Şimdi Ara

30000 bandında ilk araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba,ilk arabamı almayı düşünüyorum. bütçem 30000 .sedan ya da hatchback çok fark etmez ,aslında mümkün olursa otomatik istiyorum ama piyasaya baktıkça bütçe nedeniyle manuel de düşünür oldum. görev yaptığım yer genelde yokuşları olan,yolları girintili çıkıntılı sıkıntılı bir yer. sizlerin önerisi neler olur ? şimdiden herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkraken -- 2 Şubat 2017; 23:50:56 >

• accent era 1.6 lpg mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dar sokaklar hb araba daha iyi olur.
    grande punto 1.3 mjet dynamic öneririm.
  • Ben de Accend ERA 1.6 veya 1.4 öneririrm otomatik, memnun kalırsınız.

• NOT:Astranın modeli düşük çünkü yeni kasada easytronic var sorunlu bir otomatik o.Bu yüzden biraz eski modelini önerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 3 Şubat 2017; 12:38:10 >

• peki megane 2 mi bora mı dersem ? astra da özellikle eski kasası beğendiğim modellerden .
  • 1.3 multijet veya 1.5 dci motorlu bir araç al olabildiğince yaşı genç olsun.30000 civarına punto linea corsa symbol ve sandero iyi secenekler.Motordan yana sıkıntı yaşamazsın.

• lancer konusunda fikri olan var mıdır ? imajı çok hoşuma giden arabalardan 05-06 30 civarında bulunabilir gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkraken

lancer konusunda fikri olan var mıdır ? imajı çok hoşuma giden arabalardan 05-06 30 civarında bulunabilir gibi duruyor

benimde çok hoşuma gidiyor ancak 2.el muhabbetleri hep içimi ürpertiyor
  • 2006 model astra h tabsiye ederm bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

2006 model astra h tabsiye ederm bende.

Manuel olacaksa alınır.
  • Piyasası iyi olan aracın eski modeli , piyasasi kötü olan aracın da yeni modeli gelir ve tutulmayan aracı sıfır alacak adam düşünsün. Bence ikinci elde tutulmayan araç da gayet alınır. Hatta uygun fiyata ve yeni modeli ile. Zaten uyguna aldığınız için satarken uygun fiyata satarsınız ve beklemesiniz de. Örnek: Ben sıfır asx aldım. Lancer ile aynı motor. Tutulan bir araç olamayınca ucuza sattım ve hemen gitti. Ve ben zarar ettim. Alan kişi ise karlı çıktı.

Uzun lafın kısası Lancer mantıklı bir araç.

• drkraken D kullanıcısına yanıt
    En iyi secenek otomatik + lpg keyfinden gecilmez. Parcasi var piyasasi da guzel tavsiye ederim. Mitsubishi team sayfasinda sorun merak ettiklerinizi facebook da

• fiyat açısından baktıkça colt fikri de aklıma yatmaya başladı,kullanan,yakıtı,otomatiği hakkında bagajı hakkında bilgisi olan var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.