Şimdi Ara

30 yaş üstü DUO atmak isteyen oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32 yaşındayım, iş güç var malum. Bi teknoloji firmasında çalışıyorum. Akşam 21 den sonra 3-4 maç atıyorum düzenli. Main Mid - Solo ve Sup da orta karar oynuyorum.
    Altın 5 seviyem. Oralarda inip çıkıyorum kabiliyet bu kadar sanırım.

Yaşıma yakın ADC veya Orman ağırlıklı oynayan arkadaşlar var ise DUO atmak isterim. Hem muhabbet olur, hem küfürsüz takılırız.
    TR de oynuyorum genelde ama düşük lig - West hesabımda var.

Not: PM de atabilirsiniz buradan da yazabilirsiniz. Ekleyedebilirsiniz. 30 yaş üstü dediğime bakmayın küfürsüz, olgun ve gereksiz sıkıntı yapmayan herkesle oynamak düzenli DUO atmak isterim.

TR Server İsim : Nilsholgersson

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderozbek -- 13 Ocak 2015; 16:55:27 >

• öldüğümde hayy a.. derim hep,küfürbazmıyım ben ?
  • Işiniz gücünüz yok mu be ahshahsgahsh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürden haz etmeyen biri için evet bana göre sıkınto yok , ama abartırsan benim içinde öyle olursun görüş meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürden kastımın maç içi edilen küfürler olmadığının anlaşılmış olacağını düşünmüştüm. :) kendi takım arkadaşına ve rakip oyunculara küfür eden, sıkıntı yaratan tiplerden bahsediyorum. yoksa Türkiye de yaşıyoruz, adam yolda yürürken ayağı takılınca küfür ediyor. (ediyoruz)
  • kardeşim bende 29 yaşındayım isterdim beraber oynamak ama çap giriyor konuya malesef : ) bende yaşı büyük kill için küfür etmeyecek kimselerle oynamak.bi oyun olduğunu bilen kimselerde oynamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.