Şimdi Ara

307 CC 2.0 sport aldım :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya kapılar çok büyük herkes bir yere vuruyo o açıdan aslında ii olabilir diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Bu araacın posteri vardı bende.. Trtuning dergisine çıkmıştı Kayserisporlu bir futbolcunundu heralde.

Güzel Arac bir ara duvarımı süslemişti

Kazasız Belası

ya bende o sayıyı arıyorum hangi sen hangi sayı acaba :)
  • şuan memlekettyım okul açıldığı zamn doneceğm gurbete orda ki evimde kaldı, dergi sayısını ozamn soylerım ok
  • güle güle,kazasız belasız çok güzel bir araç almışsın..
  • teşekkür ederim
  • Çok güzel araba hayırlı uğurlu olsun ne kadar aldın acaba?
  • arabanın açık hava filtresini kit halinde değiştirmek istiyorum

http://www.sahibinden.com/jsv_filtre_montaj_kiti-01WQQaXQQ11347037WQQpXQQdisplayitem

ne dersiniz o kadar marka varki aslında aklımda simato vardı ii yorumlar duydum
  • K&N, Green, AEM gibi dünyaca bilinen markaların kitlerini al. 135 YTL'ye satılan kitten fazla kalite bekleme. Boruları kalitesiz olur, çabuk ısınır, filtreleri iyi toz tutmaz, sonra başını ağrıtır basit bir filtree bile.
  • 7 sene önceki konuya cevap yazxmak biraz enteresan oldu ama ah şu ön tampon, bulamadım seni... çok fazla seçenek var ama bu kadar güzelini hiç bir yerde bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lthec

7 sene önceki konuya cevap yazxmak biraz enteresan oldu ama ah şu ön tampon, bulamadım seni... çok fazla seçenek var ama bu kadar güzelini hiç bir yerde bulamadım.

bulamazsın yaptırman lazım iyi bir fibarci kalıp döker ona. ama orjinal yerini arıyorsan ankara lec-sport ta yapıldı ilk. anılarım canlandı ne hevesle almıştım 7 sene olmuş vay be
  • cevap için çok teşekkür ederim kardeşim. sağol.
  • lthec kullanıcısına yanıt
    bu arada fiberci bulsam bile o tasarımda bir tampon olmadıkça sıfırdan yapılması pahalıya mal olacaktır. umarım onların elinde kalıbı duruyordur.
  • Aracı 10 kere satmışsınızdır herhalde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu arada fiberci bulsam bile o tasarımda bir tampon olmadıkça sıfırdan yapılması pahalıya mal olacaktır. umarım onların elinde kalıbı duruyordur.

fiber için çok değişik fiyatlar çıkıyor kimi çok uygun kimi ütopik biraz gezmek lazım.

evet ya sonra apaçilerin eline düştü ne yazık ki araç
  • senin aracın tamponunu yapan ustayı buldum. telefon ile konuştuk. bu işi bırakmış. kalıpsız elle yaptığını söyledi. tebrik ettim kendisini. malesef artık şansımız kalmadı.
    ben Türkiyede hatta dünyada yapılan en güzel 307 tamponu olduğunu düşünüyorum (ön tampon)
  • quote:

senin aracın tamponunu yapan ustayı buldum. telefon ile konuştuk. bu işi bırakmış. kalıpsız elle yaptığını söyledi. tebrik ettim kendisini. malesef artık şansımız kalmadı.
    ben Türkiyede hatta dünyada yapılan en güzel 307 tamponu olduğunu düşünüyorum (ön tampon)

Resimleri gösterin iyi bir fiberci yapar o işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.