Şimdi Ara

30-40 MANUEL DİZEL B SINIFI tavsiye!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Makyajlı Polo alın. Herhalde 1-2 aya gelir.
    1.2 TDI en ideali sizin için.

30-40 MANUEL DİZEL B SINIFI tavsiye!!

makyajlı polonun gelmesine daha var. ayrıca resim ps..
  • 3 yıldan fazla oldu Polo çıkalı. Yılsonu bir makyaj gelir.
  • Aslında benzinli araç düşünseniz c sınıfı benzinli araçları 40 45 bin lira arasında alabilirsiniz. Yıllık-aylık çok fazla km yapılmayacaksa bence c sınıfı araçlara bakılmalı.Örneğin;
    Seat Leon 1.2 lt TSI 105 hp > Style 40.000
    Seat Leon 1.4 lt TSI 125 hp > Style 41.000
  • Orijinalden alıntı: sissil

Orijinalden alıntı: gLcK

Orijinalden alıntı: sissil

clio'da debriyaj yukarıda demişsiniz şimdi gördüm. babamın ticari aracını sürmeye kakmıştım pratik olsun diye çok zorlanmıştım. berlingo'ydu o da ve kavrama çok yukardaydı alışana kadar bayağı stop ettirdim arabayı. ama clio bu kadar kötü değildir herhalde di mi?

kötü diye bişey yok... alışmak önemli...

i20 de güzel araba bu arada iyi gidiyor 1.4 dizeli 75 hp sanırım arkadaısmda var onuda kullandım... sürüşü sert dengeli direksiyonu falan iyi... debriyaj onunda dipte sanırım aradıgınız odur...

kısaca eski rio kullandım yenisini kullanmadım... ama rioda size fazla gelir 1.5crdi kullanmıştım 110hp di tutamazsınız... 1.4 varmı bilmiyorum ama iyi gidiyo oda...

Debriyaj dediginiz kavrama di mi yoksa ben pedaldan filan bahsetmiyorum kavramadan bahsediyorum yanlislik olmasin
    i20 de guzel bi arac yolda filan gorunce o da hosuma gidiyo. bi de surusu sert derken? Bu iyi bi sey mi? yani direksiyon yumusak olursa kucuk bi dokunusla bile arac farkli yone gidebilir gibi bi fikir olustu bende. dogru mudur?
    ayrica ilginiz icin tekrar cook tesekkurler gercekten cok yardimci oluyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 23 Ağustos 2012; 23:52:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: sissil

clio'da debriyaj yukarıda demişsiniz şimdi gördüm. babamın ticari aracını sürmeye kakmıştım pratik olsun diye çok zorlanmıştım. berlingo'ydu o da ve kavrama çok yukardaydı alışana kadar bayağı stop ettirdim arabayı. ama clio bu kadar kötü değildir herhalde di mi?

kötü diye bişey yok... alışmak önemli...

i20 de güzel araba bu arada iyi gidiyor 1.4 dizeli 75 hp sanırım arkadaısmda var onuda kullandım... sürüşü sert dengeli direksiyonu falan iyi... debriyaj onunda dipte sanırım aradıgınız odur...

kısaca eski rio kullandım yenisini kullanmadım... ama rioda size fazla gelir 1.5crdi kullanmıştım 110hp di tutamazsınız... 1.4 varmı bilmiyorum ama iyi gidiyo oda...

bu arada rio'yu hiç düşünmüyodum ama burda çok bahsedildi şimdi benim de hoşuma gitmeye başladı 1.4 crdi motoru var fazla mıdır? (motordan hiç anlamıyorum o harfler filan ne demek bilmem yani )

• quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Aslında benzinli araç düşünseniz c sınıfı benzinli araçları 40 45 bin lira arasında alabilirsiniz. Yıllık-aylık çok fazla km yapılmayacaksa bence c sınıfı araçlara bakılmalı.Örneğin;
    Seat Leon 1.2 lt TSI 105 hp > Style 40.000
    Seat Leon 1.4 lt TSI 125 hp > Style 41.000

c sınıfı araç bana fazla gelir ben ufak toplu bi araç istiyorum
    ilginiz için teşekkürler
  • bu arada geçen seat ibiza'yı gördüm nasıl bir araçtır?
    ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler tekrardan
  • ıbıza guzel ama 1.4 dızel yok 1.6 dusunursenı olur tabı

• ibiza hoş araç sürücü odaklı basit&sade torpidosu var.
    şahsen hayran olduğum araç c3 picasso'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

ibiza hoş araç sürücü odaklı basit&sade torpidosu var.
    şahsen hayran olduğum araç c3 picasso'dur.

Ben oyle arabalari begenmiyorum pek ya. tipi hos degil bence. ama yine de tesekkurler

• ibiza çok güzel araç ibiza düşünebilirsiniz
  • aradaki mesajlara bakmadım.

VW Polo Bluemotion 41.300TL

Bayi indirimi ile 40.000 civarına alabilirsiniz.
  • peugeot 208 i bende 8 aydır bekliyordum ama fiyatı bendede hayal kırıklığı yarattı.ama içi gayet güzel ve geniş.direksiyon olayı önyargıya girme içine geçince güzel duruyor.kısaca b sınıfının suan en güzel aracı diyebilirim.acelen yoksa kasımda otofuarında fiyatı düşer.belki daha öncede düşebilir.ama clio 4 te bu fiyattan çıkarsa b sınıfı için büyük paralar çıkarma dönemi gelmiş diyebiliriz.bekleyemem diyorsan ben c3 yada corsayı öneriyorum.corsa dizeller içinde en uygun fiyatlı otomobil diyebilirim.baz paketli corsayı 35000 den bırakırlar tavsiyem 95 beygirli enjoy paket start stoplu yu alman.40000 e pazarlıkla bırakırlar diye düşünüyorum.yanlız hem corsa hem fiestada kasa yenileme olayı yakın zamanda olacaktır.bu seferde aklın yeni çıkacak modele takılabilir.c3 de en azından böyle bir derdin olmaz.
  • rionun 1.4crdi varsa bence güzel seçim olur... tipi falan çok hoş duruyor... binmedim kullanmadım bunun harici yorum yapamyacagım ama eskisi fena degildi yani yeni model cogu b segmentinden iyiyidi...

hyundai tipik b sınıfı gibi sert amoortisorlu bir arac ama arada bazı b segment araclar yumusak amortisorlu olabiliyor buda virajlarda çizgisinden cıkmasına sebep oluyor...

yumusak direksiyona gelince işte c3 te tam bu durum var ... direksiyon sertlesmiyor... şu zamanlarda çogu b segmentinde var bu özellik...

ama dedigim gibi fiyatına bakın hangisi ucuzsa onu alın pek bi fark yok yani

fiesta polo clio corsa i20 rio bunları farklı farklı özelliklere de sıralasak önemli olan fiyatı...

debriyajı dipte kavrayan araçların pedalları serttir... yukarda kavrayanların daha yumusaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

peugeot 208 i bende 8 aydır bekliyordum ama fiyatı bendede hayal kırıklığı yarattı.ama içi gayet güzel ve geniş.direksiyon olayı önyargıya girme içine geçince güzel duruyor.kısaca b sınıfının suan en güzel aracı diyebilirim.acelen yoksa kasımda otofuarında fiyatı düşer.belki daha öncede düşebilir.ama clio 4 te bu fiyattan çıkarsa b sınıfı için büyük paralar çıkarma dönemi gelmiş diyebiliriz.bekleyemem diyorsan ben c3 yada corsayı öneriyorum.corsa dizeller içinde en uygun fiyatlı otomobil diyebilirim.baz paketli corsayı 35000 den bırakırlar tavsiyem 95 beygirli enjoy paket start stoplu yu alman.40000 e pazarlıkla bırakırlar diye düşünüyorum.yanlız hem corsa hem fiestada kasa yenileme olayı yakın zamanda olacaktır.bu seferde aklın yeni çıkacak modele takılabilir.c3 de en azından böyle bir derdin olmaz.

corsa'ları sevmediğim bi tanıdığımda olduğu için sevemiyorum maalesef c3 de hoşuma gitmiyo artık...
    şu an aklımdakiler i20 - rio hb - clio 4 - 208 - ibiza - fiesta - polo ...
    fiesta ve polo'dan biraz soğudum yüzleri eskidi bence. 208 de eğer motoru 1.4 hdi 68 hp seçilirse fiyat o kadar yüksek değil normal oluyo.
    teşekkür ederim yardımınız için...

• quote:

Orijinalden alıntı: atrin

aradaki mesajlara bakmadım.

VW Polo Bluemotion 41.300TL

Bayi indirimi ile 40.000 civarına alabilirsiniz.

polo'lar için iyi şeyler duymuyorum. parasının hakkını vermediğini söyledi bi çok kişi...
  • quote:

rionun 1.4crdi varsa bence güzel seçim olur... tipi falan çok hoş duruyor... binmedim kullanmadım bunun harici yorum yapamyacagım ama eskisi fena degildi yani yeni model cogu b segmentinden iyiyidi...

hyundai tipik b sınıfı gibi sert amoortisorlu bir arac ama arada bazı b segment araclar yumusak amortisorlu olabiliyor buda virajlarda çizgisinden cıkmasına sebep oluyor...

yumusak direksiyona gelince işte c3 te tam bu durum var ... direksiyon sertlesmiyor... şu zamanlarda çogu b segmentinde var bu özellik...

fiesta polo clio corsa i20 rio bunları farklı farklı özelliklere de sıralasak önemli olan fiyatı...

debriyajı dipte kavrayan araçların pedalları serttir... yukarda kavrayanların daha yumusaktır...

rio - ibiza - 208 - i20 - clio4 arasındayım artık. fiesta ve polo da var aslında ama onlar biraz eskidi gibi. rio ibiza ve 208'in tipi çok güzel rio'nun da 1.4 dizel 90 ps var 42.750'ye

yani o zaman sert amortisörlü ve yumuşak sertleşmeyen direksiyonu olan ve debriyajı çok dipte olmayan pedalları da bununla orantılı olarak çok sert olmayan bi araç seçiminde bulunmalıyım yani? peki sizce bu özelllikler en çok veya tamamen hangi araca uyuyo?

bi de ucuz olsun gibi bi derdim de yok yani parasının hakkını veriyosa fiyat yükselebilir. en uyduruk olanına en düşük fiyatlı diye haketmediği bi parayı da vermek saçma olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 24 Ağustos 2012; 23:37:11 >

• quote:

quote:

rionun 1.4crdi varsa bence güzel seçim olur... tipi falan çok hoş duruyor... binmedim kullanmadım bunun harici yorum yapamyacagım ama eskisi fena degildi yani yeni model cogu b segmentinden iyiyidi...

rio - ibiza - 208 - i20 - clio4 arasındayım artık. fiesta ve polo da var aslında ama onlar biraz eskidi gibi. rio ibiza ve 208'in tipi çok güzel

yani o zaman sert amortisörlü ve yumuşak sertleşmeyen direksiyonu olan ve debriyajı çok dipte olmayan pedalları da bununla orantılı olarak çok sert olmayan bi araç seçiminde bulunmalıyım yani? peki sizce bu özelllikler en çok veya tamamen hangi araca uyuyo?
    bi de ucuz olsun gibi bi derdim de yok yani parasının hakkını veriyosa fiyat yükselebilir. en uyduruk olanına en düşük fiyatlı diye haketmediği bi parayı da vermek saçma olur...

ibiza rio 208 kullanmadım clio4 zaten daha cıkmadı...

hiçbiri hakkında yorum yapamayacagım... ama ibizayı bunların içine kesinlikle dahil etmezdim...

rio ve 208 e bayiye gidip incelemende fayda var... begendigini alırsın...

• quote:

Hadi arkadaşlar gittikçe kafam karışıyo yardımcı olun. (+) ve (-)'leriyle önerilerinizi bekliyorum. Tekrar yazıyorum:
    İlk arabam olucak acemiliğimi atıcam ama iyi sürerim bayanlar iyi kullanamaz diye düşünülmesine rağmen. Yani sadece pratiğim çok yok.
    Beni 4-5 sene filan yani üniversite bitene kadar götürmesi lazım.
    Benzinli değil dizel istiyorum.
    Az yaksın çok performanslı bi araç lazım değil öyle hız uzun yol filan yapmıycam.
    Bayana yakışıcak kibar ve ufak ama donanımlı bir araç istiyorum.
    Herkese tekrar teşekkürler

Fiesta artilari:
    Cok iyi tasarim.
    Bordo rekli kaliteli malzemeden yapilmis kokpit ve estetik ic aydinlatma paketi.
    Elektrikli isitmali ve kendiliginden acilir kapanir yan aynalar.
    Lazerle karartilmis yan arka ve bagaj kapagi camlari.
    Alcak ve derin oturma pozisyonuyla yolda giderken daha buyuk bir arac kullaniyormussunuz gibi hissettirmesi.
    Direksiyon hissiyati mukemmel (passat kullaniyorum fiestaya bayilmistim)
    Yol tutusu mukemmel (diger b sinifi araclar gibi hafif degil yola yapistigini hissettiriyor)
    Sony ses sistemi
    Vites gecisleri cok net. Vites kolu gececegi vitese sanki akiyor, hyundai gibi hangi vitese attim ben diye dusunmezsiniz.
    Tam otomatik klima.
    İkinci el degeri ve piyasasi cok yuksek. Al saga sola vur kir parcala satmaya kalktinmi 1 gunde 20 tane alici bulursun.

Peugeot 208 dusunmeyin. Sebebi Fransiz araclara arizalariyla meshur oldu ve bu yuzden popularitelerini kaybettiler. En az 1 sene oturmadan, fransiz aracinin kronik problemi var mi yok mu bilmeden tercih etmeyin...

Bu arada Fiestanin hicbir kronik sorunu yoktur.

Polo tavsiye etmem. Arkasi eski dogu bloku otomobillerini andiriyor ve ic mekan Fiesta titanium donanimina gore cok eski ve albenisiz duruyor. Kisa zamanda sikar insani...

• vw polo bluemotion senin ilacın. Az yakıyor şekli istediğin gibi ufak ve güzel. Bu olmazsa hyundai i20 derim.

Bence de durumunuz varken ikinci elle uğraşma ve dizelden de vazgeçme daha seyrek uğrarsın benzinciye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.