Şimdi Ara

30 bine girebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lys-1'de matematikten 32 dogru 1 yanlis
    geometriden 16 dogru 2 yanlis

okul puanim da 38 geliyor. sizce ortalama uzeri bir fenle 30binde kalabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs puanın iyi ,,lys de düşük deil herkesin yaptıgı gibi ortalama bişi yapmışın fen yaparsan fazla oynamaz
  • mf4'ten girecegim bu arada

• up

• up
  • banko
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • bi up da benden.
  • 13 binden 30 bine düşeceğini düşünmene sebep ne

• quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

13 binden 30 bine düşeceğini düşünmene sebep ne

lys 1 epey atar geriye gibi geliyor. okul puanım da en az 6-7 bin atar. tabi bunlar benim tahminim umarım yanılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Vance

quote:

Orijinalden alıntı: wilfred

13 binden 30 bine düşeceğini düşünmene sebep ne

lys 1 epey atar geriye gibi geliyor. okul puanım da en az 6-7 bin atar. tabi bunlar benim tahminim umarım yanılırım

şimdi herkesin lys 1 ini bilmiyorum yalnız forumdan duyduğum kadarıyla ortalama 50-55 ben türkiye geneline göre 30 bin kadar değil de Fenini ortalama bir sayısalcı olarak sayarsam 70 gibi 20-25 bin olacağını düşünüyorum kötümser düşünüp elden bırakma

şimdi buna göre beni de değerlendirelim ygs 43 bin mat 55 gelse bakmadım :/ ama tahminim en kötü fen 65 okul puanım 44 benimde kaç bin olurum

• Ben 14k yim mat 35 36 geo 16 okul puanı 52. Eger feni 65 70 yapabilirsem(fizik kimya ağırlıklı) en fazla 3 5 bin düşer diye düşünüyorum. Çünkü okul puani olayı 3 4 puan düşürecek bence. Atiyorum itü uzay 460la almışsa bu yil zaten 457 yle alacakti. Bi de matematik zor oldu ekstradan eğer fen ortalama bi sinav olursa yani ne zor ne kolay bu yil 460la alan itü uzay 448 450 yle alir. Umarım hesaplamam doğrudur da kimse mağdur olmaz.

• up
  • up up
  • bi tane puan hesaplama sitesine gir ama ygs puanını onlar hesaplasın sonuçta 2012 yığınsala bakıcaksın fendende en kötü netlerini gir bak.aşağı yukarı netleşir kafanda artı eksi 2-3 bin alırsın. benim kendi fikrim ise rahat 30 binde kalırsın
  • Hayatta düşmez rahat ol.
  • up
  • O nasıl laf hocam, tövbe estağfirullah

• quote:

Orijinalden alıntı: exali

O nasıl laf hocam, tövbe estağfirullah

neden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.