Şimdi Ara

30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
7
Favori
56.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
301 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen aracımın fiyatına 20 bin zaman yapayım.
  • Adamlar kıskanmasın da ne yapsın?
    30 Ağustos 2020 ÖTV Zammı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabayı tüketmiyorum yakıt ve parça fiyatlari ile o beni tüketiyor zaten , ben sadece arabaya biniyorum sayın devlet büyüklerim bu iş böyle olmas

Halkın parası ile belediye başkanına Audi A8 alıyorsunuz dünyadan yada ÖTV den haberiniz yok ki bu millet ne yiyor ne içiyor umrunda mı sarayda keyifte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Adamlar kıskanmasın da ne yapsın?
    Muahahhaahahahh

Bizi kıskanan Almanya

Süper güç Türkiye

• Bugünkü Clio fiyatı:

...ve yaklaşık 3 sene öncesi bu paraya alınabilecek 2 araç birden:

• Toplum olarak bu konularda karnımızdan konuşuyoruz çünkü itiraz edecek gücümüz yok, böyle bir kültürümüz de yok. Edenlerin de başına neler geldiği malum. Üç gün konuşulur sonra kabullenilir. Yazık bu memlekete. Ne hale geldi.
    Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'den alıntılarla mesajımı tamamlacağım.
    " Herhangi bir lokantada az bir şey fazla hesap gelse itiraz eden, hesap soran bizler, yılda 700 milyar verginin hesabını sormuyoruz. İlginç...."

" -Cep telefonu al Kültür Bakanlığına pay öde.
    -Poşet al Çevre Bakanlığına pay öde.
    -Otomobil al TRT’ye pay öde.
    -Akaryakıt al EPDK’ya pay öde.
    -Yurtdışı çıkış pulu al TOKİ’ye pay öde.
    -Müze bileti al Belediye’ye pay öde.
    Halkça ödenen her şey
    Hakça paylaşılıp, adil bölüşülmelidir!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 30 Ağustos 2020; 23:23:43 >
  • fellini kullanıcısına yanıt
    Bizim halk korkak

Aynı zamlar ve zulüm fransada olsaydı millet ateşe verirdi her yeri

• 3 hafta önce yeni 508ler 360binden 374bine çıkmıştı ve bu zammi fiyatlara daha yansitmamis birinden 318bine 2019 modelini aldım. Tum EV parami oraya yatırdım çünkü evler zam yedi ve artık alinmaz hale geldi.
    Tüm sülale ne gerek vardı 350binlik arabaya binilir mi vb. demedik laf bırakmadı. Dedim ki para TL de dursa hergun zarar. Dolar altın zirvede almakta artık risk.Dolar artarsa arabalar artar ama dolar düşerse fiyatlar rijittir yani inmezler diyerek aldım. İlk haftada 15 bin zaten kazandım şimdi birde OTV zammı 30 bin daha kazandım. Yattığım yerden lüks arabayla gezerek bir ayda bankanın 12 ayda vereceği faizi kazandım. Daha kur vb. artarsa kazanacağım da cabasi vede lüks bir araba ile geziyorum. İlk tren superb eliteler 180binden satılırken kaçtı simdi 310bin bari 508 trenini yolda yakalayım dedim iyide yaptım. Bu memlekette parayı arabaya gommek hep kazandırır ne kadar paran luks araca yetiyorsa onu al geç. Hem keyfinw bak hem para kazan.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

3 hafta önce yeni 508ler 360binden 374bine çıkmıştı ve bu zammi fiyatlara daha yansitmamis birinden 318bine 2019 modelini aldım. Tum EV parami oraya yatırdım çünkü evler zam yedi ve artık alinmaz hale geldi.
    Tüm sülale ne gerek vardı 350binlik arabaya binilir mi vb. demedik laf bırakmadı. Dedim ki para TL de dursa hergun zarar. Dolar altın zirvede almakta artık risk.Dolar artarsa arabalar artar ama dolar düşerse fiyatlar rijittir yani inmezler diyerek aldım. İlk haftada 15 bin zaten kazandım şimdi birde OTV zammı 30 bin daha kazandım. Yattığım yerden lüks arabayla gezerek bir ayda bankanın 12 ayda vereceği faizi kazandım. Daha kur vb. artarsa kazanacağım da cabasi vede lüks bir araba ile geziyorum. İlk tren superb eliteler 180binden satılırken kaçtı simdi 310bin bari 508 trenini yolda yakalayım dedim iyide yaptım. Bu memlekette parayı arabaya gommek hep kazandırır ne kadar paran luks araca yetiyorsa onu al geç. Hem keyfinw bak hem para kazan.
    Orada da şöyle bir risk var, Allah korusun araç büyük bir kaza yaparsa veya perte çıkarsa değer kaybı ve buna bağlı maddi zararınız da büyük oluyor. Kasko/sigorta bir yere kadar bunu karşılıyor. Yani sonuçta aracı alıp kapalı garajda bekletmeyecekseniz bu risk her zaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ağustos 2020; 23:40:18 >

• DOĞRUYA DOĞRU ÜLKEDE HAYLİ ARAÇ ALAN VAR! OLMASA NEDEN ZAM YAPILSIN? DEVLETİN AĞZI SULANIYOR GELİR ELDE EDECEĞİ İÇİN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet.Oy vereceklerin bu zamları da göz önüne alması ve son 2 senede düşen alım gücünü de tartıp biçmekte fayda var.
  • Bu haberi atv ve ahaber nasıl verdi merak ediyorum. Otomobilde büyük ötv indirimi

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

Bu haberi atv ve ahaber nasıl verdi merak ediyorum. Otomobilde büyük ötv indirimi
    Hükümet araç satışlarını yavaşlatıp trafiği rahatlatıyor, dev adım!

• izleyin japonyadakı 2011 bmw full otomatık olan bır araba buradakı şahinden daha ucuzmus

burada bu araba 300 bın tl mı nedır japonyada 40 bın tl sanırım

orada 1 dolar 1 tl olursa burada 1 dolar 7 tl yanı 7 kat fazla para vermek

daha sonra burada ötv vergısı olarak yuzde 80 oranında yanı 7 kat paranında 2 kat fazlasını ödemek

sonucta japonyadakı arabanın 14 katını ödemek zor oluyor...hesaplamarı tam yapabılırsınız tam yapamadım

Volkan Sarıyoutube
    JAPONYA’DA ŞAHİN’DEN UCUZ BMW FİYATLARI! İNANAMAYACAKSINIZ
    https://www.youtube.com/watch?v=jsodnqiKhsw

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.