Şimdi Ara

307 CC 2.0 sport aldım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce araba ile uğraşmaya başladım ama kısmet düneymiş arabayı dün üzerime alabildim. aslında düşündüm tek kapılı arabanın satış zorluklarını ama bir defa genç oluyorum diye gözü kapatıp aldım

Araç 307 CC 2.0 SPORT 40000 km de chip,hava filtresi ve komple egzos var dynoda 200 beygir çıkıyomuş yani araç ben dahil 201 beygir ilk kalkışı bende biraz hayal kırıklığına uğrattı sonuçta 200 beygir bir araç tabi bunda 1500 kg olmasınında etkisi çoktur ama ara hızlanmaları ve son sürate ulaşması çok ii 7 bin devri görüyo viteslerde. tüketime gelince 100 ytlye 350 km yaptım şehirler arası :S bu araba benim ocağıma incir ağacı dikmeye aday yani kasko da 1500 ytl çıktı o da en ucuz :S içi kırmızı siyah deri kaplama

Erkekleri ilgilendiren konulara gelince herkesin gözü arabanın üzerinde sanki ünlü biriymişsiniz gibi hele üstü açıkken olay kopuyo benzicide karttan para çeken kasiyer kızla bir iki kere konuşmuştuk bu araba senin mi dedi evet dedim artık bir tur gezdirirsin bir ara dedi :) benzinciye gidiyorum orda abi otur bi çay ikram edelim diyorlar. Ye kürküm ye olayı sonra duş almaya eve çıktım 1 kattayım aşşadan sesler geliyo 4 kız 18 yaşlarında hepsi arabayla resim çekiliyolardı yarın şehir dışına gideceğim için bu işlere burda hiç bulaşmayım dedim.

Allah hepinize daha güzellerini nasip eder inşallah arkadaşlar, resimleri koyarım bir iki güne :)

• hayırlı olsun güle güle bin.

her km sinde farklı farklı anılarını saklayarak binersin inşallah
  • Hayırlı olsun.Gerçekten dönüp 2 kere bakılacak bir araç ve kız tavlamak içinde birebir

Yalnız ben buna spor araç diyemem.1500 tonla pek bir performans beklemeyin.Birde baya uzun bir araç park ederken dikkat edin.Araçın önü ve arkası belli olmuyor.Daha çok gezmek için tatile gidilecek bir araçtır.Konforuda iyidir.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Karizmaya karizma kattın yani. Gızlar peşinde koşacak artık.
  • Ohoo sen moda girmişsin beline kuvvet kardeşim
    Yanlış anlama araba 200 hp ya gazı kökledinmi belinde hissedersin bitin gücü
  • sağolun arakdaşlar evet kilo çok büyük br handikap. birinde aynı motor 206 rc vardı dehşet gidiyordu bu arabada ise kalkıştan ziyade ara hızlanmalar ve son hıza ulaşma ii zaten standart hali 0-100 9.5 sn yapılan modifikasyonlar sonucu 8-8.5 çıkıyor demişlerdi bi de green marka açık hava filtresi var araçta 10000 de takılmış bunların ömrü ne kadardır acaba yıpranmış duruyor. ben simato düşünüyorum ama siz ne dersiniz?

gızlar meriva ile gezerkende bakıyodu da bu kadar değil
  • yani typardan iyi 2.0 201 hp atmosferik gayet başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 307 1.6 XT ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalnız o ben dahil 201 beygir
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah. Çok karizma bir araba.
  • Hayırlı olsun,kazasız belasız ve cezasız :) sürüşler dilerim.Gerçekten çok düzgün bi araba iyi yapmışsın valla
  • gerçekten 10 numara bir araç 307 cc hayırlı olsun tekrardan ,en iyisini yapmışsın bir defa genç oluyoruz ,benimde imkanım olsa o tarz bir araba alırdım
  • hayırlı olsun darısı başımıza aminnnn
  • hocam standardı 150bg filtreyle egsozla 200bg alamazsın gibi geldi ama hayırlı olsun güzel araba boşwer zaten
  • Hayırlı uğurlu olsun dediğiniz gibi üstü açıkken arkasından dönüp bidaha baktıran araç
  • hayırlı olsun artık tavladığın kızlarında resimlerini çekersin
  • ilk viteste gördün herhalde değil mi 7000 i ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

ilk viteste gördün herhalde değil mi 7000 i ?

neden başka viteslerde görülmezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

ilk viteste gördün herhalde değil mi 7000 i ?

neden başka viteslerde görülmezmi?

Yok merak ettim , ayrca konu sahibi arkadaşa birşey sormak istiyorum ; gezdiğin mevkiler nereler acaba şu benzincideki kız ve fotoğraf çeken hatunların olduğu yerler , arkadaşımın 320d e93 ü ile bebekten sarıyere kadar gittim evet gerçekten gözler üzerinizde oluyor araç fazlası ile dikkat çekiyor ama tutupta kimse tanışmaya yada konuşmaya kalkmadı bunu dalga geçme amaçlı almayın gerçekten merakımdan soruyorum ; cevaplarsanız sevinirim.

Ayrıca hayırlı olsun , kazasız belasız cezasız mutlu günlerde kullamanız dileklerimle ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 3 Temmuz 2008; 0:36:53 >

• Almayı çok istediğim araçlardan bir tanesi güle güle kullanın.Fotoğrafları da bekliyorum...
  • 207 CC ve 307 CC çizgileri çok güzel araçlar, 308 CC yi de merak ediyorum ancak 308 in bişeye benzememesi,

CC versiyonunun da hayal kırıklığı olacağı hissini uyandırıyor bende...

ekleme: hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 3 Temmuz 2008; 0:46:17 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.