Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve bu sistemi yürütmenin devam ettirebilmenin yolu vatan millet sakarya edebiyatı ve dini kullanmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceki matrah oranlarına göre

%45 70 bin altı araç fiyatı 119,500

%50 120 bin altı araç fiyatı 212,400

212,400 üstü %60

şimdi

%45 85 bin altı araç fiyatı 145,435

%50 130 bin altı araç fiyatı 230,100

230,100 lira üstü %80

Aracın mevcut fiyatı 119,500 ile 145,435 arasında ise indirim alacaksınız.

212,400 ile 245,440 arasında ise yine indirim alacaksınız.

245,440 lira üzeri bir araç artık %80 dilimine gireceği için zam gelecek.

250 bin liralık bir araç bekliyorsanız o araç artık 281.250 lira.
  • Doğalgaz bedava olacak

Araçlar pahalı olsa ne yazar
  • Egea harici indirim alan araba yok galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

Özet olarak

1.6 motor altı araçlar için :

* 119770'e kadar araçlar aynı fiyatta kalacak (varsa öyle bi araç :))
    * 119700 - 150450 arası araçlarda %3.3 indirim olacak
    * 150450 - 212400 arası araçlar aynı fiyatta kalacak
    * 212400 - 245440 arası araçlarda %6.3 indirim olacak
    * 245440 üzeri araçlarda %12.5 zam olacak

1.6 - 2.0 arası için :

* 401200'e kadar araçlarda %15 zam olacak
    * 401200 üzeri araçlarda %19 zam olacak

2.0 motor üzeri araçlar için :

* bütün araçlarda %23 zam olacak (oha)
    Hocam bu 1.6 motor altı dediğimiz aynı zamanda 1.8 hybrid araçlar için de geçerli oluyor değil mi, onlar 1.6 altı gibi değerlendiriliyor sanırım?
  • Calculus119 C kullanıcısına yanıt
    yok onlarda 1.8 atmosferik motor var o nedenle 1.6 üzeri olarak vergilendiriliyor. hybrid olması önemli değil içindeki içten yanmalı motorun vergisi alınıyor. yoksa heryer Toyota hybrid olurdu zaten trafikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buna zafer derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal satarak iktidarı elinde tutan tek parti .. vallahi büyük iş başardılar. Doğal gaz 2023 den sonra, refah 2023 den sonra, petrol 2023 den sonra tünelin sonundaki ışık 2023 den sonra, dolar düşecek 2023 den sonra , daha bekleyin müjdeler devam edecek 2023 den sonra .... ha bide mehmet cengiz size kufretmeyecek 2023 sonuna kadar... Allah sizi nasıl bilirse öyle eylesin beceriksiz muhalefet!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Mercedes e BMW 'ye binmeyiverin siz de kardeşim. Bu Merkele de bi cevap olabilir :) Bak Eğitimde ki kdv'yi % 1 'e indirmişler destek için, olumlu tarafından bakın : )
    çok komikmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Yazıp yazıp sildim. Ne desek boş. Tanrı belamızı vermiş bizim.
    Cehaletle sulanmış topraklardaki en zehirli ot demokrasidir.

• Bu ekonomi bir harika dostum
  • buyuk resmi gorun
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Toyota hybridlere özel cetvelde düzenleme var. Kendileri ile aynı fiyat seviyesinde 1,6 altı araçlar gibi vergilendiriliyorlar hatta hybridler için %80 sınırı 130 yerine 135 yapılmış. Yani 1.8 olarak vergilendirilmiyorlar.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    zihniyetini seveyim birader sana bir şey olmasın, hala öğretmen maaşı diyor ya. nasıl haset insanlarsınız anlamıyorum ki.
    Evet hybridler kendi fiyat segmentinde 1.6 altı araçlar gibi değerlendiriliyor.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz mtv için geçerli. Hybrid araçlarda vergi indirimi var.

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı

Bununla beraber fikri olan birisi bana yardımcı olabilir mi? Ben ağustosun başında bir corolla hybrid dream için bayi ile anlaştım. Araç eylül ortasında gelecek. Ufak tefek ekstrasıyla 228000 tl'ye anlaştık. Şimdi yazılanlardan anladığım kadarıyla bu araçta vergi indirimi olmuş. Bana fiyatı sabitlediklerini söylediler ama vergi indirimini yansıtmalılar mı sizce? Henüz fatura kesilmedi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calculus119 -- 30 Ağustos 2020; 12:0:57 >

Fiyatı sabitlediyseniz size baz fiyatı sabitlemiş oluyorlar. İndirim yapmak zorundalar, aksi takdirde aradaki fark bayinin cebine kalmış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werneke

İnsanlar sabahtan akşama kadar neden vatan millet Sakarya denildiğini anladığında artık çok geç olacak
    Aslında geç artık da
    2002 de ilk oyumu mhp ye vermek için okuduğum şehirden oy kullanacağım yere giden ben söylüyorum bunu
    Allah’a şükür uyandım , her şeyin milletin hataları ve yanlışları sorgulamaması için olduğunu anladım
    Kendini dini bütün muhafazakar tanımlayanlarda uyanır mı göreceğiz , bana göre uyanmayacaklar

Ne güzel hayat , ihaleyle yandaşlıkla cebini doldur , vatan millet Sakarya , zaten hep size vatan millet Sakarya
    Ben bıraktım abi
    Politikacılar çok iyi bilir ki; geri kalmış toplumlardan istediğini alabilmenin en kolay yolu şu söylemlerden geçer: 1-Ezanımızı susturamayacaksınız. 2- Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Koskoca ülkede ezanı susturmak ve bayrağı indirmek gibi amaçlara sahip tek bir kişi dahi olmasa bile bu söylemler on milyonlarca insanı kandırmak ve oylarını çalmak için yeterlidir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.