Şimdi Ara

307 aracıma park sensoru takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle selamun aleykum. Haftaya izmire arabamın yanina gidecegim özlemle bekliyorum a101 den aldigim pirhana 6601 kodlu park sensorunu kendim takmak istiyorum. Fakat bir sorum olacak arka tampon çıtalarini diş kırmadan nasıl çıkartabilirim. Ve arka tampondan bagaja nasil kabloyu iletecegim. 307 aracıma park sensoru takmak aracim budur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arka tampon çıtalarıyla iş bitmiyor, arka tamponu komple sökeceksin, elin yatkın değilse beceremezsin, arka tamponda eşit aralıklarla park sensörünün genişliğine uygun delikler açacaksın, uygun matkap ucun yoksa yapamazsın, sensörü geri vites lambasına bağlayacaksın, elektrik işinden pek anlamıyorsan tesisatta yerini bulamazsın, kaporta işinden anlamıyorsan tamponu yerine doğru oturtamazsın, bu zamana kadar hiç yapmış olduğun birşey değilse bulaşma, ver 100 lira taktır bir kaportacıya, ayrıca sensörlerin ucu bu renk arabada çok sırıtır siyah kalırsa, aracın rengine de boyatman lazım
  • Bence youtube'a bir göz gezdirin, lakin tamponu çıkartmadan panc ile delme yapıyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delmekte sıkıntı yok baglantiyi da yaparim da 307 nin baglanti kablosunu bagajda havalandirmadan alabilirmiyim. Yoksa kaputu sokmeye ugraşmam. Şu an araç başında değilim. Haftaya olacağım daha önceden takan varsa yorum yapabilirlerse daha iyi olur.

• Çıtalari sokmek istememin sebebi çıta altında fabrika çıkışlı sensor deligi varmı diye bakmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Park Sensörü Hoparlörü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.