Bildirim
30 milyarlık araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikinci el 97 model bmw 740 al
olmadı jazz al -
30 milyara ikinci el c segmenti dizel alabilirsiniz illaki bu 3 seçenekten birini alacaksanız jazz derim -
bende city alacaktım hatta test sürüşüde yaptım. ama kime sorsam city çok kötü diyor,
fiyatı çok uygun,
sizce ne almalıyım max. 31.000ytl verebiliyorum
otomatik olacak ve yakıtta cimri -
honda jazz, citroen c2,c3,c4, vw golf...30 milyar civarına alabilirsin hepsini...
ama sen test sürüşü yap arkadaşım böyle araştırmayla bi yere kadar...
hayırlı olsun... -
30 un varsa 33 e filan astra al yaw yazık jazz filan.bu 3 ünden biri ise illaki o zaman jazz al az yakar -
eğer sadece bu 3 tercih arasındaysa jazz almanı tavsiye ederim, ama ben senin yerinde olsam temiz ikinci el üst sınıf bir araba tercih ederdim -
Honda Jazz olabilir. -
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: suzitusi
olmadı jazz al
bmw den şaşma -
ben jazz derim ama aynı paraya daha donanımlı punto olabilir
aslında en iyisi colt
mercedes ile aynı motoru kullanıyor -
kia cerato ya bi göz at derim. -
Dostum sana tavsiyem 1 Mayıs'ı beklemen. Fiat yeni modeli LINEA'nın lasnmanını yapacak 28.30.000 YTL kampanya fiyatı ile çıkacak piyasaya. -
quote:
Orjinalden alıntı: minnesota
Arkadaşlar ben 30 milyara sıfır arç almak istiyorum aklımda honda city honda jazz birde fiat punto var hangisini almamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
grande punto tabiyki ne jazz i nesi var jazzin yada city nin ozellik olarak puntonun yaninda ?????
dizel bir gp al -
bunların arasında punto derim.kia rioyada bi bak istersen bi test et cok ii araba oda.ayrıca ikici el düsünürsen 30 bin ytlye alternatiflerin cok artar -
arkadaşım jazz bu yıl kasa değiştirecek. ben senin yerinde olsam dizel ibiza alırım. dizel olduğu için satmakta da zorlanmazsın. Fiyatları uygun.hem ne satması al 5 yıl bin.ne düşünüyorsun? Puntoymuş rioymuş onları bir geç. City en tipsiz arabalardan. önü bir şekil arkası bir şekil.yine de sen bilirsin.selamlar -
astra njoy 1.3 cdti -
quote:
Orjinalden alıntı: csurgeon
arkadaşım jazz bu yıl kasa değiştirecek. ben senin yerinde olsam dizel ibiza alırım. dizel olduğu için satmakta da zorlanmazsın. Fiyatları uygun.hem ne satması al 5 yıl bin.ne düşünüyorsun? Puntoymuş rioymuş onları bir geç. City en tipsiz arabalardan. önü bir şekil arkası bir şekil.yine de sen bilirsin.selamlar
puntoyla rioyu geciosan ibizayı hayli hayli gecmen lazım belirtiyimmm -
illada bu 3 araçtan birisi diyosan jazz ama benim sana tavsiyem 2005 1.6 passat, 2006 1.6 fsı golf veya jetta dır.olmaz diyosan jazz al city e hiç bakma. -
95 model 735i lpgli tam süper olur.Transporter tarzı
quote:
Orjinalden alıntı: suzitusi
olmadı jazz al
Benzer içerikler
- seat arona yorumlar
- opel astra 1.6 dizel otomatik yorumlar
- hyundai accent era 1.5 crdi otomatik vites yorumları
- citroen c4 cactus yorumlar
- en çok tutulan station wagon arabalar
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X