Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Eeee
    Bana ne karı olacak ?
    Lassa lastik yapmış yıllardır da yapıyor , kazık gibi fiyasko
    Bana ne faydası var ? Noldu ötv mi düştü ? Eğitim mi iyileşti ? Pabuç mu ucuzladı ?

İyice baydı bu yerli üretim ile alakalı denklemi kuramayan ve sadece yerli kelimesinden başka bir şey bilmeyenler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil üreticilerinden daha fazla para kazanmak, başarı ama..

100 bin ₺'lık arabayı 230 bin ₺ ödeterek halkına satıp, üzerine bir de kahraman ilan edilmek

İşte bunu ayakta alkışlıyorum .

hani bu halka cidden bu hükümet tamamiyle tam oluyor. halk seviyor sağılmayı. hükümette kendine düşeni yapıyor. bende bu millete lider olsam bende yaparım.
  • bmw 7' ye eklenen vergiye bakın

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    indirim yok hocam (1.0 tce motorun bile vergisiz fiyatı 85 bin üstünde) vergisiz fiyatı 85.000 TL altında olan clio lar için 4 bin civarı indirim var ondanda sadece oyaktan alanlar faydalanabiliyor. Clio almak isteyen Standart vatandaş için değişen birşey yok ne indirim ne bindirim var...

• Sayın C. Başkanı sizin bizim nasıl bir hayat standardında yaşamamızı ister ve uygun görürse öyle yaşıyoruz işte. İstediği gibi istediği ÖTV oranını koyuyor. Bunu önceden, şikayet etmeden evvel düşünecekti insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam araba satıp ev alma zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş

Hocam istersen sen bir düzgün klasik otomobillerin fiyatına bak.
    havanadaki arabalarin hangi kondisyonda oldugunu bilmiyosunuz sanirim. en son camasir ipini debriyaj teli nasil yapilir videolarini izlemistim.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Benim o konuda da tespitim var
    Ürün normalde 50 ye satılsa %100 kar edicez
    Biz 150 ye satabiliyoruz ve kimse gık demeyip parayı peşin verip alıyor
    Kimseyi kandırmıyoruz , zorlamıyoruz , ürün belli kalitesi belli fiyatı da belli

100 kişiden kaçı bu şekilde satmaz ?

Hani varya bi laf
    Çokta şeyetmemek lazım

• Türkiye otomobil tutkunları için dünyanın cehennemidir.

• ötv indirimi gelecek diye insanlari kandırıp araçlari garajlara çeken galericilere yaradı.. malum site kavruluyordur şu an..
  • Her gün güne başkarken hangi olumsuz zam haberi çıkacak diye bakarken bugün de nasip buymuş. Ehonomi çoh eyi. O da zor ya, binebiliyorsanız Clio'ya binin, daha pahalıları bir zahmet kodamanlar ve makam sahiplerine kalsın zaten yoksa tedarik sıkıntısından araç kalmıyor onlara :)

• Ben hep 20000 liralık motosiklet kullanıyorum , 1,5-2 liralık bira 10-12 lira olurken sessiz kalanları titret damat.
    Müstehak bize.
  • Ya işte ben bile sorsan Atatürk’ü severim
    Bu büyük insanın din ile devlet işlerini neden birbirinden ayırdığını son 10-15 senede en ince ayrıntısına kadar anladım

• Bu ÖTV’yi başımıza hangi hükümet bela ettiyse, bunu mecliste oylayanlar falan kimse çoluğundan çocuğundan çıksın onların ne diyeyim

• Eskiden sadece silindir hacminden ÖTV alıyorlardı yine bir yere kadar. Şimdi 1.6 araç alsanız bile birçok C hatchback/sedan ve Suv modellerde %20 vergi artışı (%80) oldu. Yani reis diyor ki, 1.6 hacme sizi hapsetmek artık bana yetmiyor, aynı zamanda segment/model de düşüreceksiniz. Hadi yallah.

Zırhlı S Class ve Maybach ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ağustos 2020; 13:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugway

hükümet diyor ki siz clio, egea gibi araçtan yukarısına yeltenmeyin bile. mercedes mi? biz bineriz sizin için. hem de sizin paranızla.
    Ne cliosu muhterem. 17 martta 140 bin liste fiyatı ile ile aldığım suzuki swift (clio eşdeğeri) araç 200 bin idi. Gelen ötv zammı ile 215-220 olacak. Normalde passat falan alınması lazım bu fiyatlara. Bu gidişle araba fiyatları ev fiyatlarını geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 30 Ağustos 2020; 13:44:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.