Şimdi Ara

30-40 MANUEL DİZEL B SINIFI tavsiye!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Biraz evvel araç bayilerini dolaştım. Bu sınıfta acil bir araç alacak olsam kesinlikle polo 1.6tdı comfortline alırım, acelem yok ise 1 ay bekler yeni clio'yu incelerim.

Fiesta ve 208 bence alınacak araçlar değiller, fiyatları çok uçuk ve motorları tırt. 208'de 1.6 dizel sadece en üst donanım paketinde ve otomatik vitesle alınabiliyor ve fiyatı 50,000'e dayanıyor. Fiesta'da 1.6 dizel yie 45,000'den falan kapı açıyor.

Fiesta ve 208 donanımla göz boyamaya çalışıyor. Polo kesinlikle çok daha mantıklı. Hız sabitleyici, alaşım jant, fonksiyonel direksiyon, rcd 510 vs. ıvır zıvırları sonradan alıp takmak oldukça kolay ama 1.4 tdci motoru 1.6 tdci yapmanız imkansız.

Önceki mesajlari okursaniz bana 1.6 gerekli degil zaten 1.4 yeterli olur. 208 1.4 hdi active 40.900
    Araci sadece ben kullanicam hiz uzun yol filan yapmam universiteye gidip gelirken kullanicam. Belki yanima sadece kardesim biner o kadar. Onun icin 1.4'un bana yeterli olucagini dusunuyorum.
    Ayrica polo icin hic guzel seyler duymuyorum sadece vw oldugu icin cok tutuldugunu ama iyi olmadigini soyluyolar :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• picanto tatlı küçük bi araç .
    dieseli yok şuan biliyorum ama dizelle arasındaki
    fiyat farkı extra yakıt ihtiyacını 5-10yıl karşılar.
    kullanım zevkide dizellerin hepsinden daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

picanto tatlı küçük bi araç .
    dieseli yok şuan biliyorum ama dizelle arasındaki
    fiyat farkı extra yakıt ihtiyacını 5-10yıl karşılar.
    kullanım zevkide dizellerin hepsinden daha iyi olur.

teşekkürler aklımda bu model yoktu ama inceliycem
  • up!
  • Hala araç alamadınızmı bu kadar tavsiyeye rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Hala araç alamadınızmı bu kadar tavsiyeye rağmen

Mesajınızda bi ima var gibi geldi ama umursamıyorum. Evet alamadım. Çoğu kişi Renault Clio'yu önerdi ben de çıkmasını bekliyorum. Ama bi yandan da hala önerilere açığım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.