bekliyorum. Tekrar yazıyorum:
    İlk arabam olucak acemiliğimi atıcam ama iyi sürerim bayanlar iyi kullanamaz diye düşünülmesine rağmen. Yani sadece pratiğim çok yok.
    Beni 4-5 sene filan yani üniversite bitene kadar götürmesi lazım.
    Benzinli değil dizel istiyorum.
    Az yaksın çok performanslı bi araç lazım değil öyle hız uzun yol filan yapmıycam.
    Bayana yakışıcak kibar ve ufak ama donanımlı bir araç istiyorum.
    Herkese tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 17 Ağustos 2012; 0:58:08 >
  • Hadi arkadaşlar ya çok sessiz kaldınız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.