|
3008 hakkında merak ettiklerim
-
-
Modele özel ve binlerce sayfası olan bir başlık var
Tüm sorularınıza cevap bulabilirisiniz Teknik anlamda da çok bilgili arkadaşlar mevcut
https://forum.donanimhaber.com/yeni-peugeot-3008-ana-konu--117095806-2178#146225096
-
Teşekkürler -
Hocam 9 aydır 2017 model dizel otomatik 3008 kullanıyorum.
Bnm aracım 1.6 120 bg. Senin alacağın ise revize edilmiş 1.5 130 bg bir motora sahip. Güncel motor nasıldır bilmiyorum ama benim araç ilk başlarda soğukken biraz gürültülü çalışıyor ısındıktan sonra problem yok. Genel yalıtım anlamında da sınıf standartlarında. Bir sorun yaşamadım.
Araç bence gayet geniş. Bagajı da tatminkar. Ancak bir peugeut bayii varsa bulunduğun ilde bizzat gidip görmek en iyisi.
Genelde Ortalama hızım 40 km civarında. 6 lt yakıyor Aşağı yukarı. Tabi yenilenmiş motorla yakıt sarfiyatı bir tık daha düşebilir. 0-100 hızlanması da güncel motorda daha iyi.
Genelde anlamda keyifli bir araç tavsiye ederim. -
Cevap için teşekkür ederim, arabayı almadan önce gidip incelemeyi düşünüyorum. -
Sahibi değilim ama içini denemiştim rahattı ve genişti size yeter diye düşünüyorum -
Teşekkür ederim yorum için -
1.5 dizel motor kabin içerisinde oldukça sessiz
-
Öyle ise çok iyi. Benzinliden sonra da sessiz devam etmek isterim. -
3008 'in frenlerini beğenmemiştim ben, adblue sorunu ne durunda o da çok büyük sıkıntı. 1.5 bluehdi güzel motor az yakıyor. -
Yorum için teşekkür ederim. -
Ön taraf tavan basık boy 190 ve üzeri kullanmak zor olacaktır, arka koltuklar iyi çok sıkıntı çıkmaz, 2008 ön taraf daha iyi , ondada arka koltuklar bir tık altı -
Adam napsın, binlerce sayfayı mı okusun hocam? Orada soracağını burada sormuş. Aynı soruları soran kişiler de rahatça bu başlığa erişebilirler ne güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan
Adam napsın, binlerce sayfayı mı okusun hocam? Orada soracağını burada sormuş. Aynı soruları soran kişiler de rahatça bu başlığa erişebilirler ne güzel.Benim mesajımdan binlerce mesaj okusun diye nasıl düşündün hayret
Burada her aracı kullanan ve bildik bilmedik yorum yapanlar var Başlığı ve içerideki kişileri tanımadığından böyle bir cevap vermen çok doğal
Forumun genel hastalığı olan kullanmadığı araç hakkında yorum yapma hastalığına yakalanmasın diye söyledim
Verdiğim başlığı 3 5 sayfa okusan ne demek istediğimi anlardın ama sen yine de okuma Böyle devam et...
-
3008 güzel araç ama ben olsam c5 aircross alırdım. Çünkü 3008 görselliğe oynanmış içi bir suv gibi ferah olmayan bir araç gibi geliyor ve biraz da basık bir araç. Ama c5 aircross tamamıyla ferah bir araç ayrıca daha konforlu bence.. benzinli versiyonu mevcut yanlışım yoksa 1.6 180hp olması lazım. Gayet seri sportif bir suv :D -
Bir otomobil EuroNcap testinden 5 yıldız aldı ise o otomobile güvenlik anlamında güvenebilirsiniz. Ha sağlam otomobil ile güvenli otomobil aynı şey değildir. Siz güvenli bir otomobil mi arıyorsunuz yoksa çarptığınız zaman dağılmayacak bir otomobil mi arıyorsunuz bunun cevabını bulmanız lazım. Yalıtım olarak 3008 hakkında bir şikayet duymadım sınıf standartlarındadır herhalde. Genişlik olarak dar bir araç değil önde 1.80 arkada 1.80 rahat eder. Ama ben fazlasını beklerim derseniz kardeşi C5 AirCross a bakabilirsiniz. Bagaj hacmi rakipleri gibi kullanışlıdır ve güzeldir. Bildiğim kadarıyla kronik problemi yok. EAT şanzıman uzun süre sizi götürür. Bana kalırsa alınabilir bir araç. C SUV alacak olsam ilk sıralara koyardım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
3008 'in frenlerini beğenmemiştim ben, adblue sorunu ne durunda o da çok büyük sıkıntı. 1.5 bluehdi güzel motor az yakıyor.O 1.6 BlueHDI lerde oldu. 1.5 BlueHDI lerde öyle bir sorun duymadım.
-
Okuyup okumadığımı kim söyledi. Buradaki konusuna yazılan mesajları süzgecinden geçirip nihai kararı vermek konu sahibine ait. Kısa öz soru sormuş, anakonuda belirli motorun belirli kullanıcısını bulup onun izlenimlerini o kadar sohbet/soru arasından nasıl bulsun. Kolay olmuyor çünkü. Saygılar -
Konu dağılmadan son mesajı yazayım Bahsettiğim başlıkta konuya çok çok hakim kullanıcılar var Bir aracın özel konusu varken konuyla alakası olmayan bir çok kişinin mesaj yazdığı yerden o konudakiler kadar yardım alamayacağını belirttim Bu mesajın aynısını oraya yazsa zaten ziyadesiyle isteği cevapları bulabilir demek istedim
Binlerce mesaj okumadan isteiği bilgilere ulaşır ama öğrendikçe detaya girdikçe asla burada bulamayacağı cevapları da orada bulacağını belirtmek istedim
Aylardır 3008 kullanıyorum ama hem almadan önce hem de aldıktan sonra o başlığın çok faydasını gördüm
Saygılar -
Haklısınız hocam, kusura bakmayın. Yanlış yorumlamışım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Modele özel ve binlerce sayfası olan bir başlık var Tüm sorularınıza cevap bulabilirisiniz Teknik anlamda da çok bilgili arkadaşlar mevcut https://forum.donanimhaber.com/yeni-peugeot-3008-ana-konu--117095806-2178#146225096 |
Adam napsın, binlerce sayfayı mı okusun hocam? Orada soracağını burada sormuş. Aynı soruları soran kişiler de rahatça bu başlığa erişebilirler ne güzel.
|
Bir otomobil EuroNcap testinden 5 yıldız aldı ise o otomobile güvenlik anlamında güvenebilirsiniz. Ha sağlam otomobil ile güvenli otomobil aynı şey değildir. Siz güvenli bir otomobil mi arıyorsunuz yoksa çarptığınız zaman dağılmayacak bir otomobil mi arıyorsunuz bunun cevabını bulmanız lazım. Yalıtım olarak 3008 hakkında bir şikayet duymadım sınıf standartlarındadır herhalde. Genişlik olarak dar bir araç değil önde 1.80 arkada 1.80 rahat eder. Ama ben fazlasını beklerim derseniz kardeşi C5 AirCross a bakabilirsiniz. Bagaj hacmi rakipleri gibi kullanışlıdır ve güzeldir. Bildiğim kadarıyla kronik problemi yok. EAT şanzıman uzun süre sizi götürür. Bana kalırsa alınabilir bir araç. C SUV alacak olsam ilk sıralara koyardım. |
Benzer içerikler
- 1.33 auris alınır mı
- özel plaka sorgulama
- kampana ve disk farkı
- veka radyatör kullanıcı yorumları
- 2000 model opel corsa 1.5 dizel yorumlar
- peugeot 2008 allure 2024
- mercedes eqe suv
- fiat ami
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- 2025 egea
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X