Şimdi Ara

30 milyarlık araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 30 milyara sıfır arç almak istiyorum aklımda honda city honda jazz birde fiat punto var hangisini almamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnesota -- 4 Nisan 2007; 0:44:25 >

• ikinci el 97 model bmw 740 al

olmadı jazz al
  • 30 milyara ikinci el c segmenti dizel alabilirsiniz illaki bu 3 seçenekten birini alacaksanız jazz derim
  • bende city alacaktım hatta test sürüşüde yaptım. ama kime sorsam city çok kötü diyor,
    fiyatı çok uygun,
    sizce ne almalıyım max. 31.000ytl verebiliyorum
    otomatik olacak ve yakıtta cimri
  • honda jazz, citroen c2,c3,c4, vw golf...30 milyar civarına alabilirsin hepsini...

ama sen test sürüşü yap arkadaşım böyle araştırmayla bi yere kadar...

hayırlı olsun...
  • 30 un varsa 33 e filan astra al yaw yazık jazz filan.bu 3 ünden biri ise illaki o zaman jazz al az yakar
  • eğer sadece bu 3 tercih arasındaysa jazz almanı tavsiye ederim, ama ben senin yerinde olsam temiz ikinci el üst sınıf bir araba tercih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda Jazz olabilir.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

ikinci el 97 model bmw 740 al

olmadı jazz al

bmw den şaşma
  • ben jazz derim ama aynı paraya daha donanımlı punto olabilir
    aslında en iyisi colt
    mercedes ile aynı motoru kullanıyor
  • kia cerato ya bi göz at derim.
  • Dostum sana tavsiyem 1 Mayıs'ı beklemen. Fiat yeni modeli LINEA'nın lasnmanını yapacak 28.30.000 YTL kampanya fiyatı ile çıkacak piyasaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnesota

Arkadaşlar ben 30 milyara sıfır arç almak istiyorum aklımda honda city honda jazz birde fiat punto var hangisini almamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

grande punto tabiyki ne jazz i nesi var jazzin yada city nin ozellik olarak puntonun yaninda ?????

dizel bir gp al
  • bunların arasında punto derim.kia rioyada bi bak istersen bi test et cok ii araba oda.ayrıca ikici el düsünürsen 30 bin ytlye alternatiflerin cok artar
  • arkadaşım jazz bu yıl kasa değiştirecek. ben senin yerinde olsam dizel ibiza alırım. dizel olduğu için satmakta da zorlanmazsın. Fiyatları uygun.hem ne satması al 5 yıl bin.ne düşünüyorsun? Puntoymuş rioymuş onları bir geç. City en tipsiz arabalardan. önü bir şekil arkası bir şekil.yine de sen bilirsin.selamlar
  • astra njoy 1.3 cdti
  • quote:

Orjinalden alıntı: csurgeon

arkadaşım jazz bu yıl kasa değiştirecek. ben senin yerinde olsam dizel ibiza alırım. dizel olduğu için satmakta da zorlanmazsın. Fiyatları uygun.hem ne satması al 5 yıl bin.ne düşünüyorsun? Puntoymuş rioymuş onları bir geç. City en tipsiz arabalardan. önü bir şekil arkası bir şekil.yine de sen bilirsin.selamlar

puntoyla rioyu geciosan ibizayı hayli hayli gecmen lazım belirtiyimmm
  • illada bu 3 araçtan birisi diyosan jazz ama benim sana tavsiyem 2005 1.6 passat, 2006 1.6 fsı golf veya jetta dır.olmaz diyosan jazz al city e hiç bakma.
  • 95 model 735i lpgli tam süper olur.Transporter tarzı
    quote:

Orjinalden alıntı: suzitusi

ikinci el 97 model bmw 740 al

olmadı jazz al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.