Şimdi Ara

300 TL ile ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kaç haftadır topluyorum neden topluyorum bilmiyorum. Şimdi harcayasım geldi ne yapmalıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bendede 350 birikti güzel fikirler olabilceğinden; takip.

• Karı-kız + bi sinema yemek yaparsın tamam işte

• Bana dh premium almakla baslayabilirsin

• Harcayın

• Bende de yaklaşık 1400TL var yaptığım stajdan birikmişti. İyi bir bilgisayarım ve telefonum var kitap, gezme vs. ek giderleri de aile bütçesinden karşılıyorum zaten. Kısaca parayı harcayacak yer bulamıyorum PS4 düşünmüştüm bir ara fakat hem iyi bir bilgisayarım olması hem de oyun fiyatlarını göz önüne alınca ona da sıcak bakamıyorum. Var mı ilginç bir fikri olan?
    edit:2.40 civarındayken doların böyle olacağını bilseydim dolara basıp bekliyor olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 20 Nisan 2015; 19:02:03 >
  • Bankaya yatır. Faizini ye

• Yeni bir şehre git gez. Yakın şehirler olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmak istediğin bir şey yoksa harcama biriksin o para belki istediğin bir şey olur onu alırsın belki paraya acil ihtiyaç olur bunları göz önünde bulundurmak lazım
  • Bu aksam ki Fener maçına 1/1 ver bekle

• Ya hiç fikir yok ya. Parayı harcamak istiyorum veya yaza kadar toplayıp yazında çalışacağım onları da ekler sonra temmuz sonunda filan bir gezi yapmak istiyorum ama pasaportun süresini yenilemem lazım o yüzden baya masraflı ve gitmek istediğim yerde yurt dışı.

• dışarı çık AAAADAAADAAA diye bağır sonra paraları havaya saç sonra paralarını ttoplayanları döv sonra AKİKİKKİİİİİİİİİİİİİ diye bağır al sana eğlence
  • az daha biriktir antalya veya izmirde 1 hafta tatil yap

• ebayde 100 lira çarçur et ıvır zıvıra
    200 lirayla güzel bi gün geçirebilirsin- karıyla
  • Six_Strings kullanıcısına yanıt
    Ya düşünüyorum ama istediğim gibi birini bulmak zor

• 300 lirayla steamdan indirimde olan oyunları key-gift olarak al.İndirim bitince sat millete.Ben Payday 2 'nin indirime girdiği zaman 100 TL ile başlamıştım şuan banka hesabımda 2400 küsür lira para var.Dene derim.Öğrenci adam için iyi para bence.
  • Am I Wrong A kullanıcısına yanıt
    Kardeş mantıklı bir iş gibi geliyor. Biraz daha araştırıp başlayacağım sanırım. Yalnız size bir kaç sorum olacak. Siz bu işe ne zaman başladınız ve benim ne zaman bi 2000 TL gibi bir miktarda param olur?

İsterseniz özelden konuşalım.

• BlackMamba001 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu iş ticaret olduğu için oyunlar elinde patlayabilir.Ben Ağustos gibi başlamıştım Payday ve CS:GO 'nun indirime girdiği zaman 12 TL den alıp 24 TL olduğu zaman 20 TL'den satmıştım.Çevren olması şart bu işte ben üniversite sayesinde yaptım bu işi.Mesela 200 TL iken GTA V aldım 180 e düştü elimde patladı mecburen ben kullandım.Yani anlayacağın çok riskli iş.Fakat çok fazla getirisi var.

Edit:CS GO'da kasa açma işine başlamayıda düşünüyorum.Bıçakları 50 TL'den 20.000 TL'ye kadar arasından alıcı buluyor oda baya karlı iş.Tabi sermayenin sağlam olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Wrong -- 21 Nisan 2015; 12:34:04 >
  • Am I Wrong A kullanıcısına yanıt
    Bir bakarım kardes bilgisayara geçince. Sağol bilgilendirdiğiniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.