Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
83
Favori
82.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok elzem bir başlık mı hocam bu? Olmazsa olmaz yapan nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    2 satıcı vardı bu süpürge için, gr eu ve greenote store diye. Bu arkadaşın görüştüğü greenote store. Diğer satıcı ile iletişime geçmeli yatak fırçası için. Bu arada bunun adı yatak fırçası 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STND kullanıcısına yanıt

Evet bana da aynı mesajı atmış :)

Çokta önemli değil başlık.

• Eksik başlığı istersek gümrükte vs. ödeme yapmak gerekiyor mu.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkanax X kullanıcısına yanıt

amazon üzerinden satın alırsanız alırken ödersiniz. (gönderici amazon ise) satıcı size hediye gönderirse kapıda ödeme yapmanız gerekir.

• STND kullanıcısına yanıt

Kac lira odeme cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda almıştım fakat içinden yatak fırçası çıkmadı

• Yatak fırçası olan kutular tatil zamanı için hediye amaçlı yapılmış. Orjinalinde yok zaten. Yani size gelebilecek kutu içerisinde olma ihtimali de var. Sonuçta firma kaç binlerce stokla çalışıyordur. Bundan sebeb sipariş geçenlerde bazısında oluyor bazisinda olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

nasıl ürün memnunmusunuz ?

• sloooppp S kullanıcısına yanıt

Fırça istedim gelen cevap ;

Sayın Müşteri,

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Fabrika, beklendiği gibi Temmuz ayında teslimat yapamadı, bu nedenle şu anda müşterilere gönderecek yatak fırçamız yok.

Yatak fırçasının Ağustos ayında gelmesi bekleniyor ve yatak fırçasını Ağustos ayında satmayı umuyoruz. Yatak fırçası satıldıktan sonra bir yatak fırçası almanızı öneririz, bu noktada bir yatak fırçası için ödediğiniz parayı size geri verebiliriz.

Bu sorun için çok üzgünüz ve anlayabileceğinizi umuyoruz.

Günün kutlu olsun.

Saygılarımla,

Sherry

Hocam bu hangi firma? Gn Europe mu diğeri mi?

GreenoteStore

Satıcı bu hocam bundan almıştım

iademi yapacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 12 Temmuz 2023; 17:27:21 >
    Diyor ki Ağustos’ta sen yeniden satın al bu başlığı biz de sana ücretini iade edeceğiz.

cok tesekkurler hocam

• Merhabalar. Ürünü 2872 liraya 27 haziran'da aldım. Bugün teslim edildi. Greenotestore'den aldım. Yatak başlığı da geldi içinde.

Diğer evimizde viomi a9 kullandığımız ve memnun kaldığımız için aldık. Kağıt üzerimde aynı özelliklere sahip ama yarı fiyatına.

Kablolu süpürgeler gibi yere yapışmıyor. Viomi ile benzer özellikte diyebilirim. Plastik ve kalite hissi viomi'ye göre zayıf.

Bu süpürgelerde önemli olan beklenti. Kablolu süpürge yerini alabilir mi? Hayır. Dyson kadar iyi mi? Hayır. Aynı fiyattaki grundig vb cihazlar gibi param çöpe gider mi? Hayır.

Viomi'yi 2 sene önce 1.500 liraya almıştım. Gayet güzel şekilde kullanıyoruz.

Led ışık yeterli. Duvar delmeyi sevmem. Kendiliğinden dik durabiliyor olması çok hoş. Yukarı kaldırınca dysonlar gibi pil tasarrufu için yavaşlaması hoşuma gitti. Oynar başlık mükemmel.

Aldıktan sonra ilk kurulumda hepa filtrenin üstündeki bantı çıkarmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepgel -- 12 Temmuz 2023; 18:11:33 >

• 3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da
    3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 daamazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08T5WSLZL/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Burdan alınca yatak başlığı çıkıyor mu ?

• PRİME ÜYELERİNE HALA 1984 TL

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da
  • momenty kullanıcısına yanıt

size zahmet başlığın fotosunu atar mısınız? evde yokum süpürge babama gitti. Baksın bakalım var mı içinde

• Maerdir kullanıcısına yanıt

1 haftada teslim edildi. Geçmiş yazışmalardan anladığım kadarıyla kutu içeriği değişmiş Bed Brush çıkmadı. Çok da önemli bir başlık olduğunu sanmıyorum.

Birazdan gönderildiği şarjı ile otomobil içerisini temizleme işinde test edeceğim.

• Maerdir kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.