Arkadaşlar Merhaba, Bugün formu gezerken silkroad formuna girip gezerken aklıma geldi. Silkroad orjinali dediğimiz hala var mı yaf ? 30+ yaşta olup oynayan var mı orada havalar nasıl ? |
30+ Yaş İSRO Oynayan Var Mı?
-
-
Evet var. TRsro oynuyorum 2 karakter ile. Arada bir keyfii bakıyorum denebilir.
-
Güzel sunucu var mı? Şöyle bir kervan çeksek ne iyi gider :)
-
Büyük bir hevesle TRSRO'ya başlamıştım ancak saçma sapan yönetimleri ile oyundan soğudum, uzun bir zaman önce 110 olup bıraktım. Pc limit 2 ise herkese 2 olsun. Proxy ile 8 char açma ile WINN ile 8 char açma arasında ben bir fark göremiyorum. Diğer bir konu 110 cap geldikten sonra cave'e kod ile girip set düzenlerin yediği hak konusunda hiç bir şey yapmadılar. Ayrıca 30 yaş nedir dostum. SRO zaten 20 yıllık vardır. Guildimde 50-60 yaşında amcalar vardı :)
-
Kervan işi 80 cap ne keyifliydi.
Sonra gittikçe keyfi kaçmıştı.
-
Hocam ne bileyim.
Ben bırakalı çok oldu dönüp dönüp bakıyorum o ayrı.
Bir kale savaşı yapaydınız.
-
Yaptık yaptık. Keyfini alarak bıraktık tekrar. Pandemi zamanı harika bir sosyal aktivite oldu oynayanlar için. Neyse yeni bir pandemi kapıda zaten. Belki tekrar evlere kapanıp oynarız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
32 Yaşındayım lise dönemlerimde oyun 80 leveldi internet cafelerde toplanır oynardık. Oyuna girmek saatler sürerdi. Ulan ne günlerdi bee. Sonradan mahvettiler oyunu güzelim kervan sistemi kalktı bot kullanarak hile yapanlar çoğaldı. Ara ara bende private serverlerde takılıp özlem gideriyorum. Orjinal'i oynamak hem zor hemde epey bi para yatırmak gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X