Şimdi Ara

30 CM SONY WOOFERLARIMA BASS KUTUSU NE YAPACAM LÜTFEN Bİ YARDIM !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İKİ TANE 30 CM 1300 WATT SONY WOOFERIM VAR AMA NASIL BİR KUTU YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ACİL YARDIM DELİKLİ Mİ YAPTIRAYIM DELİKSİZ Mİ ???? ARABAMIN MARKASI BROADWAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merichack -- 21 Kasım 2006; 2:36:15 >

• Eğer ürünün sitesinde belli bi kabin ölçüsü verilmemişse tahmini bişey yapmak zorundasın, tahmini yapılan kutudada portsuz(deliksiz) yapman daha uygun olur, çünkü portun hesapla kitapla yapılması gerekir, ürünün parametrelerini bilmeden de bu olmaz...

Tahmini 40x30x80 cm bi kabin olabilir mesela, dört dörtlük olmasada seninkine eşdeğer pek çok wooferin kullanıldığı boyutlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Eğer ürünün sitesinde belli bi kabin ölçüsü verilmemişse tahmini bişey yapmak zorundasın, tahmini yapılan kutudada portsuz(deliksiz) yapman daha uygun olur, çünkü portun hesapla kitapla yapılması gerekir, ürünün parametrelerini bilmeden de bu olmaz...

Tahmini 40x30x80 cm bi kabin olabilir mesela, dört dörtlük olmasada seninkine eşdeğer pek çok wooferin kullanıldığı boyutlarda...
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Eğer ürünün sitesinde belli bi kabin ölçüsü verilmemişse tahmini bişey yapmak zorundasın, tahmini yapılan kutudada portsuz(deliksiz) yapman daha uygun olur, çünkü portun hesapla kitapla yapılması gerekir, ürünün parametrelerini bilmeden de bu olmaz...

+ kabinin içine bir bölme yapılmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Blues Guitarist

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

.

arkadaş helal olsun sana ölçüleri yüzde dosan tutturdun

• parametre derken ne demek istediniz ya işte woofer 30 cm yuvarlak aksam körükleri altıgen olandan herhalde büyük bi ihtimal sizin dediğiniz gibi yapıcam ama verim alırmıyım bide deliksiz olacagı için yukarıya arka camın önündeki mdf ye delik acmalımıyım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merichack

parametre derken ne demek istediniz ya işte woofer 30 cm yuvarlak aksam körükleri altıgen olandan herhalde büyük bi ihtimal sizin dediğiniz gibi yapıcam ama verim alırmıyım bide deliksiz olacagı için yukarıya arka camın önündeki mdf ye delik acmalımıyım ???
    parametre derken her hoparlörün yanında olması gereken teknik katalogda yazan değerlerden bahsediyor arkadaş.

parametreleri belli değilse portlu yapma bencede. ayrıca kabinin içini halıflexle de kaplayabilirsin. çok sıkıştırmamak kaydıyla vatka yünü de koyabilirsin. kabini bagaja koyunca bagaj ile araç içi arasında hava geçişini sağlıyacak bir delik veya port olmalı. her tarafı kapalı kabin yapınca unutma kabinin ya arkasına yada altına iğne deliğinden biraz büyük bir delik deldirt, hoparlörün uzun ömürlü olması açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

parametre derken her hoparlörün yanında olması gereken teknik katalogda yazan değerlerden bahsediyor arkadaş.

parametreleri belli değilse portlu yapma bencede. ayrıca kabinin içini halıflexle de kaplayabilirsin. çok sıkıştırmamak kaydıyla vatka yünü de koyabilirsin. kabini bagaja koyunca bagaj ile araç içi arasında hava geçişini sağlıyacak bir delik veya port olmalı. her tarafı kapalı kabin yapınca unutma kabinin ya arkasına yada altına iğne deliğinden biraz büyük bir delik deldirt, hoparlörün uzun ömürlü olması açısından.

Alıntıları Göster
    sony i sıfır aldıysan kullanma talimatı kutu ölçüleri falan her şey yazıyor orda ancak kabinde port istemiyor 30 cm ye uygun kabinde 43 litredir

bence sen kataloga uyma çünkü ona uygun kabini yapmak çok zor

43 litre portlu bir kabin yaptırsan uygun olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

sony i sıfır aldıysan kullanma talimatı kutu ölçüleri falan her şey yazıyor orda ancak kabinde port istemiyor 30 cm ye uygun kabinde 43 litredir

bence sen kataloga uyma çünkü ona uygun kabini yapmak çok zor

43 litre portlu bir kabin yaptırsan uygun olur

Alıntıları Göster
    hocam nette araştırma yaparak bu sorununu çözebilirsin. dizayn konusunda siteler var. sana kullanacağın malzemeyi malzemenin kalınlığını woofer veya hoperlörü nerye oturtman gerektiğini tek tek gösteriyor. sen verileri giriyorsun uygun ebatları ve şekilleri çıkartıyor. biraz araştırırsan bulabilirsin. işi kabalama yapmaktansa böyle bir çalışma yürütmen işin kalitesi ve senin tatminin açısından çok daha olumlu sonuçlar verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebuyukdemirci

hocam nette araştırma yaparak bu sorununu çözebilirsin. dizayn konusunda siteler var. sana kullanacağın malzemeyi malzemenin kalınlığını woofer veya hoperlörü nerye oturtman gerektiğini tek tek gösteriyor. sen verileri giriyorsun uygun ebatları ve şekilleri çıkartıyor. biraz araştırırsan bulabilirsin. işi kabalama yapmaktansa böyle bir çalışma yürütmen işin kalitesi ve senin tatminin açısından çok daha olumlu sonuçlar verecektir.

Alıntıları Göster
    sormuş ama kendi ortalıkta yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

sormuş ama kendi ortalıkta yok

Alıntıları Göster
    ABİ GIT SES SISTEMCIYE 30CM LİK WOFER ICIN KABIN ISTIOM DE BUKADAR YA BUNDA BUKADAR BUYUTECEK NE VAR BUNU YAPMALIMIYIM DIE BENDE SENINGKININ BI ESKISI VAR 1200 LULERDEN 2 ADET BENDE DELIKLI KABINDEN VAR ASLINDA RESIMLERIDE VAR DA USENIRIM SIMDI KOYMAYA ACAIP GUSEL USENMESSEM BI ARA KOYİM RESİMLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: black/white

ABİ GIT SES SISTEMCIYE 30CM LİK WOFER ICIN KABIN ISTIOM DE BUKADAR YA BUNDA BUKADAR BUYUTECEK NE VAR BUNU YAPMALIMIYIM DIE BENDE SENINGKININ BI ESKISI VAR 1200 LULERDEN 2 ADET BENDE DELIKLI KABINDEN VAR ASLINDA RESIMLERIDE VAR DA USENIRIM SIMDI KOYMAYA ACAIP GUSEL USENMESSEM BI ARA KOYİM RESİMLERİ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: black/white

ABİ GIT SES SISTEMCIYE 30CM LİK WOFER ICIN KABIN ISTIOM DE BUKADAR YA BUNDA BUKADAR BUYUTECEK NE VAR

o kadar kolay değil kardeş,ben şu anda kullandığım kabini yapmak için 1 hafta kafa yormuştum,portlu kabin yapmak kolay değil çok ince hesaplar gerektirir...

• quote:

quote:

ABİ GIT SES SISTEMCIYE 30CM LİK WOFER ICIN KABIN ISTIOM DE BUKADAR YA BUNDA BUKADAR BUYUTECEK NE VAR

o kadar kolay değil kardeş,ben şu anda kullandığım kabini yapmak için 1 hafta kafa yormuştum,portlu kabin yapmak kolay değil çok ince hesaplar gerektirir...

Alıntıları Göster
    abi tamam güzel öle diyosunda o kadar para veriyoruz tesisata bende giderim alırım 30 milyona bi kutu olur biterdi ama ama benim için mühim olan güzzel ses almak ama sen yinede koyabilrsin fotosunu merak ettim :D

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

İşçiliği de hesaplar kadar ayrıntılı yapmak zorundasın o zaman.

• Slm arkadaşım.Şu an bende 2 tane 30cmlikten kabin yapıyorum,benimki bagaj kısıtlı olduğu için biraz ölçülere uygun olmadı.Çalarmı bilmem bitince belli olacak ama hatırlayamayacağım bir yerde bunu bulmuştum ölçü buymuş...Kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: Merichack

İKİ TANE 30 CM 1300 WATT SONY WOOFERIM VAR AMA NASIL BİR KUTU YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ACİL YARDIM DELİKLİ Mİ YAPTIRAYIM DELİKSİZ Mİ ???? ARABAMIN MARKASI BROADWAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurTuğra -- 27 Kasım 2006; 15:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurTuğra

Slm arkadaşım.Şu an bende 2 tane 30cmlikten kabin yapıyorum,benimki bagaj kısıtlı olduğu için biraz ölçülere uygun olmadı.Çalarmı bilmem bitince belli olacak ama hatırlayamayacağım bir yerde bunu bulmuştum ölçü buymuş...Kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: Merichack

İKİ TANE 30 CM 1300 WATT SONY WOOFERIM VAR AMA NASIL BİR KUTU YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ACİL YARDIM DELİKLİ Mİ YAPTIRAYIM DELİKSİZ Mİ ???? ARABAMIN MARKASI BROADWAY
    güzel saolsın ama bende iki tane oldğu için wooferların aynı kabinde olmalarını istiyorum sen o zman iki tane ayrı ayrı yaptırıyosun varsa öle çif wooferlık kabin gönderiverir misin fotosunu ölçülerini aynısını yaptırayım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Merichack

güzel saolsın ama bende iki tane oldğu için wooferların aynı kabinde olmalarını istiyorum sen o zman iki tane ayrı ayrı yaptırıyosun varsa öle çif wooferlık kabin gönderiverir misin fotosunu ölçülerini aynısını yaptırayım bende

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurTuğra -- 12 Ağustos 2008; 16:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

quote:

tabiki işçilik te önemli mesela tutkalladıktan sonra mutlaka 1 gün bekletilmeli...bu arada benim dediğim gibi hesap yapılması sadece portlu kabin için geçerlidir,kabinin konacağı araçtan araca göre değişir..portsuzda böyle hesaba filan gerek yoktur,litresinde olsun,hava kaçırmasın yeter...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

quote:

tabiki işçilik te önemli mesela tutkalladıktan sonra mutlaka 1 gün bekletilmeli...bu arada benim dediğim gibi hesap yapılması sadece portlu kabin için geçerlidir,kabinin konacağı araçtan araca göre değişir..portsuzda böyle hesaba filan gerek yoktur,litresinde olsun,hava kaçırmasın yeter...

Alıntıları Göster
    birde eni boyu ve yüksekliği birbirinden farklı yapın. mümkünse altın oranda yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrolsuz_guc

birde eni boyu ve yüksekliği birbirinden farklı yapın. mümkünse altın oranda yapın.

Alıntıları Göster
    hocam saten adamlar ısı bılıokı ses sıstemcısı olmuslar hangısıne gıdersen gıt olculer bellıdır 2 tür 30cm lik kutu vardır 1000w ustundekıler ıcın 1000w tın altındakıler ıcın benımkıler ustunde ıkı hava cxıkısı olcana tek cıkıs ama bıraz buyuk hıcte sorun olmuo ses gayet oturaklı cıkıo bozulma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: black/white

hocam saten adamlar ısı bılıokı ses sıstemcısı olmuslar hangısıne gıdersen gıt olculer bellıdır 2 tür 30cm lik kutu vardır 1000w ustundekıler ıcın 1000w tın altındakıler ıcın benımkıler ustunde ıkı hava cxıkısı olcana tek cıkıs ama bıraz buyuk hıcte sorun olmuo ses gayet oturaklı cıkıo bozulma yok

Alıntıları Göster
    quote:

o ne demek ya ilk defa duyuyorum 1000 wattın üstündekiler ve altındakiler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.