Şimdi Ara

307 CC 2.0 sport aldım :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun arkadaşım, peugeot bölümüne bekleriz
  • hayırlı olsun çok güzel duruyor resimlerde. bir de zahmet olmazsa üstü kapalı iken yandan bi resmini çekip koyabilir misin? spoiler ile nasıl duruyor merak ettim..
  • hayırlı olsun güle güle binin.
  • Evet bursa'da o arabaya bakarlar ama bebek'te bakmazlar, insanlar doymuş çünkü. Hergün ferrari görmeye.
    Hayırlı olsun dostum
  • araba biraz fazla füturistik duruyor. ya bir de, yanlış anlamayın ama bursadaki kızlar pek bi aç. iki gün kaldım, iki gün daha kalsam 2 çocuk sahibi olurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

araba biraz fazla füturistik duruyor. ya bir de, yanlış anlamayın ama bursadaki kızlar pek bi aç. iki gün kaldım, iki gün daha kalsam 2 çocuk sahibi olurdum

İnsanından insanına değişir aslında.Bursa'da pek çok tanıdığım kız var,daha hiçbirinin araba mevzusuna tav olduğunu görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helisel

quote:

araba biraz fazla füturistik duruyor. ya bir de, yanlış anlamayın ama bursadaki kızlar pek bi aç. iki gün kaldım, iki gün daha kalsam 2 çocuk sahibi olurdum

İnsanından insanına değişir aslında.Bursa'da pek çok tanıdığım kız var,daha hiçbirinin araba mevzusuna tav olduğunu görmedim.

Yok abi hepsi için demiyorum, demek ki bizim bulunduğumuz mekanlarda öylelerdi. Ha bir de, arabada değildik ki Arabayı gören kaçardı. Camları filmli siyah caddy

• quote:

quote:

quote:

Yok abi hepsi için demiyorum, demek ki bizim bulunduğumuz mekanlarda öylelerdi. Ha bir de, arabada değildik ki Arabayı gören kaçardı. Camları filmli siyah caddy

He o zaman işler değişir, az biraz yakışıklılık varsa, daha da önemlisi ağzın laf yapıyosa, ortamda çekinmeden elini cebine atıyosan bursada yolun açık oluyor valla.
    Bursa'da çok maganda tipli erkekler var.Hatta gemlik dolaylarında aşmışlar.Akşam grup halinde kumlaya inip adam dövüp geri geliyolar.E kızlar da bunun farkında
    Böyle farklı olduğunu hissettiler mi bi ortamda deme keyfine
    Araba mevzusuna gelince,Yalovada bardan ford transitle hatun kaldıran adam tanıyorum
    Senin Caddy onların çoğu için Ferrari düşün artık

• quote:

He o zaman işler değişir, az biraz yakışıklılık varsa, daha da önemlisi ağzın laf yapıyosa, ortamda çekinmeden elini cebine atıyosan bursada yolun açık oluyor valla.
    Bursa'da çok maganda tipli erkekler var.Hatta gemlik dolaylarında aşmışlar.Akşam grup halinde kumlaya inip adam dövüp geri geliyolar.E kızlar da bunun farkında
    Araba mevzusuna gelince,Yalovada bardan ford transitle hatun kaldıran adam tanıyorum

Neyse abi sakat bu muhabbetler. Sen pazar günü gelsene pikniğe

• quote:

quote:

Valla onu bende çok düşündüm hatta extremeenvy da geleckmiş ne güzel tanışırız muhabbetimiz ilerler diyordum ama sülalemizin düğün programı işimi çok bozdu.
    Bu gün (4 temmuz) akşam bursaya geçicem pazar günü sabahtan da lüleburgazda olmam lazım
    Ama çağırdığın için çok sağol valla ya inşallah bidahaki sefere diyecem çok klasik olacak ama elimden gelen birşey yok

• quote:

quote:

quote:

Valla onu bende çok düşündüm hatta extremeenvy da geleckmiş ne güzel tanışırız muhabbetimiz ilerler diyordum ama sülalemizin düğün programı işimi çok bozdu.
    Bu gün (4 temmuz) akşam bursaya geçicem pazar günü sabahtan da lüleburgazda olmam lazım
    Ama çağırdığın için çok sağol valla ya inşallah bidahaki sefere diyecem çok klasik olacak ama elimden gelen birşey yok

abi sen istedikten sonra yine toplanırız sorun değil. arada bir de olsa biz 3-5 toplanıyoruz zaten

• HayırLı olsn araba gerçekten harika..

ßenimde hayalim golf veya 307 sport
  • quote:

Erkekleri ilgilendiren konulara gelince herkesin gözü arabanın üzerinde sanki ünlü biriymişsiniz gibi hele üstü açıkken olay kopuyo benzicide karttan para çeken kasiyer kızla bir iki kere konuşmuştuk bu araba senin mi dedi evet dedim artık bir tur gezdirirsin bir ara dedi :) benzinciye gidiyorum orda abi otur bi çay ikram edelim diyorlar. Ye kürküm ye olayı sonra duş almaya eve çıktım 1 kattayım aşşadan sesler geliyo 4 kız 18 yaşlarında hepsi arabayla resim çekiliyolardı yarın şehir dışına gideceğim için bu işlere burda hiç bulaşmayım dedim.

Allah hepinize daha güzellerini nasip eder inşallah arkadaşlar, resimleri koyarım bir iki güne :)

Bana neden olmaz hiç şöyle şeyler ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Erkekleri ilgilendiren konulara gelince herkesin gözü arabanın üzerinde sanki ünlü biriymişsiniz gibi hele üstü açıkken olay kopuyo benzicide karttan para çeken kasiyer kızla bir iki kere konuşmuştuk bu araba senin mi dedi evet dedim artık bir tur gezdirirsin bir ara dedi :) benzinciye gidiyorum orda abi otur bi çay ikram edelim diyorlar. Ye kürküm ye olayı sonra duş almaya eve çıktım 1 kattayım aşşadan sesler geliyo 4 kız 18 yaşlarında hepsi arabayla resim çekiliyolardı yarın şehir dışına gideceğim için bu işlere burda hiç bulaşmayım dedim.

Allah hepinize daha güzellerini nasip eder inşallah arkadaşlar, resimleri koyarım bir iki güne :)

araba en sonda geliyor. öncelik karizma..

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

araba en sonda geliyor. öncelik karizma..

Rx-8 i Satmadan Önce Çok İlgileniyorlardı..... .. Şimdi 2002 Model Ferrari 360 Spider'a [Bulgaristanda Alıcam ] Göz Diktim Onun için Birkim Yapıyorum :)

• Maşallah forumda arabistan gibi oldu petrol zengini...
  • Spolier çıkarıldı arkadaşlar araçtan ama benim bu hali çok hoşuma gidiyor açıkçası standart 307 CC den(yoksa benim içinde gizli bir apaçi mi var )

Araçta full tesisatlı bu arada(nazar değmesin değeri bayaa yüksek) bu aracın ilk sahibin 1. lig futbolcusu araca para harcamaktan kaçınmamış ayrıca Tuning dergisinin bir sayısında da çıkmış araç bende onu arıyorum. 18 inç zınık jant bu arada lastikler kumho 225. body kitini beğeniyorum, farlar zenon.

İstanbul bebekte tabi buralardaki gibi dikkat çekmeyeceğine eminim :) bursada görevliyimde ben izmirde kalıyorum yazları seneye izmire dönemezsem istanbula tayin isteyeceğim

kız mevzusuna gelince anlatacamda forumda sallıyomuşum gibi bir olay oldu amam kesinlikle öyle değil. arkadaşlar olanı gerçekten söylüyorum izmiri bilen bilir kızlar hem güzel hem rahatlar dün geldim izmire gece eve bi bir hatun geldi onu eve bıraktım(kızla daha önceden tanışıyordum) ev arkadaşım eve çıktı saat gece 3 ben arabayı parkediyordum motorla bir erkek iki kız bıraktı kızlar baya mini şortlu askılı afetlerdi. eve girerken benim çıktığımı gördüler erkek gidince "şşşşşt nereye" dediler" bende eve geçiyorum buyrun beraber geçelim" dedim kızlarda geldi kızlar :S 10 üzerinden 9 du açıkçası ben bile dumur oldum yalan yok :S ama kızlar motorum önde gidineydi orası kesin hatta ben kızların telekız olduğunu düşünmüştüm ama para istemediler. ancak olayın en komik yani izmirdeki ev arkadaşımın haliydi gece 3 te arkadaşınızı 5 dakika önce araba park etmeye bırakıyosunuz eve taş gibi 2 hatunla geliyor çocuğun yüzünü görmeliydiniz ha burda şans faktörüde çok gecenin 3de o kızlarla tam orda denk gelmek şans açıkçası(kızlar sarhoştu bu arada)

green açık hava filtresi sorun havada kalmış bu arada ömrü hakkında hiç mi bilgisi olan yok?

40000 bakımı için servise gittim bujiler, yağ filtresi, yağ, polen filtresi 350 ytl dedi. Bende YUH! dedim hepsi anca 150 ytl tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 18 Şubat 2009; 0:16:33 >

• resimlere devam bu da tuningi yapan firmadan yalnız jantlarım şuan öyle değil

307 CC 2.0 sport aldım :)

yalnız arabanın önü çok zorluyo beni sürtülüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

resimlere devam bu da tuningi yapan firmadan yalnız jantlarım şuan öyle değil

yalnız arabanın önü çok zorluyo beni sürtülüyo

İzmir kızları rahattır.Kimse yanlış anlamasın.Maddiyatçıdırlar.Benim Tigraya bile hayran oluyorlar.10 senelik araç ama eskimeyen tasarımı var.

Dostum araç bana çok apaçi geldi.Abartı.Tabii sen beğendiysen sorun yok.En azından arka kanatı çıkarsan sanki daha normal olacak

Green açık hava filtresini ben tam olarak emin değilim.Ama green kutu içi filtrelerin ömür boyu olduğunu biliyorum.Sadece arada sırada temizliyorsun.

quote:

Açık hava filtresi:Ayrıca bu filtreler yüksek geçirgenlik özelliği ve çok küçük gözenek özellikleri ile motora büyük partiküllerin girmesini engeller. Periyodik bakımları yapıldığı takdirde 100.000 km üzerinde sorunsuz olarak hizmet ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 4 Temmuz 2008; 22:33:31 >

• Oha. Demekki ben bununla gitsem ordu dolusu kız gelcek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.