< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3023 TL Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 da (13. sayfa)

-
-
primeday da gn eu satıcısından aldım msj yazayım bugün
-
Ben 4-5 gün önce sipariş ettim. Satıcı GN EU.
-
Bende bu ürünü aldım 12 haziranda o küçük motorlu fırça bize geldi ama benim cihazımın turbo başlığı sürekli duruyordu tek o başlıkta sorun vardı onu tekrar gönderdi firma ama yine kesik kesik çalışıyor başka bir sorun var sanırım. Ama cihazdan çok çok memnunum daha önce xaiomi kullandım vc40 modeli bundan çok pahalı olmasına rağmen çok kötüydü. Tavsiye ederim cihazı herkeze
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
etkinlik olarak hediye verilmiş ağustos ayı içerisinde satışa sunulacakmış isteyen sipariş verip satın alacakmış
-
Bu eksik çıkan parça çok mu önemli nasıl bir şey bu bende sipariş vereceğim ürünü
-
Hangi satıcı bu Greenote Estore mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcı gn eu yazıyordu diğer arkadaşlar farklı satıcıdan mı aldı acaba bilmiyorum yorumlarda ücretsiz gönderim sağlarız diye cevap alanlar da varmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmayla nasıl iletişime geçiyorsunuz? Mail yoluyla mı ?
amazon üzerinden msj gönderebiliyorsunuz
-
İki farklı link var hangisi doğru link ? biri gsc50 diğerinde gsc50 new modeli yazıyor kafam karıştı. İkiside aynı mı ? Hangisini alıyoruz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsefe07 -- 31 Temmuz 2023; 13:14:24 > -
Benim süpürge bugün teslim edildi. 3 günde Türkiye'ye geldi ürün. 3 günde İstanbul'dan bana anca getirdiler. 6 günde teslim edildi. Valla ürün övüldüğü kadar varmış ben çok beğendim. Çok pratik ve çekim gücü, başlıkları filan fiyatına göre iyi geldi bana. İyi ki almışım. Ekstra bir şey olmadan dik durması olayı da iyiymiş. Yatak fırçası denen fırça çıkmadı içinden onun için iade aldım zaten bi tane küçük fırça başlık var o da yatak, koltuk vs de çok işe yarıyor. Alacak olanlara öneririm güzel cihaz.
-
hocam nasıl iade aldınız hangi satıcıydı birde ben amazon üzerinden yazdım iade den bahsetmediler
-
Benim satıcı ayrı satın alabilirsin deyip duruyor başka da bir şey söylemiyor.
Hangi satıcı öğrenebilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende onu sordum bir üstteki yazmış iade aldım diye banada öyle diyor amazondan yazdım ayrı olarak sipariş verebilirsiniz diyor kimisi de yorumlarda ücretsiz gönderim sağlayacaklar demiş
-
Herkese iade ya da ücretsiz gönderim seçeneği sunmuyorlar sanırım hocam ekstra bir şey yapmadım. Durumu izah ettim kendileri teklif etti. Biraz şans sanırım.
-
Hocam iki satıcı var bir gn eu birde greenptestore siparişten kontrol eder misiniz satıcı kim? Teşekkürler bu arada 👍
Yukarıda cevaplamıştım aslında görmemişsiniz. GN EU.
-
Görmemişim hocam pardon
GN EU satıcısı ısrarla ücretli bir şekilde satın alabilirsiniz diye dönüş yapıyor neyse sağlık olsun çok önemli değil o parça olmasada olur elzem bir durum değil sıkıntı amazonun ürün altındaki yorumlarda da ücretsiz gönderim yada ücret iadesi yapılacağı yazıyor neye göre kime göre bu şekilde hareket ediyorlar anlamış değilim hayırlısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X