Şimdi Ara

307 CC 2.0 sport aldım :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun nazar değmesin de benzini cidden çokmuş ya altından kalkarsın umarım
  • hayırlı olsun öncelikle.kazasız belasız kullan inş.307 cc çok güzel araçtır aslında ama satın aldığın adam güzelim
    aracı katletmiş bence.tamponlar neysede o spoiler ve marşpiyeller çok gereksiz diye düşünüyorum.bu araç
    sadeyken çok daha çekici.bunlar kendi fikirlerim tabi.daha çok sadeliği sevdiğim için bana öyle geliyor
    olabilir.sen aracı beğendiysen bize hayırlı olsun demek kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 3 Temmuz 2008; 13:22:56 >
  • araçtan rüzgarlığı çıkarttık polisler durduruyor diye çok göze batıyo bi de büyük bir sorun var gelecek ay aracın muaynesi geldi adam bulmam lazım yaptırmak için en kötü adanaya gidip orda tanıdıklar yaptırırız dedi
  • sorması ayıp pkaça aldın aracı kaç model birde
  • rezil etmiş sahibi arabayı, sevmiyorum böyle modifiyeyi vesselam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

rezil etmiş sahibi arabayı, sevmiyorum böyle modifiyeyi vesselam...

+std. hali zaten güzel bende böyle modifiyeleri hiç sevmyiroum

hayırlı olsun keyifli sürüşler
  • her şeyi güzelde şu arkadakı spoileri sök bence
  • hayırlı olsun.
  • HAYIRLI OLSUN HOCAM NE KADARA PATLADI ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Allah hepinize daha güzellerini nasip eder inşallah arkadaşlar, resimleri koyarım bir iki güne :)

Amin
  • 200 TANE bildiğimiz beygirlerin peşine tekerlekli kızak yapsak aynı gücü alabilirmiyiz acaba ?

0-100 kaç sn de ulaşırız kimbilir..

denemek lazım aslında..

beygileri 3 erli sıralacak tam bi şerite sığar geriye doğruda 66 sıra yapar 67. sırada da vagon ve sürücü
  • Gerçekten dehşet duruyor araç.Hayırlı olsun aman dikkat et nazar değmesin.Okadar eleştren oldu şimdi
  • Valla öğünmek felan için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın yeni kasa beyaz audi tt ile gezdik ben böyle bi ilgiyle karşılaşmadım.Demek ki bize denk gelmemiş

Hayırlı olsun bu arada kanat ve yandaki zımbırtıyı sökersen daha güzel durur bence
  • Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Valla öğünmek felan için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın yeni kasa beyaz audi tt ile gezdik ben böyle bi ilgiyle karşılaşmadım.Demek ki bize denk gelmemiş

Hayırlı olsun bu arada kanat ve yandaki zımbırtıyı sökersen daha güzel durur bence

ya bazı arabalar hakkaten çok ilgi çekiyo 2 sene önce transporterla geziyoduk çok tatlı ve gösterişliydi ama standart değildi rengi fln çok güzeldi yaa herkesmi dönüp bakar yok böyle bişey ya kız olsun erkek olsun herkes bakıyor 40 yıl düşünsem bi minibüse oyle bakacakları aklıma gelmezdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi-Ay

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Valla öğünmek felan için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın yeni kasa beyaz audi tt ile gezdik ben böyle bi ilgiyle karşılaşmadım.Demek ki bize denk gelmemiş

ya bazı arabalar hakkaten çok ilgi çekiyo 2 sene önce transporterla geziyoduk çok tatlı ve gösterişliydi ama standart değildi rengi fln çok güzeldi yaa herkesmi dönüp bakar yok böyle bişey ya kız olsun erkek olsun herkes bakıyor 40 yıl düşünsem bi minibüse oyle bakacakları aklıma gelmezdı

307 CC 2.0 sport aldım :)

buydu araç.. Konuyu açan arkadaş mekanın ismini verirse sevinirim.İlgi istiyor bazen insan

• Tekrar güle güle kullan arkadaşım.Digerlerıne katılacam arabanın tum kalıtesı karızmasını mahvetmıs bazı araclar standart halıyle dıkkat ceker.en kısa surede aracı orjınal halıne getırmenı dılerım eksozlar bıle cok sıradan olmus.
  • @ blue knight : teşekkürler cevap için gerçekten mevkiyi merak etmiştim hani bizde neden olmadı diye merak ettim sorunu bulmuş bulunuyorum ,

@ EagleGlance : e93 te özellikle cabrio modundayken içeri ses almıyor ama motor klasik bmw dizel motoru hırıltılı çalışıyor devirlenmeler olsun süratli kalkışlarda olsun benzinlideki o bmw zangırdamasını yaşatamıyor ne yazıkki onunda kendine has bi sesi var ama benim hoşuma pek gitmiyor bu sebeple alacağım araç bmw olacaksa dizel olmayacak . : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Dostum yanlış anlama ama bu arabayı bu hale getiren arkadaş çok zevksiz imiş.Resmen apaçi-şahin arabası gibi duruyor.Arabaya acıdım.Biraz kızdım.Sert söylediysem kusura bakma!!!Aşağıdaki resmi bir gör bak.Hangisi daha hoş duruyor anlarsın!! Umarım orjinal parçalarını da vermiştir.Bence eski haline getirsen daha iyi olur.

• hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.