Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Bu mesaj silindi.
    Valla yapilacak en mantikli sey. durumu olanlar icin son cagridir bu. ciktiniz ciktiniz yoksa hersey daha da beter olacak.

Ben avrupaya ayak bastigimin 8.ayinda arac sahibi oldum. 8 ay surmesinin sebebiyse ilk basta gezip gormek istedim heryeri. parayi car cur ettim. yoksa cok daha erken alinirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Araç 20 yaşında 2011 yılından beri bizde bu gidişle bir 10 yıl daha bizimle o zamana kadar kanser olup ölüp gitmezsek.
    Kıymetini bil aracının,olurda satmaya kalkarsan aractan gelecek para harici elinde en az bi 50bin tl para olmalı.Sene başında max 32 bin eder dediğim aracıma birisi 50bin tl teklif etti vermedim,çünkü aynı şekilde sene başında almayı düşündüğüm ve 80 90bin tl arasi fiyata pahalı dediğim araca bugün 110bin tl nın altında isteyen yok.110bin dediğimde iyimser bi rakam 150 ye kadar çıkıyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende de 2008 megane var çok temiz 70 bin veriyorlar ama satsam ne olacak, aynı ayarda ama modeli yüksek ikinci el bir egea almak için 50 bin koymam lazım en az gerek yok.

• Benim G30 iyi para eder artık.
  • hukukturan kullanıcısına yanıt
    Şahlanan ekonomi mi yoksa başka birşey mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mercedes maybach v12 ye bineceğim

SiZ birşeye binmeyin yürüyün

• Bu arabayı bu fiyata bize yedirir mi ya malum kişi

https://www.cars.com/vehicledetail/detail/812243494/overview/

• 207m kullanıcısına yanıt
    Markalar hükümetin bu kararına tepki vermez cunku markaların arkasındaki finansörler aynı zamanda hükümetin de arkasında.

Hükümete bu kararlar geliyor, onlar da imza atıp resmi gazetede yayınlıyor. Her ülkede ve her hükümette bu böyle Hükümetler kukla.

• Bence bi itiraz - eylem - yuruyus falan yapilmadan devlet kesinlikle geri donus yapmaz kokledikce kokluyor vergileri..insanlar sabrediyor ama isyan etmeleri icin ellerinden geleni yapiyorlar..coluk cocuk buyutuyoruz bu ulkede nasil gelecekleri olacak nasil yasayabilecekler aklim almiyor?
    Ve ilginc sekilde yeni kurulan hicbir parti bu vergilerin insancil olmasi anlaminda tek kelime etmiyor..akp gitse ayni sekilde vergiler devam eder akp o kac yildir yedi biraz da biz yiyelim fikriyle intikam tarzinda bi yonetim anlayisi olur..

• Daha önce ötv indirimi gelmez , gelirse zam gelir dediğimde yok artık diyen arkadaşları sahneye alalım.
  • https://www.youtube.com/watch?v=3Hw91jZ7uBQ&feature=youtu.be

• Halk ağır vergiler altına eziliyordu...
  • Maşallah
    30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı

• Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Yuh be

• quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Maşallah
    Genel listeye baktığımda 208 fiyatı bile inmemiş Ötv dilimi değişmediği için sanırım. Yani bu düzenleme en sıradan B segment fındık motorlu araçlara bile yaramadı. Net.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.