Şimdi Ara

300 tlye gaming mouse bakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuş fonksiyonunun çok önemi yok.sağ el kullanıyorum. Uzun vadede dayanıklı olsun istiyorum. Sensör kalitesi iyi olsun yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Beş senedir kullandığım Razer Deathadder 2013 hala ilk günkü gibi çalışıyor. Zamanında 2 kere skatezleri değiştirdim o kadar. Hala satılıyor mu bilmiyorum ama baya dayanıklı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 4 sene önce belki 5 tır tam hatırlamıyorum ama
    Pirhana marka fare almıştım 20-25 TL civarıydı hala kullanıyorum. Rahat 2 aya bozulur kırılır dedim 4-5.yili doldurdu maşallah

• LOGİTECH in çoğu mouse ında kronik problemler oluyor çok yaklaşma
  • Bak ama alma
  • Bloody kullanıyorum çok güzel

• 25₺'ya aldığım kablosuz fare çatır çatır çalışıyor. Gaming maming takılmayın. Alın basit bir şey, kullanın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabitokuyucu kullanıcısına yanıt
    Sağolasın logitech almaya düşünmüyorum

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Razerlerin yeni modellerine bakacağım güzel gelirse alırım sağolasın

• Bloody v5 veya corsair harpoon önerebilirim hocam.İkisini de kullandım gayet memnunum.

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Skatezleri nereden aldınız? Yurt içinde satışını bulamadım, bir set alayım da yedek dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.secim

Selamlar. Skatezleri nereden aldınız? Yurt içinde satışını bulamadım, bir set alayım da yedek dursun.
    Amazondan sipariş etmiştim. Takipsiz kargo ile gelmedi hiç, takipli kargoyla anca gelmişti

• Marka önerim steelseries veya razer tarafındandır ama eski kullandığın mouselardan eğer memnun kaldıysan aynı boyutlarına göre bakmanı veya yakın olmasını önem göstermeni tercih ederim zamanında bloody a90 kullandım çok güzel bir mouse öneririm başlangıç olarak ama illa güzel üst düzey bir şey istersen 50 tl daha üstüne koyup steelseries rival 600 almanı öneririm hala kullanıyorum gerçekten çok güzel bir mouse
  • www.hepsiburada.com
    SteelSeries Sensei 310 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/steelseries-sensei-310-oyuncu-mouse-p-HBV000007FJZ5?magaza=Ekostok
  • Razer Deathadder Elite kullanıyorum fakat eskiden 2.5yıl kullandığım g502 proteus spectrum gibi alışamadım. 1.5 2 ay oldu. Tertemiz. QCK mousepad üzerinde kullanılıyor yani alt tarafında sıkıntı 0. pamuk gibi kavruyor. Sağlam çift tık sorununu kendim test ettim 2-3 kere yok. İsterseniz uygun fiyata verebilirim, garanti fatura herşey sağlam duruyor. İlgilenirseniz beklerim. G502 hero düşünüyorum acaba geçsem mi diye. gerçekten büyük geldi elite bana ya. garip yani olmuyor, istediğim hazzı alamadım :DD elim kücük azıcık :D İzmir'deyseniz elden de halledebiliriz.

Ben direk daldım da konu eskiymiş bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 20 Ocak 2020; 23:11:22 >
  • 300 tlye gaming mouse bakıyorum

Bu ürün F/P olarak güzel.Bir çok kullanıcı çok memnun.

Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse

Logitech 910-004845 G203 Prodigy Kablolu USA ÜRETİMİ

2 side aynı mouse ve ederi 120-160 arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 1 Şubat 2020; 13:25:3 >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    g502 proteus spectrum çok büyük gözüküyor Razer elit ten dahamı hafif yani ve küçük yani

• ReDLaX kullanıcısına yanıt
    eVET tabiki :)))) kücük. razer elite daha şişkin gibi. ve HAFİFLIK KONUSUNDA TABIKI HAFIF. kablosunu hissetmiyorsun r. elitenin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.