Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dert etmeyin. 2023’ü bekleyin. TOGG çıkınca herkese bedava dağıtacaklar makarna kömür gibi. Az sıkın dişinizi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki yandaşlarını doyuramadılar. Doğalgaz müjdesini de halk yemedi.

Eee ne diyelim. Halka daha çok soksunlar. Sonuna kadar hak ediyorlar. Yok öyle bedavadan suriyeli, Afgan bakmak. Daha karınızı kızlarınızı teslim edeceksiniz.

• ötv siz jeep compass otomatik benzinli 1.3 150bg aracı 191 bin liraya alabilyoz ama bayide sade siyah rengi kalmış
    beyazı haftaya gelcek ama eylülde gelecek olan fiyat farkını yansıtırız dediği bu olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek bulamıyorsanız Mercedes yiyin.
  • Yiyin efendiler yiyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugway

hükümet diyor ki siz clio, egea gibi araçtan yukarısına yeltenmeyin bile. mercedes mi? biz bineriz sizin için. hem de sizin paranızla.
    Krşke clio 5 yada Fiat egea mirror alacak paran olsa ama nerede . Onlara bile binemiyoruz. Keşke yerli üretim arabalarda vergi yarı yarıya düşse

• Arkadaşlar üzülmeyin.Tuz Gölünde çok büyük Togg yatakları bulunmuş.2023 te çıkartılacakmış.O zaman herkesin bir arabası olacak.
  • Ayıptır, günahtır, yazıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra oyum akp ye, umarsızca oy verenleri çokkk güzel şeediyorlar.. Birtanesi bile konuya girip yorum yapamamış

Şakalan şaka oy moy yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 30 Ağustos 2020; 11:14:58 >
  • Anlaşılmaz bir ülkeyiz cidden. Dünyada satışlar düştü Türkiye'de arttı. EE en adil vergiyi otomotivden alıyor. Yüklenmeye devam.

Nasıl oluyor anlayamıyorum bu kadar araç satışını. Bir yerde akan bir musluk mu var da biz bilmiyoruz. Aylık belli bir gelirim var. Kenara atacak 3-5 TL zor buluyorum.
  • Martıya binin Şahin Doğan bile çok artık

• 30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı

Buyrun galericiler fiyatlari hoplatmaya basladi, galericileri cok seven devletimiz.

• gece süprizi...
  • Birisi şunu örneklerle açıklasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Ekmek bulamıyorsanız Mercedes yiyin.
    Uçan ekonomimiz var...
    Otomotivde Ötv zam mı sizi ne ilgilendiriyor
    ,
    otomobil degil ucak alacağız hepimiz...

2023 e şunun şurasında ne kaldı

• Cem kullanıcısına yanıt
    2015 gibiydi çalıştığım sektörün ithal ürünlerine ilave gümrük vergisi gelmişti %25
    Tabi Bunu müşterilere açıklamak gerekiyor

Bakın burası çokomelli ;

Mevcut hükümeti destekleyen müşterilerime şu şekilde anlatıyorum ...
    AB üyesi ülkeler ve G.kore ( 2 numara ) hariç tüm ülkelerden gelen ürünlere ilave %25 vergi geldi
    Bir ülke daha vergiden muaftı

Bil bakalım abi o ülke hangisi ? Diye soruyorum

Evet cevap belliydi , ve bütün mevcut hükümeti destekleyenler “İsrail mi “ dedi , yani hepsi tahmin ediyor
    Elbette cevap İsrail di

• Niye şikayet edip alay ediyorsunuz anlamadım. Hakettiğiniz gibi yönetiliyorsunuz.

Bir kısmınız sürüne sürüne iktidara getiriyor, bir kısmınız muhalefet etmeyi beceremeyip iktidarı değiştiremiyor.

O yüzden,

Düzgün araçlara binemeyeceksiniz,
    Aracınız olsa bile deposunu doldurup gönlünüzce gezemeyeceksiniz
    Gavurun tatil yaptığı vatan toprağına tatile gidemeyecek, özelleştirilmiş pahalı beachlere ancak dışardan bakacaksınız

Bu ülke artık %5'lik bir azınlığın nemalanma, yaşama, geri kalanın ırgat olduğu bir ülke oldu.

Teşekkürler aqp

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.