|
Bildirim
|
hükümet diyor ki siz clio, egea gibi araçtan yukarısına yeltenmeyin bile. mercedes mi? biz bineriz sizin için. hem de sizin paranızla.
|
Bu ulkede bir seyi ilk dusundugunuz an gidip almiyorsaniz gecmis olsun cunku yarin alamayacaksiniz.
|
Doğalgaz len, buzdolabı len, mavi vatan len.
![]() https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/08/20200830-1.pdf |
Adamlar zam yapmış burda halen zam mı indirim mi diye tartışılıyor şaka gibi :)
Ben olsam şakladanak bi %20 daha yapardım. Bakardım halen tartışıyorlar bi %20 daha. |
ötv indirimi beklenirken ötv zammı mı geldi gerçekten?
|
arabayla mı maaş alıyorsunuz? araba borcunuz mu var? ee o zaman :D
|
devlet diyor ki; bütçe açık. kalkıp ben mi tasarruf edeceğim. yok artık. tabi siz edeceksiniz.
![]() yok ul... size pahalı araba. en fazla 1,6 litre 130 bin TL (14.900 euro) altında araba buluyorsanız alabilirsiniz. ondan da %60 vergi alırım yok öyle. gerisi siyasilerimin tekelindedir, siz kimsiniz? sizin neyinize. dağılın. alırken üç tane de bana alacak paranız yoksa kalabalık etmeyin, çulsuzlar... karadeniz gazı yetmediyse, zaar. açıklama: %60 derken, %45/50 ötv + %18 kdv. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Ağustos 2020; 1:35:5 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max0007 -- 30 Ağustos 2020; 1:59:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 30 Ağustos 2020; 2:28:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 30 Ağustos 2020; 1:52:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 30 Ağustos 2020; 1:56:8 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |