Şimdi Ara

30-40 MANUEL DİZEL B SINIFI tavsiye!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

Hadi arkadaşlar ya çok sessiz kaldınız

bir sürü şey söylemiş insanlar hala sessiz kaldınız diyerek kafa mı buluyosun ?

donanımlı olsun az yaksın öyle böyle olsun diyosun, sana alcağın tüm araçlar içindeki en güvenli, en donanımlı, en az yakan aracı söylüyorum almam diyosun.. fikir sorma o zaman bak ne istiyosan al, yada soruyosan da söyledigin kriterlerin arkasında dur .)

• 4-5 yıl idare etsin, dizel olsun, az yaksın, performans önemli değil, donanımlı olsun, kibar ve ufak olsun. ee bu i20 işte. daha ne bekliyon :)
  • Görünen o ki sizin için yeni Peugeot 208 i beklemek ve tüm seçenekleri test ederek almak daha akıllıca olacak. 208 i az önce inceledim burada görünce, burada telafuz edilen diğer araçlara göre ciddi bicimde daha modern, yenilikçi ve hoş bir tasarıma sahip. İç mekan da cok hoşuma gitti, bence en ağır basan seçenek 208...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ekleme yapmak istiyorum, 208'in satış fiyatlarını gördükten sonra tüm söylediklerimi geri alıyorum, bu otomobile bu fiyatları vermek delilik olur! O fiyatları vermeyi düşünüyorsanız seciminiz başka araçlardan yana olsun, Peugeot kendini kaybetmiş olmalı fiyatları belirlerken! Juke alternatifini de değerlendirebilirsiniz, yüksek sürüş pozisyonuna sahip bir arac ve tasarımı en az 10 yıl eksimeyecek bir arac...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot'nun, yeni çıkardığı araçların ilk serilerinde sorun çıkması olası bir durum. Gerçi bu bir çok markada var ama Peugeot bu konuda biraz daha sicili bozuk bir marka. Tavsiyem Chevrolet Aveo ama beğenmemişsiniz. Alternatiflerse Ford Fiesta 1.6 tdci ve Polo 1.6 tdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Hadi arkadaşlar ya çok sessiz kaldınız

bir sürü şey söylemiş insanlar hala sessiz kaldınız diyerek kafa mı buluyosun ?

donanımlı olsun az yaksın öyle böyle olsun diyosun, sana alcağın tüm araçlar içindeki en güvenli, en donanımlı, en az yakan aracı söylüyorum almam diyosun.. fikir sorma o zaman bak ne istiyosan al, yada soruyosan da söyledigin kriterlerin arkasında dur .)

Öncelikle düzgün konuş. Kafa bulmak ne demek?!!
    Uzun süre bi şey yazılmadığı için sessiz kaldınız dedim. Bana yardım eden insanlarla niye KAFA BULAYIM?!!
    Ayrıca keyfimin kahyası mısın? Sen söyleyince koşa koşa gidip almam mı gerekiyo? Kendini ne zannediyosun? İlah filan mısın?
    Sonuçta burası tartışıp doğru sonuçlara ulaşmak için var. Ve aracı alıcak kişi olarak da son söz bana ait. Beğenmiyosam beğenmiyorumdur. BU KADAR BASİT!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fyzlh

4-5 yıl idare etsin, dizel olsun, az yaksın, performans önemli değil, donanımlı olsun, kibar ve ufak olsun. ee bu i20 işte. daha ne bekliyon :)

Teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _uMaY_

Bir ekleme yapmak istiyorum, 208'in satış fiyatlarını gördükten sonra tüm söylediklerimi geri alıyorum, bu otomobile bu fiyatları vermek delilik olur! O fiyatları vermeyi düşünüyorsanız seciminiz başka araçlardan yana olsun, Peugeot kendini kaybetmiş olmalı fiyatları belirlerken! Juke alternatifini de değerlendirebilirsiniz, yüksek sürüş pozisyonuna sahip bir arac ve tasarımı en az 10 yıl eksimeyecek bir arac...

Evet 208'in fiyatlarını ben de gördüm ve şok oldum. İnternette 11.000 euro filan yazıyodu. O haberin üstüne fiyatlar dudak uçuklattı
    Juke benim için büyük bi araba olur ben ufak kibar bişi istiyorum. Tekrar teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Peugeot'nun, yeni çıkardığı araçların ilk serilerinde sorun çıkması olası bir durum. Gerçi bu bir çok markada var ama Peugeot bu konuda biraz daha sicili bozuk bir marka. Tavsiyem Chevrolet Aveo ama beğenmemişsiniz. Alternatiflerse Ford Fiesta 1.6 tdci ve Polo 1.6 tdi.

Çok teşekkür ederim. Polo ve Fiesta düşündüğüm araçlardandı zaten

• bende zamaninda ayni yollardan gecmistim.acikcasi ne kadar iyi sofor adayiyim derseniz deyin o ilk aracinizda ufak tefek surtmeler vs yasayacaksiniz..bunu en aza indirmek icinde en ufak araci secmelisiniz.
    bende zamaninda polo almistim ve 5-6 ay sonra satmistim..
    sizin yerinizde olsam ilk aracimi kesinlikle sifir almazdim.cunku emin olun o aractan soguyacaksiniz ve satmak istediginizde zarar ediceksiniz.
    su an sizin icin bence de polo en iyi secenek.fakat 2. el alarak araci hem satarken ki zarariniz daha aza inecek hem de direksiyonu ilk bu aracta ogreneceginiz icin 0 araca oranla daha az deger kaybedicektir.
    bence alin bir 2. el polo direksiyonu iyice ogrenin 1 sene sonra da durumunuz musait olursa gidin yeni cikacak a3 alin.cunku 40 bin lira sifir poloya degicek bir para degil.40 bin lira bir de cok ara bir para.b sinifinin en dolusu mu c sinifinin en bosu mu..boyle bir secenek var onunuzde.bu yuzden 2. el b sinifi alip ileride en dolu c ye gecmek daha mantikli.

• Bende sizinle aynı yaşlardayım. Bu fiyatlar arası alacağım tek araba Fiesta olurdu. Bu sınıftaki en güzel araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bende zamaninda ayni yollardan gecmistim.acikcasi ne kadar iyi sofor adayiyim derseniz deyin o ilk aracinizda ufak tefek surtmeler vs yasayacaksiniz..bunu en aza indirmek icinde en ufak araci secmelisiniz.
    bende zamaninda polo almistim ve 5-6 ay sonra satmistim..
    sizin yerinizde olsam ilk aracimi kesinlikle sifir almazdim.cunku emin olun o aractan soguyacaksiniz ve satmak istediginizde zarar ediceksiniz.
    su an sizin icin bence de polo en iyi secenek.fakat 2. el alarak araci hem satarken ki zarariniz daha aza inecek hem de direksiyonu ilk bu aracta ogreneceginiz icin 0 araca oranla daha az deger kaybedicektir.
    bence alin bir 2. el polo direksiyonu iyice ogrenin 1 sene sonra da durumunuz musait olursa gidin yeni cikacak a3 alin.cunku 40 bin lira sifir poloya degicek bir para degil.40 bin lira bir de cok ara bir para.b sinifinin en dolusu mu c sinifinin en bosu mu..boyle bir secenek var onunuzde.bu yuzden 2. el b sinifi alip ileride en dolu c ye gecmek daha mantikli.

teşekkürler 2. eli yavaş yavaş düşünmeye başladım bu kadar yorumun üstüne

• quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Bende sizinle aynı yaşlardayım. Bu fiyatlar arası alacağım tek araba Fiesta olurdu. Bu sınıftaki en güzel araç bence.

teşekkürler Fiesta da çok tavsiye edilen bi araç oldu. Tercihlerim arasında üst sıralara yükseliyo
  • Arkadaşım ben Bursa'da yaşıyorum ve geçen hafta şehir içinde park halinde bordo yeni clio gördüm.

dibim düştü ve arabanın yanından zor ayrıldım.Süper karizma olmuş.

B segmentinde ilk tercih edilmesi gereken araç olmuş.

Bence mutlaka yeni clio yu bekle ve onu al.Daha önce peugeot kullanmış biri olarak 208 alınmaz ben hayatta almam.

1- Yeni clio

2- Kia Rio

3- Ford fiesta

4- Opel corsa

5- Mazda 2

6- Jazz

7- Polo

8- C3

9- Yaris

10- Swift

11- Micra

10- 208

11- Punto

12- i20
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

acemiliğimi bu arabayla atıcam.

Acemi dedin mi iş değişir.
    Acemi==> palio.
    ötesi kurtarmaz.
    paranı heba etme.
    palioda işi öğrenir sonra araba bakarsın.

ya öyle bi arabayı kendime yakıştıramıyorum. Annem bile seneler önce ehliyet aldıktan sonra ilk araba olarak böyle bi araba almamıştı. Ayrıca acemi dediysem de annemin otomatik Freelander 2'siyle geziyorum biraz. Ama yani Palio'yu ne ben babamdan isteyebilirim ne de o bana alır zaten 2. el hayatta almaz

Selamlar,B sinif araclarda tum markalarin aralarinda ciddi farklar yok bence 208 gayet tarz bir arac,bekleyin derim 208'i.

• 3-5 ay içinde alacaksan yeni çıkacak araçları bekle bence.Ama şimdi almam lazım diyorsan Fiesta en mantıklı seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

acemiliğimi bu arabayla atıcam.

Acemi dedin mi iş değişir.
    Acemi==> palio.
    ötesi kurtarmaz.
    paranı heba etme.
    palioda işi öğrenir sonra araba bakarsın.

ya öyle bi arabayı kendime yakıştıramıyorum. Annem bile seneler önce ehliyet aldıktan sonra ilk araba olarak böyle bi araba almamıştı. Ayrıca acemi dediysem de annemin otomatik Freelander 2'siyle geziyorum biraz. Ama yani Palio'yu ne ben babamdan isteyebilirim ne de o bana alır zaten 2. el hayatta almaz

Selamlar,B sinif araclarda tum markalarin aralarinda ciddi farklar yok bence 208 gayet tarz bir arac,bekleyin derim 208'i.

208 çok pahalı gerek yok o kadar paraya ondan vazgeçtim ama teşekkürler

• 208 ' in oturma pozisyonu şaka gibi olmuş.Direksiyon çok aşağıda ve garip duruyor.

Ekran da opsiyonel satılıyor,onu da çıkarırsan konsol hiçbişeye benzemez zaten.

En düşüğü 30.000tl den başlıyor.
  • Ya arkadaşlar galiba önce 2. el bi araç alıcam. 1. el alıp bi yerlere sürtersem çok üzülürüm. Onun için tipi güzel çabuk satabileceğim 2. el önerisi de yaparsanız memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.