Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
83
Favori
82.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı çalışıtırıp süpürme işlemine başlayınca ileri giderken sorun yok ama kendine doğru geri çekerken cihaz kapanıyor, ileri doğru tekrar çalışıyor. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba?

• enorton E kullanıcısına yanıt
    3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Duvar aparatı yok. Kendi dik durma özelliği var.

Dolunca çıkarıyorum şarjdan

• Benimki biraz önce geldi ve küçük motorlu fırça çıkmadı. Yeni versiyonda hazne boşaltma düğmesini değiştirmişler ve daha iyi yapmışlar. Artık kırılma derdinin olduğunu sanmıyorum. Gelmeyen başlık için Greenote Store ile görüşmüştüm ama şimdi yine yazacağım yollamaları için.

Edit: Şu an biraz inceleme fırsatım oldu. Öncelikle ilk sürümden biraz farklı. Çöp toplama haznesi ve motorun ayrılma kısmı tamamen farklı. Motoru çöp toplama haznesinden ayırınca filtre ve filtrenin ekipmanları komple motor üstünde kalıyor. Daha sonra kızaklı kilitle filtre çıkartılıyor. Videolarda gördüğümüz gibi değil yani, değiştirmişler. NEW versiyon olduğu için sanırım bazı fixleme yapmışlar. Şimdilik ayakta bırakıp şarja koydum. Şarjdan sonra bakacağım daha detaylı.

Bahsettiğim kısım burası. Yeni versiyonda bu böyle ayrılmıyor, altındaki filtre ve onun metal filtresi de üstteki motora kilitli olarak çıkıyor. Ayrıca motorun alt kısmında kenarda, çöp haznesine bağlanınca hava kaçırmasını önlemek için bir conta tarzı şey var ama pek düzgün görünmedi bana.

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da

YENİ VERSİYONDA BU ŞEKİLDE

Edit2: Sadece 5 dakika LOW modda çalıştırmayla evden topladığı pislik. Eski süpürgemiz artık miladını doldurdu ve dün komple ev temizliği yapmıştık. Resmen pislik içinde yaşıyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 14 Temmuz 2023; 12:4:32 >

• Stokta sabah vardı, şimdi adı bile gelmiyor aramada. Stok yenileniyormu tecrübeli Amazon kullanıcıları?

• Satıcıdan yatak fırçası nasıl isteyeceğiz? Soru sormak istiyorum sistem göndericisi amazon olduğu için canlı desteğe yönlendiriyor. Destekte satıcıya mesaj atın diyor.

• ysakay kullanıcısına yanıt

Ağustos ayında siparişe açılıcak satın alıcaksınız sonrada ücretini iade edecekler size mesaj atınca.

sadece gümrük ödenicek.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Satıcıya mesaj nasıl atıcam onu bulamadım

• İlk teslim alanlardan birisi olarak beklentimi orta seviyelerde tutarak almıştım. 1 haftalık kullanımdan sonra ürünün beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.

Gerekmedikçe turbo moda almıyorum ve şarjı tatminkar gidiyor, 30dk rahatlıkla dayanıyor. 1 haftada şarjını hiç tamamen bitirmedim.

Hem araba hem de evde kullandım. Özellikle arabada ince uç ile koltuk köşeleri ve alttaki tozları çok güzel temizliyor.

Bed Brush diye geçen turbo başlık araç halısında ve koltuklarda çok güzel sonuçlar veriyor.

Tabiki evdeki Dyson kadar etkili değil, haftalık genel temizliği yine Dyson ile yapıp günlük temizliğimizi Greenote ile devam ettiriyoruz.

Bu fiyata hala alınır diyorum.

• Arkadaşlar,

Aşağıdaki parçaların hepsi bende çıktı. Bed brush sol üstteki değil mi? Başka bir parça mıdır?

Ayrıca talihsizlik cihaz elimden düşecekken hızını yavaşlattım. Bir şey olmadı ama sonra evi gezerken fark ettim. Aşağıdaki parça düşmüş. Takarken genişlettim. Bu parça ne işe yarar ve elzemse nereden bulabilirim?

Ek olarak ilk izlenimimim oldukça iyi. Keşke bir tanede anneme hediye alsaydım. Baktım stokta kalmamış.

• şarjda sürekli mi tutmalıyız nasıl kullanıyorsunuz?

• SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

Hayır şarj olduktan sonra fişini prizden çekin.

Cihazın pil göstergesi 1 kademeye düşünce şarj edin.

3 4 aya bir şarjını tamamem tükettikten sonra sarja takın.

İyi günlerde kullanınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 17 Temmuz 2023; 2:58:52 >
  • Benim süpürge de bugün geldi. Bed brush yok.

Evde kedi olduğu için ihtiyacım var.

Satıcıya nasıl yazacağım ve ingilizce ne yazacağım?

Yazmak için ağustosu bekleyecek miyiz?

Teşekkürler.

• Benim süpürge de geldi. Yatak fırçası çıkmadı. Sonradan satıcıyla iletişime geçip alabilen varsa yardımcı olursa bizde faydalanalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda stoğa tekrar girecek mi acaba yoksa yeni model vs mi geliyor bilen var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

Şarjını tahmini olarak %20 ile %80 arası bırakırsanız uzun yıllar sorun çıkarmayacaktır.

• Türkçe yazın, onlar çeviri ile anlıyor. Hatta, bana son yazan temsilcinin ismi İlyas idi.

• Benim süpürge' de dün geldi, Malum başlık çıkmadı ama çokta önemsemedim zaten.

Hafif küçük ve güzel. Günlük toz alıp yerleri süpürmek veya bir şey dökülürse hızlıca toplamak için ideal.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.