Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aktroller ötv konusunda bile öğretmen maaşları diyor hala. bu kadar utanmazlık, bu kadar aymazlık . artık bu ülkeden umut yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Maşallah
    Sudan ucuzmuş.
  • Eğer Ağustosta yine ciddi para basmadılarsa bu hamleler doları biraz zayıflatır.
    Fiorino Combi safeline 102000 tl.
    Yeni Halkswagen'ımız.
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Yeni ayı beklemeden 30'unda güncelledikleri için sadece ÖTV artışını yansıtıp, ayın ilk günlerinde bir de kurdan dolayı artış yapabilirler...
  • Bu ÖTV zammı PayPal yasaklanması ile aynı planın parçası. Ne alaka? dediğinizi duyar gibiyim.

Son 5 yıldır (sembolik olarak) tüm gelişmeler ülkeler içine kapanacak şekilde oluyor. PayPal yasaklanması Türkiye yi kendi içine kapamak içindi, vergi kaçağı falan işin hikayesi. İthalata konulan yeni ek vergiler ve yerli üretim curcunası bu planın parçaları. Aynı plan, diger ülkelerde başka sekillerde uygulanıyor. Amerika da üretimleri Çin'den Amerika'ya taşıma Trump'un meşhur let's make america great again sloganı, Meksika ile araya duvar cekilmesi,örneğin bu planın belirtileri.

Corona olayıyla da tüm ülkeler kendi içine çekildi. 10.Mart ta Türkiye ye henüz Corona gelmedigi sırada Fatih Portakal haber bülteninde "artık ülkeler içine kapanıyor" dedi fakat onu kendi düşünüp demedi, planın niyetini belirtmek için teaser anlamında dedi.

Artan ÖTV ile Almanya Türkiye ye daha az araç ihraç edecek. Ülkeler arası sosyal ve ekonomik bağlar azaltılacak. Yeni bir döneme girişin işaretçileri bunlar. Ve savunma sanayi yatırımları katlanarak artıyor. Yerli uçak yerli uçak gemisi. Parçaları birleştirince orta vadede başka yeni şeylerin olacağını tahmin etmek cok zor değil. Ruhsatta "Seferberlik Emri" kısmı sizce boşuna mı konuldu oraya? Onun da işe yarayacağı dönemler geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Felakeeet fakirleştik toplum olarak. Koyun gibi tepki 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bu ÖTV zammı PayPal yasaklanması ile aynı planın parçası. Ne alaka? dediğinizi duyar gibiyim.

Son 5 yıldır (sembolik olarak) tüm gelişmeler ülkeler içine kapanacak şekilde oluyor. PayPal yasaklanması Türkiye yi kendi içine kapamak içindi, vergi kaçağı falan işin hikayesi. İthalata konulan yeni ek vergiler ve yerli üretim curcunası bu planın parçaları. Aynı plan, diger ülkelerde başka sekillerde uygulanıyor. Amerika da üretimleri Çin'den Amerika'ya taşıma Trump'un meşhur let's make america great again sloganı, Meksika ile araya duvar cekilmesi,örneğin bu planın belirtileri.

Corona olayıyla da tüm ülkeler kendi içine çekildi. 10.Mart ta Türkiye ye henüz Corona gelmedigi sırada Fatih Portakal haber bülteninde "artık ülkeler içine kapanıyor" dedi fakat onu kendi düşünüp demedi, planın niyetini belirtmek için teaser anlamında dedi.

Artan ÖTV ile Almanya Türkiye ye daha az araç ihraç edecek. Ülkeler arası sosyal ve ekonomik bağlar azaltılacak. Yeni bir döneme girişin işaretçileri bunlar. Ve savunma sanayi yatırımları katlanarak artıyor. Yerli uçak yerli uçak gemisi. Parçaları birleştirince orta vadede başka yeni şeylerin olacağını tahmin etmek cok zor değil. Ruhsatta "Seferberlik Emri" kısmı sizce boşuna mı konuldu oraya? Onun da işe yarayacağı dönemler geliyor.
    Allah Allah hiç bu yönden düşünmemiştim, hangi ruhsatta yazıyor hiç dikkatimi çekmedi.

• Bas gaza aşkım bas gaza
  • ÖTV'yi ÖBV (Özel Binme Vergisi) yapar o vergiyi yine alır. AKP'de çareler tükenmez. Şu anda başka hangi mal ve hizmetlerden vergi soksak diye düşünüyorlardır. Eylül'de onları da duyarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Ağustos 2020; 20:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet bayram hediyesini verdi

• 
    her ruhsatta yazar. sanırım dikkatinizi cekmedi. bir şey daha anlatayım:

3.NİSAN.2020'de c.başkanı koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri TV'de açıklarken

Halkın elindeki taşıt araçlarına el konacak.
    Tüm demirci, nalbant, terzi ve marangoz gibi iş sahipleri ordunun emrinde çalışacak.
    Halkın elindeki araçlar bir defa olmak üzere 100 km'lik mesafeye ücretsiz askeri ulaşım sağlayacak.

dediğini duydum. Ben normalde TV seyretmem fakat akşamları salonda hep açarlar seyretmesem de sesi gelir, işte o anlardan birinde "halkın elindeki taşıt araçlarına el konacak" dediği kısmı duydum ve bu adam ne diyor diye TV başına koştum. Megerse Kurtuluş Savaşında alınan kararları anlatıyormuş. böyle şeyler sohbet olsun diye anlatılmaz. yakında gerçekten böyle birşey uygulanacağı için, Corona dönemi ohal şartlarında bilinç altından şimdinden mesajı vermek için olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

her ruhsatta yazar. sanırım dikkatinizi cekmedi. bir şey daha anlatayım:

3.NİSAN.2020'de c.başkanı koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri TV'de açıklarken

Halkın elindeki taşıt araçlarına el konacak.
    Tüm demirci, nalbant, terzi ve marangoz gibi iş sahipleri ordunun emrinde çalışacak.
    Halkın elindeki araçlar bir defa olmak üzere 100 km'lik mesafeye ücretsiz askeri ulaşım sağlayacak.

dediğini duydum. Ben normalde TV seyretmem fakat akşamları salonda hep açarlar seyretmesem de sesi gelir, işte o anlardan birinde "halkın elindeki taşıt araçlarına el konacak" dediği kısmı duydum ve bu adam ne diyor diye TV başına koştum. Megerse Kurtuluş Savaşında alınan kararları anlatıyormuş. böyle şeyler sohbet olsun diye anlatılmaz. yakında gerçekten böyle birşey uygulanacağı için, Corona dönemi ohal şartlarında bilinç altından şimdinden mesajı vermek için olabilir mi?
    Vallaha helal olsun hocam iyi takip ediyorsun olmayacak şey değil bakacaz bakalım ne olacak

• Yerli üretimi desteklemek için boşvern siz
  • 1.4 boş paket egea kaç para olack

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.