Şimdi Ara

307 CC 2.0 sport aldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kızlar?

e alalım birer tane anasını satayım
  • kardes hayırlı olsunda.boyle bıseyı yasamadıgın ıcın heyacan yapmıssın zaten bende hıc gelemem ısıklarda surklı bırılerı bana baksa uyuz olurum ustu acıkken.

Arabaya tav olacak kızlardanda nefret ederım.Bunlar fani şeyler netten buldugum falan kızlarla gorusmeye palıom ıle gıdıyorum pejo 407 varda ne gerek var onemlı olan senınle olması maddıyata deger verecek hatundan bende bazı seylerı almasını bılırım.Kız mevzusunun abartılmamısını dusunuyorum senın arabanı gorup gezdır demıs demekkı senden daha ıyı porshe ferrarı gırse benzınlıge ne dıycek merak ettım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

200 beygir?

kızlar?

Aslında sizin arabayı 200 beygir yapsak içine bir düzine kız sığar
    307 ccye en fazla 5 tane girer sizin arabaya düzine düzine
  • hayırlı olsun

kasiyer kıza cevap ne oldu avaba?
    eee bi tur verirsin artıkkk

hakkaten yanlıs porsche le gitsen demekki direk yaniii töbe töbeeee
  • soranlar söleme arkadasım benzinliğin yerini insan bindiği dalı kesermi

bende merak ettim şakası bir yanaaa.....

adamı ihya edicez ...
  • Benzinliklerde ne zamandan beri hatun bayan kasiyer çalışyırıyorlar
    Piskopatı var kamyoncusu var delisi var bayanın işi ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosworth

hocam standardı 150bg filtreyle egsozla 200bg alamazsın gibi geldi ama hayırlı olsun güzel araba boşwer zaten

yok kardeş standardı 180hp. bi chiple 200 olmuştur zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Benzinliklerde ne zamandan beri hatun bayan kasiyer çalışyırıyorlar
    Piskopatı var kamyoncusu var delisi var bayanın işi ne

Eskişehir'de bir kaç istasyonda bayan kasiyerler var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

yani typardan iyi 2.0 201 hp atmosferik gayet başarılı

Type-R stock halde 200 hp arkadaşınkinde chip,hava filtresi ve komple egzos şeklinde 200 hp o yüzden karıştırmayalım

Güzel araç gerçekten hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 3 Temmuz 2008; 10:25:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

200 beygir?

kızlar?

Aslında sizin arabayı 200 beygir yapsak içine bir düzine kız sığar
    307 ccye en fazla 5 tane girer sizin arabaya düzine düzine

evet çoşkun qüzel bir konu ya değinmiş desiya

• Çok güzel bi seçim yapmışsın allah kaza bela vermesin.
  • Adama o kadar benzin istasyonunun yerini sorarsanız adam da böyle kaçar Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin,araba ocağına incir ağacı dikmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

quote:

ilk viteste gördün herhalde değil mi 7000 i ?

neden başka viteslerde görülmezmi?

Yok merak ettim , ayrca konu sahibi arkadaşa birşey sormak istiyorum ; gezdiğin mevkiler nereler acaba şu benzincideki kız ve fotoğraf çeken hatunların olduğu yerler , arkadaşımın 320d e93 ü ile bebekten sarıyere kadar gittim evet gerçekten gözler üzerinizde oluyor araç fazlası ile dikkat çekiyor ama tutupta kimse tanışmaya yada konuşmaya kalkmadı bunu dalga geçme amaçlı almayın gerçekten merakımdan soruyorum ; cevaplarsanız sevinirim.

Ayrıca hayırlı olsun , kazasız belasız cezasız mutlu günlerde kullamanız dileklerimle ..

Yusuf bişi sorcaktım e93 d motor sesi nasıl, dizel motor çok ses yapıyor mu?

• quote:

quote:

quote:

ilk viteste gördün herhalde değil mi 7000 i ?

neden başka viteslerde görülmezmi?

Yok merak ettim , ayrca konu sahibi arkadaşa birşey sormak istiyorum ; gezdiğin mevkiler nereler acaba şu benzincideki kız ve fotoğraf çeken hatunların olduğu yerler , arkadaşımın 320d e93 ü ile bebekten sarıyere kadar gittim evet gerçekten gözler üzerinizde oluyor araç fazlası ile dikkat çekiyor ama tutupta kimse tanışmaya yada konuşmaya kalkmadı bunu dalga geçme amaçlı almayın gerçekten merakımdan soruyorum ; cevaplarsanız sevinirim.

Ayrıca hayırlı olsun , kazasız belasız cezasız mutlu günlerde kullamanız dileklerimle ..

7 deviri her vitesde görür , benim corollam 6800 devir çeviriyo 1,2,3,,4 hepsinde gördüm zaten cok 5 haric o kadar hıza cıkmadım hiç , yani entrasan biri soru olsum motorun max devri her vitesde görülür

• hayırlı olsun güle güle kullan
  • teşekkürler arkadaşlar umarım daha iyileri sizinde olur. çok cevap verecem ama;

Ozdamar arkadaşım yok estağfurullah dalga geçtiğini düşünmedim ama işte sitede sallama yapan kişilerden dolayı belki böyle düşünmüşsünüzdür, o da olabilir tabi. buraya yazıp yazmama konusunda da düşündüm açıkçası ama sevindim ve sitedekilerle paylaşmak istedim.Açıkçası ilk vitesi o kadar zorlamadım zorladığım zaman ise göstergede asr yanıp sönüyo çünkü diğer viteslerde daha rahat. Ben şuan bursadayım bugün Allah kısmet ederse izmire geçeceğim kızlar evimin orda yaptı bunu bursa setbaşı tarafı benzinci de merkeze yakın kent meydanına doğru giderken üstü açıkken daha çok ilgi tabi.

majay arKAdaşım benzinliğe ferrari ile gitsem kız bana heralde "sen bir arka tarafa gelsene derdi " ama şu konuda haklısın ki dün akşam rahatsız oldum sürekli arabalar yarışmaya çalışıyor sıkıştırıyorlar ki ben şehir içinde hız yapmayı asla seven biri değilim bi de bakışlardan dün biraz rahatsız oldum.

Kızlar konusana gelecek olursa benim ciddi olduğum bir kız arkadaşım var o yüzden kızları arabaya bakıp gelemesi gibi bir sorun duymuyorum zaten sırf araba için gelen kızın ne için geldiği malumunuzdur bu arada arabanın dikkat çekmesinin sebebi daha çok görüntüsü ile ilgili araç standart değil

benim çektiğim resimler değil bunlar sahibi internete verirken çekmiş araç bu

307 CC 2.0 sport aldım :)

• bu arada soruma cevap alamadım arkadaşlar green açık hava filtresinin ömrü nedir? araçta hız sabitleyici yok onu taktırmak istiyorum bursa servisi takılmıyo dedi ama sitede taktıranlar var. bu arada 20 ytlye şehir içi 40 km gidiyo o da gazlamadan :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

teşekkürler arkadaşlar umarım daha iyileri sizinde olur. çok cevap verecem ama;

Ozdamar arkadaşım yok estağfurullah dalga geçtiğini düşünmedim ama işte sitede sallama yapan kişilerden dolayı belki böyle düşünmüşsünüzdür, o da olabilir tabi. buraya yazıp yazmama konusunda da düşündüm açıkçası ama sevindim ve sitedekilerle paylaşmak istedim.Açıkçası ilk vitesi o kadar zorlamadım zorladığım zaman ise göstergede asr yanıp sönüyo çünkü diğer viteslerde daha rahat. Ben şuan bursadayım bugün Allah kısmet ederse izmire geçeceğim kızlar evimin orda yaptı bunu bursa setbaşı tarafı benzinci de merkeze yakın kent meydanına doğru giderken üstü açıkken daha çok ilgi tabi.

majay arKAdaşım benzinliğe ferrari ile gitsem kız bana heralde "sen bir arka tarafa gelsene derdi " ama şu konuda haklısın ki dün akşam rahatsız oldum sürekli arabalar yarışmaya çalışıyor sıkıştırıyorlar ki ben şehir içinde hız yapmayı asla seven biri değilim bi de bakışlardan dün biraz rahatsız oldum.

Kızlar konusana gelecek olursa benim ciddi olduğum bir kız arkadaşım var o yüzden kızları arabaya bakıp gelemesi gibi bir sorun duymuyorum zaten sırf araba için gelen kızın ne için geldiği malumunuzdur bu arada arabanın dikkat çekmesinin sebebi daha çok görüntüsü ile ilgili araç standart değil

benim çektiğim resimler değil bunlar sahibi internete verirken çekmiş araç bu

hayırlı olsun mükemmel duruyo... tahtaya vuruyorum senin için elimi, nazar değmesin...kazasız belasız.. masrafsız kullanırsızn işallah... ama beni geçemen o ayrı r19 90bg 1.6

• hyırrlı olsun
  • sağolun arkadaşlar şimdi kaskosunu yaptırdım çoğu yerden 2200 çıktı bi tanıdık vasıtasıyla 1400 kadar çektik ankara sigorta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.