Şimdi Ara

3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
83
Favori
82.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar.neye göre böyle dediniz? Çünkü kitapçığına baktım böyle bir yazı yok.Satıcıya sordum cevabı buradan paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackdokuz -- 19 Temmuz 2023; 1:14:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de aldım hayırlı ugurlu olsun :)

• Kojege kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, ne zaman aldınız bu gün baktım birkaç kere satışta yoktu.

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. 10.07'de almıştım 18.07'de ulaştı. bu herkesin bahsettiği ekstra başlık yok, sanırım o kadar da önemli birşey olmasa gerek.

• Satıcıya sürekli şarja takılı olması ve sürekli turbo modda kullanılması sorun olur mu diye sormuştum cevabı bu şekilde.

"Sayın Müşteri, Sizden haber aldığımıza sevindik. Akü 3 sabit ışık yandığında şarj cihazını elektrik süpürgesinden ayırabilirsiniz. Bu sırada güç bağlantısını kesmemenizin bir önemi yoktur, pil tamamen şarj olduktan sonra şarjı otomatik olarak durduracaktır. Her zaman turbo modunu kullanmak sorun değil. Ancak ekipmanı daha rasyonel kullanmak için, yalnızca ihtiyacınız olduğunda en güçlü emiş gücünü kullanmanızı öneririz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackdokuz -- 19 Temmuz 2023; 16:38:7 >
  • Trackdokuz kullanıcısına yanıt

Standart cevap vermiş. Bunun pratikte karşılığı yok.

En basitinden telefonunuzda deneyin.

Telefonunuzun şarjı yüzde 100 olduğunda telefonu 1 gün şarjda bırakın bataryasının düşüp düşmediğine bakın.

Eğer batarya dolduğunda akım almayı kesiyorsa şarjı 1 günün sonunda en az yüzde 2 3 düşecektir.

Aynı deneyi dizüstü bilgisayarınızdada yapabilirsiniz.

Denerseniz sonucu buradan paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 21 Temmuz 2023; 0:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt

Aynısı bende oluyor, acaba bu bir sorun mu, iade yapalım.

• Environmental engineer E kullanıcısına yanıt
    bence geri çekerken tetiğe dokunup dokunmadığınıza dikkat edin

• Environmental engineer E kullanıcısına yanıt
    Alt kısım oturmağından yapıyormuş. İyice oturtup denerseniz

• Tamamdır ona dikkat ederim

• Selamlar. Ben de f/p ürünü olduğu için ve robot süpürge yanında kullanmak için dün gece sipariş ettim. Kargoya vermişler bugün. Kaç günde teslim ediliyor? Bir de videolarda bazıları hepa filtrenin etrafında sarılı gelen etiketleri sökmeden takmış. Bildiğim kadarıyla onların sökülmesi gerekiyor değil mi? Bazı başlıkların kutudan çıkıp çıkmama olayı biraz şans sanırım. Kimine çıkmış kimine çıkmamış bakalım.

• Selamlar kitapçıkta charhing period 4.5 hours yazıyor. Yani ilk sarja taktigimizda 4.5 saat beklemeli mi ? Yoksa 3 ışık yanıyorsa şarjdan çekmeli mi ?
    Teşekkür ederim

• bizim de iki gün önce geldi primeday dan almıştık burayı takip ediyim

• Sarjlı süpürge alanlar için küçük bir tavsiye. Malum bu aletlerin derdi pilleri.

Bu tip uyumlu bir adaptörle elinizdeki sarjlı tornavidaların, matkapların pillerini kullanma sansınız var.

Elbette sizin süpürgeye uyumlu modelini bulmanız gerekir...

Linkteki ürün Dyson V6 ya uyumlu. Örnek olması için paylaştım.

Greenote'a uyumlu değildir...

amazon
    BTRUI Dyson V6 Akü Adaptörü Dewalt 20V Pil için Dyson V6 Absolute/Motohead/Animal+Kabarık/Yatak/DC58 DC59 DC61 DC62 SV04 SV09 Vakum Dönüştürücü (sadece DW20V6 Adaptörü)
    https://www.amazon.com.tr/BTRUI-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Absolute-Motohead-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC/dp/B0B1YJ8R4F?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygar_Oz -- 28 Temmuz 2023; 11:54:38 >

• Uygar_Oz kullanıcısına yanıt
    Greenote İcin uyumlu mudur ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realistspary kullanıcısına yanıt

Kesinlikle değil. Aman sipariş edeyim demeyin. Sadece örnek olması için paylaştım.

Bu model Dyson V6 'ya uyumlu.

• iBrush Dyson V7 V8 V10 V11 V15 Uyumlu Çok Fonksiyonlu Dirsek Fiyatı (hepsiburada.com) böyle bir ürün var bizim süpürgelere uyum sağlarmı yada bizim süpürge için uygun olanı bulabilirmiyiz acaba koltuk altları için

• Bojackhm kullanıcısına yanıt

Meraklısı için ben ürünü sipariş ettim daha sonra firma ile iletişime geçtim artık o yatak fırçası denen başlığı koymuyorlarmış kutu içeriğine. Ayrıca satılacakmış. Ben bu durumun çifte standart olduğunu söyledim Wallmart gibi sitelerde ürünü başlıkla benzer fiyata sattıklarını söyleyip itiraz ettim. 300 TL iade aldım. Satıcı ve firma ürünün arkasında ve müşteri destekleri iyi bu konuda olumlu not verdim. Yedek batarya satmamaları biraz enteresan ama bakalım 1-2 güne elime geçmesini bekliyorum. Almanya'dan 4-5 günde gelecek nerdeyse süper hızlı geldi.

• Bojackhm kullanıcısına yanıt

bizde iletişime geçelim madem öyle bir durum var

• createman kullanıcısına yanıt

Kendileri teklif etti ben de şaşırdım açıkçası ama müşteri memnuniyeti açısından iyi. En azından adamlar ilgileniyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.