Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de benzer şekilde düşünüyorum, zaten aracın satışını yapamadıkları için krediyi de çekememiştim, oradan zararım vardı bu şekilde telafi olacak sanırım.
  • "Bir yerde akan bir musluk mu var da biz bilmiyoruz."

Bir yerde akan bir musluk var ve bizim bilmemizi istemiyorlar. Ortaya çıkarmaya çalışan hoop Silivri'ye....

"Böylece KDV ile birlikte en üst otomobil vergisi yüzde 277'e yükselerek açık ara dünya rekoru kırdı." Emre ÖZPEYNİRCİ Sözcü
  • Passat 1 milyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markalar fiyatları güncellemeye başlamış hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

bütçe açğını da, gelir adaletsizliğini de halk sağlıyor sanki.

geçiniz. bak bmw 3 serisi, avrupa' lı insan değeri gören insanlar için orta segment bir sedan. bir gecede bir kararnameyle 70 bin lira zamlandı ülkede. halk ata binsin, devletlümüz mercedes' ten inmesin. gözünü sevdiğim siyaseti, fatura bile ödemiyor. suçlu ya biziz ya dış güçler.
    Mesela siz ne bekliyordunuz?

Cehaletten ölmek üzere olan on milyonlarca kardeşimin yeni kasa 3.20d ye binmesini mi?

Benim milletime 97 doğan slx yakışır.

Elhamdülillah Allah'ın izniyle Ayasofyada 2 rekat kıldık mı ne zam kalır ne bişi inşaAllah.

Her millet layığıyla yönetilir.

• doğrudur MTV durumu o şekilde, aklımda öyle kalmış. araç alımında farklı uygulama var. gerçi aradaki farkı her sene olan mtv'den kapatırlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Ağustos 2020; 12:25:38 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    bu fiyata fıstıklar gibim cipi bulmuşsun, hala kıllısını, şey pardon beyazını arıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Ağustos 2020; 12:22:27 >
  • pejo "zam loading"

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı

• Bunların gerçekten Allahı yok buna kesinlikle kanaat getirdim. Bu ötv değişikliği güya indirim gelen segmentede vuracak.6 aydır araba yok show roomlarda gelen partileri galericiler opsiyonluyor. Güya ötv indirimi gelen araçlarıda %30 zamla alacağız.

Sayın bakan yakında yine çıkar vatandaşın symbol ile egea ile işi yok der bu defa.

• Ayasofya bereketiynen açıldı hamdolsun....
  • yaz yağmuru ama mübarek iyi yağıyor be

• Rezalet. Dünyada arabadan bu kadar vergi alan hiçbir ülke yok. Aldıkları paralarla New York'ta yurt açıp Mercedes'lere binen bu tayfaya kim nasıl güveniyor?
  • Yerli üreticiyi desteklemek için yapmış ahahah
    Ulen ülkede araba teknolojisi geliştiricek gençleri ya ülkeden sürüyosunuz ya da psikolojisini bozuyosunuz
    Sen bi git, rahat ver de yerine gelecek adam ilk önce eğitime destek versin

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

Mesela siz ne bekliyordunuz?

Cehaletten ölmek üzere olan on milyonlarca kardeşimin yeni kasa 3.20d ye binmesini mi?

Benim milletime 97 doğan slx yakışır.

Elhamdülillah Allah'ın izniyle Ayasofyada 2 rekat kıldık mı ne zam kalır ne bişi inşaAllah.

Her millet layığıyla yönetilir.

Alıntıları Göster
    SLX bile fazla Şahin s yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıfır arabam olamayacak mı? Of ya:( keşke Japonya, Almanya, Amerika, İngiltere gibi ülkede doğsaydım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kökle Tayyip reyis bu millet bundan hoşlanıyor

Bizde 3 tane araba var X5 den tut beter olun AKP'li çomarlar bisiklete muhtaç olun

• Ayda 2400 lirayla 0 mondeoyu 121 ayda alabiliyordum, hatta 5000 hazırdı 119 ay kalmıştı. Artık 150 aya falan çıkmıştır herhalde, neyse devletimiz var olsun.

4 ay yemeyip içmeyip bir adet musluk almayı planlıyorum artık, hangi musluk olduğunu biliyosunuz :)
  • burdaki temel amaç yerli üretim otomobili teşvik etmek ithal arabalar yüzde 100 ötv olsa umrumda olmaz.

Türkiye'de 1600 cc altı yüzde 60 ÖTV oranına tabi olan otomobillerin neredeyse tamamı (yüzde 99,3’ü), 1600 cc üzeri otomobillerin ise tamamı ithal ediliyor. Bu grup otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında artışa gidilirken, 1600 cc altında olup yerli imalatın yoğunlaştığı alanda da vergisiz satış bedeli 70 bin liradan 85 bin liraya artırılarak yerli üreticiye ve yerli sanayiye destek verilmesi amaçlandı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.