Şimdi Ara

30 bine kadar arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba. 2005 Focus2 trend 1.6 benzin/lpg li aracimi cok sukur sattim. Ben hayatimda bu kadar konforsuz bir arabaya binmedim. Focus 1 aracimda vardi benim ama o daha tok ve daha sessizdi daha iyidi. focus2 deki Yol sesi ruzgar sesi motor sesi trim ses. Bir de ustune direksiyon kutusu ve gaz kelebegi arizalari olunca sattim. Kullandigim 3 hafta boyunca sanaiden cikmadim. Canima tak ettirdi.

Simdi onumde bir secenek var:
    2002 honda civic 1.6 vtec Ls
    Arac 102 binde Lpg yok ve ilk sahibinden. Hasar kaydi yok. Tek parca boyasi var camurluk.
    Fiyati 29 bin.
    Sizce bu arac alinabilir mi ?

Ozellikle c sinifi bir arac istiyorum (b ve d onermeyin)
    Onerebileceginiz diger secenekler nelerdir?
    Focus mk1 ve astra g dediginizi duyar gibiyim zaten baska secenek de yok gibi.

Civic i bu araclarla kiyaslarsak sizce hangisine bakmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan yok mu
  • Arkadaşım 30 bin lira para verip neden 14 yıllık arabaya bakıyorsunuz anlamıyorum. Honda civiclerin piyasası çok şişik, bu fiyatlara kim alıyor aklım almıyor. Kriterlerinizi söylerseniz tavsiyede bulunabiliriz.

• Dancing Bear D kullanıcısına yanıt
    Hocam kriterler ne olabilirki biraz göze hitap etsin, çok arıza çıkarmasın, Biraz da oturaklı tok bir araba olsun. Lpg ile uyumlu olsun. Dizel olursa 100-110 bini geçmemiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.gnl

Hocam kriterler ne olabilirki biraz göze hitap etsin, çok arıza çıkarmasın, Biraz da oturaklı tok bir araba olsun. Lpg ile uyumlu olsun. Dizel olursa 100-110 bini geçmemiş olsun

3-4 ekleyebilirseniz 2011 lpgli temiz cruze alın arkanıza bakmayın.

yok ekleyemem derseniz 2010 model fiestalardan alınabilir.

şahsen bu paraları verip 10-15 yıllık arabaya binmem

• Dancing Bear D kullanıcısına yanıt
    Bütceye ekleme yapamıyorum malesef.O paraya ankarada 2010 fiesta yokki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.gnl -- 22 Aralık 2015; 1:28:22 >
  • 30 bine 2002 model arabamı alınır ? c4 cruze bravo bak.
  • 2002 model civic için 29 bin çılgın fiyat almayın. 2005 model civic bulursunuz o fiyatlara temiz bulup alın bakmayın yaşına konforlu güzel bir araç. Alternatif olarak lpg uyumlu corolla ve megane, lpg istemezseniz mazda3 bakılabilir. Cruze arıza bombasıdır yanaşmayın.
  • AreY kullanıcısına yanıt
    Cruze ben de düşünmüyorum. TR piyasasından çekildi zaten 2 seneye yedek parçası bulunmaz. Honda da evet güncel durmuyor. Siz ne önerirsiniz
  • Honda'ların fiyatı gerçekten çok pahalı Ben 2011 model LPG'li C4'ü 30 bine sattım.Araç daha 50 bin km idi.100 bin km'ye gelmiş araç bakımlı değilse çok masraf açar.Triger vs filan.
  • Ne hondaymis mubarek

• honda 2002 parasına mazda 2006 alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.