Şimdi Ara

30+ Yaş üstü nasıl eğlenir , oyun oynarmı sorudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Bu bir araştırma amaçlı sorudur.

Gençlerimiz her türlü oyunu oynuyorlar , sorumluluk sahibi olana kadar ekmek elden su gölden hesabı , bir ipim bir sapım hesabı kafalarına göre takılıyorlar.

Şimdi benim sorum ise şu.

Evlisiniz. eşiniz var , 2-3-4 vb çocuklarınız var.
    Ödemeniz gereken kira - elektirik - su - telefon - doğalgaz - soba - odun - çocuk masrafları - eş masrafları vs vs bir çok şey var.

Bu kadar sorumluluk ve yükümlülük altında iken 30 yaş üstü nasıl eğlenir.
    30-40-50-60 yaşındaki insanların hepsinedir bu sorum.

30 yaş üstü büyükler sizler nasıl eğleniyorsunuz. ? İnternette oyun oynarmısınız oynarsanız adı nedir ne tür oyunlar oynarsınız , kahveyemi gidersiniz, meyhaneyemi gidersiniz, bara discoya mı gidersiniz vs vs eğlence olarak neyi nasıl algılıyorsanız sizlerin düşüncesini almak istiyorum.

Nasıl eğleniyorsunuz , eğlenmek için stres atmak için sıkıntınızı atmak için ne gibi aktivitler yapıyorsunuz.

Cevaplarınızı yazarken lütfen yaşınızı yazın. 30 yaş altı kardeşlerim yazmaz ise sevinirim.

Saygılarımla

• forumda 30 yaş üstü az insan vardır beklemen gerekecek
  • mutlu olunacaksa oynanır tabi bunda ne var ki elalem ne der anlayışından çıkmak lazım artık herkesin hayatı kendine 30 yaşındasınız ama 50 yaşına geldiğinizde muhtemelen emekli olacaksınız ve çocuk gibi davranmış olacaksınız. tanıdığım tüm 50 yaş ve üstü emekli insanların biraz çocuksu tarafları ortaya çıkıyor bilmem hiç fark ettiniz mi çevrenizden de.

hayatın stresi malum ama bir yere kadar. şimdi bayram vakti önümüzde de yılbaşı var bu fırsatı iyi değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoincGrid -- 22 Aralık 2007; 3:34:00 >
  • şahsen ben 35

şuan bekar olduğum için + çalışma saatlerimin dışında pek bir sorumluluğum olmadığı için cayır cayır crysis ve cod 4 oynuyorum.! varmı itirazı olan

tabi A sosyal biriside değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.